U Gryzi koty3. Gala, Stefan, Mirmiłek, Wiki [']. tęsknię ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 10, 2010 22:16 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

:cry: .............
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw lis 11, 2010 22:26 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Nic nie ma sensu, poruszam się bo się poruszam bo trzeba to... tamto.... bez sensu.

I do tego kretyński sms "ten z rudymi uszkami jest cudny, jak daleko mogłaby pani go dowiezc?"

kurrrr.... czy ja pisałam w ogłoszeniu kot na wynos? nawet nie chce mi sie odpisywac, jak komuś szkoda kasy na telefon to ja wolę kasę na smsy wydać na kaszę dla kaczek znad rzeki.

a może się czepiam?

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw lis 11, 2010 22:33 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Chyba nie czepiasz....wypadałoby zadzwonić, jeżeli ktoś poważnie o kocie myśli...ja też nie odpisuję na maile typu "śliczny ten rudy kociak, ile kosztuje?" 8O

Wznowiłam dziś allegro dla maluchów...

Krsyia, dajcie sobie czas na żałobę...odetchnijcie...
Obrazek

Marea

Post » Pt lis 12, 2010 9:27 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Nie można odpoczywać, sa jeszcze kukuły do wyadoptowania, DS Lesia i Henia wyjechał i zostawił nam kocurki pod opieką dochodzącą, trzeba robić zakupy, utrzymac jakoś dom, załatwiac sprawy zaległe....

Kolejny telefon o kota. Boję się odbierać kolejne telefony; poprzedni kot zaginął bo pani nie było w domu a dzieci wypuściły, chodzi taki podobny po okolicy ale jakiś większy i nie podchodzi to może nie ten, a teraz dzieci nie wypuszczą juz bo przecież pani w domu teraz ciągle... bo ma niemowlaka.

Ta... będzie w domu dopóki nie pójdzie na zakupy albo do przychodni. A potem "dzieci wypuszczą", kolejny kot znajdzie się "w okolicy, taki podobny ale nie podchodzi"? Mały kociak plus półroczne niemowlę plus dwójka podrośniętych acz raczej mało jak widać odpowiedzialnych dzieci? Skąd ludzie biorą takie pomysły?!?!?

Wczoraj byliśmy u Lesia i Henia.... Henio wyrósł! Aż się wierzyc nie chce, że w półtora miesiąca taki byk się z niego zrobił, gania, bawi się, a jak zajarzył że może się poprzytulać to zdecydować się nie mógł u kogo lepiej i tak łaził od mojej szyi do TŻtowej.

Wiem że miałam coś zrobić, pozałatwiać, ale nie wiem co...

Poker71

Post » Pt lis 12, 2010 10:58 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

To już 1.5 miecha jak Henio w nowym domu ? 8O ale ten czas zapier...a :)

Były w ogóle jakieś ciekawe telefony o Kukuły? czy sami .... ?
Obrazek

Marea

Post » Pt lis 12, 2010 11:09 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Obrazek wczorajsza wizyta u chłopaków

Poker71

Post » Pt lis 12, 2010 11:11 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Wyrośnięty Heniutek
Obrazek

Obrazek

Tak, to HENIO, nie pomyliliśmy kotów.

Poker71

Post » Pt lis 12, 2010 11:12 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

W końcu normalny telefon. Mam nadzieję że się z Panią po południu zobaczymy :ok: więcej nie napiszę, żeby nie zapeszać.

edit: no i d[], pani się wycofała. a na dokładkę telefon że pani zaginął kot "pewnie ukradli" to ona chce następnego "bo dzieci płaczą"; a tego nie ukradną? "mam nadzieję ze nie" no to fajnie to ja mam nadzieję że TE kociaki trafią jednak lepiej :evil:

magłosia dzwoniła że kilka osób sensownych przekierowała, na razie niestety skontaktowała sie tylko jedna, ta co się wycofała :(

Poker71

Post » Sob lis 13, 2010 13:36 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Dziś dałam do adopcji Stasia. Mam nadzieję że dobrze wybrałam, Państwo w sumie mało wiedzą o kotach ale chętnie słuchają... trochę młodzi i narwani, jakoś nie udało mi się złapać dobrego języka, nie jestem może w 100% przekonana, jednak w końcu muszę pamiętac że jeśli ktos nadaje na innych falach to nie znaczy że się kociakiem dobrze nie zajmie! Nie chcę marnować maluchom szansy. Wiem że się źle czuję po śmierci Stefa i jestem do ludzi dużo gorzej nastawiona niż normalnie ...

