Trufla od wczoraj ma nową zabawkę - puchatą białą myszkę (wyłuskaną z metalowych fiszbin - taka zabawka zupełnie bez sensu), szaleje od świtu do nocy, porzuciła dla niej patyczek i piłkę .
motodrama, napisałam do Ciebie pw z numerem tel do osoby chcącej adoptować Truflę. Daj znać, czy adopcja doszła do skutku.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Dzisiaj zadzwonił do mnie domek, że z powodu braku kontaktu rezygnuje z adopcji Trufli.. Szkoda Na szczęście 5-miesięczna, zagubiona w schronisku i bardzo nieśmiała kotenka Tosia znajdzie u nich dom - bo ją dziś wypatrzyli. Chociaż tyle dobrego...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...