Na szczęście mieszkają niedaleko, w poniedziałek lub wtorek pojadę i jeszcze będę gadać gadać gadać.

Staś poszedł do domu jako jedyny zwierzak, ale akurat on się na jedynaka nadaje, bo Czesio i Zdzisio bardzo chcą być razem lgną do siebie a Staś zawsze wolał być obok.

Musi być dobrze...

Poker71

Post » Sob lis 13, 2010 13:46 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Mam nadzieję że będzie dobrze...wyróżniłam rano trojmiasto.pl dla Kukułów...
Obrazek

Marea

Post » Sob lis 13, 2010 18:22 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Nie strzymałam i zadzwoniłam, trochę jestem już spokojniejsza po tej rozmowie, zdecydowanie lepsze zgranie fal. Staś się wyspał, na drzemkę przyszedł do Pani, zjadł, znalazł kuwetę i zastosował ją w praktyce, biega już po domu i zwiedza wszystkie kąty.

edit: żeby się czymś zająć to sie zajęłam kotoobsługą. Proszę o opinię, głownie jeśli coś pominęłam ważnego
http://chomikuj.pl/File.aspx?id=386149891

Poker71

Post » Nie lis 14, 2010 9:00 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Krysiu, kotoobsługa świetna, nawet do tego się stosuję, zwłaszcza jeśli chodzi o wchodzenie i wychodzenie do mieszkania :D Tylko nie wiem dlaczego wybiórczy domownicy, a zwłaszcza "element niepożądany" twierdzą, żem wariatka :roll:
"Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?"

ifokry

Od: Śro gru 16, 2009 18:41

Post » Nie lis 14, 2010 18:04 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Tak parę fotek Lucka, nie wiem co sobie pomyślał - "fajna zabawka" a może "dlaczego to sniadanie się rusza"

Obrazek
A tutaj fajne wielkie zdziwione Luckowe oczy

Przepraszam ale nie mam głowy do ciekawszych wpisów. Coś się zawaliło i nie mogę sobie z tym poradzić.

Dwa dni po tasiemcy z Lucka zaczęły wychodzić te normalne robale, i tak przez dwa dni wychodziły.
Dzisiaj byliśmy u Lucka z prezentami. Czuje sie dobrze, goni i rozrabia a najlepszą zabawką jest psi ogon.
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Nie lis 14, 2010 18:11 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Samsung B2700 telefon stworzony dla amerykańskich komandosów

Fragment z opisu ze strony producenta
Zamknięty w antywstrząsowej, uretanowej obudowie, ten mobilny wojownik został stworzony do stawiania czoła uderzeniom, zarysowaniom i wszelkim przeciwnościom losu. Sprawdzi się w każdych warunkach

Ani producent telefonu ani testy na poligonie komandosów armi USA nie przewidziały jednej okoliczności

Narodził się LUCEK

Samsung nie przeżył

Komandosi są w szoku

jarekm

Post » Nie lis 14, 2010 18:20 Re: Redziaki Gryzi. Gala i Stefan [']. Trzy kukuły szukają DS.

Poker71 pisze:edit: żeby się czymś zająć to sie zajęłam kotoobsługą. Proszę o opinię, głownie jeśli coś pominęłam ważnego
http://chomikuj.pl/File.aspx?id=386149891

Drobna korekta do zrobienia. Polskie znaki się kłaniają

Poker71 pisze:kotoprzewodnik se druknąć przeca możesz, nie? co za leniwce jedne ja nie wiem no :> przypominam też ze to wszystko albo i więcej opowiadałam :mrgreen:

Drukłem i zawiozłem do nowego domku Lucka

jarekm

[poprzednia][następna]