Trójmiejskie maluchy w domach ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 04, 2009 11:19 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

Mały jest cudowny ,wspaniały ,rozkoszny itp i mogła bym tak bez końca :1luvu:
całuśny ,rozmruczany ,przytulaśny..
co u mnie je .
tradycyjnie RC Weaning ,kuraka gotowanego, Animondę ,conva mleczko i conva mięsnego...niestety rzadka kupa ,ból brzucha ...Gadzina codziennie lata z nim do weta bo ja w pracy .
Dostaje Biotyl ,witaminki ,jest odrobaczony Aniprazolem przez 3 dni..przed chwila pojadł sam (dokarmiam go strzykawką convem mleczkiem ) zdziebko animondy więc idzie ku dobremu ,w nocy wsuwał Weaning...
rozrabia z całym towarzychem ,najcudniej z Pyzą..ona wszystkim matkuje.
zgram foty to wstawię.

oczywiście całe stado trzeba odrobaczyć.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 05, 2009 0:53 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

No nie wiem czemu tak z tymi robalami.. :? Skad to sie bierze?? Dwa razy byly odrobaczone i wet mowil, ze to jest norma ( 3 i 5 tydzien).
No nic moje tesz poszly sie odrobaczyc. Jedza i zalatwiaja sie normalnie..
Szkoda, ze Macio tak gorzej.. Ale moze to zmiana jedzenia, u mnie byl wielki i grubasny ale jadl o wiele skromniej..

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Sob gru 05, 2009 9:07 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

no właśnie ,jadł skromniej ,to sygnał że ten wielki brzuszek cos tam ma ,u mnie tez jadł hmm dziwnie,ciumkał ,a nie jadł..niestety z robalami tak jest jak się te ..... :twisted: porządnie nie wybije to są efekty niefajne .
Wczoraj był 3 dzień odrobaczania .
Wieczorem syn wrócił z nim od weta ,postawił Rc sensitiviti a ten zaczął jeść ,ale to jeszcze nie to,dzis kolejna wizyta u wetki .
Malutki je suche ,ale tez dziwnie ciumkając ,mam wrażenie że on by chętnie je ssał :roll: :wink:
w nocy nie daje spać ,napastuje mnie i molestuje ,po czym idzie pogryzać suche ,śpi na szyi ,traktorzy tak że zagłusza chrapiąca głuchą(psice) Czarkę .
Pięknie pije conva.
Kupiłam mu Recavery ale się wypiął :twisted:

ile maluch ma teraz?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 05, 2009 11:17 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

A wiec to Maciek ciumkał :lol: Zawsze jak wszystkie byly przy korytku i jadly slyszalo sie takie ciumkanie i ssanie :lol: Biedny Macius widac wciaz go ciagnie do matczynego smoczka :lol:
Tosia i Jedrek maja brzuszki miekie i kluskowate - sa w okresie kiedy wszystko im sie wydluza i wygladaja jak szczurki- a brzusiolki maja mieciutkie i tlusciutkie :lol:
No niestety jedza o wiele skormniej, nie stac mnie na takie frykasy.. Maja do woli RC babycat, mieso z saszetki i bielucha co ktorys dzien..

Mija im 10 tydzień wg moich obliczen..

Bąble- śpiące, w bezruchu anomalia jakies ;)

Obrazek

Obrazek

Angel_

Post » Sob gru 05, 2009 12:14 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

Tak ,to ciumkacz nad ciumkacze ,je ciumkając ,przez co mniej zje ,kołdrę tez ciumka..za palec się wziął ,ucho wykorzystał.... :lol:
tak naprawdę to bardzo biedniusi jest ,wszytstkie te koty bez mam ..moja Kropka ma ze 3 lata ,gruba klucha i tylko czeka żeby mnie dopaść i obślinić ,ciumka najchętniej gdzies przy szyi lub rękaw.

myślałam że jest młodszy .

właśnie zrobił piękne siusiu do ...węglarki :twisted:
idę zajrzeć czy mu jakaś małpa nie nalała do kuwetki i to jest efekt :evil:

one wszystkie takie miziaki :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 05, 2009 15:41 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... f5e3f2001c

Jaki piekny... :1luvu:

No bidulki bidulki... Od tak wczwesnych tygodni bez matki.. Ten Felek byl prawie miesiac mlodszy a praktycznie wygladal nie wiele gorzej od nich :roll:

Moich tesciow Maja 5 lat adoptowana z miau ponad 3 temu do dzis susa i ciamka ubranko..

Kiedy Macius jedzie do Sosnowca?

Angel_

Post » Sob gru 05, 2009 15:48 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

musi być zdrowy ,to podstawa ,ale wygląda na to że i tak transportu nie było by teraz ...
syn poleciał z nim do weta ,zobaczymy czy ostatni zastrzyk czy ciąg dalszy będzie.

nooo śliczny jest :1luvu: taki troszkę inny ,nietypowy ,coś ma w pysiu i w ogóle :love:

jak jeszcze tydzień w nocy będzie mnie molestował to nie ręczę za siebie :twisted: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 06, 2009 20:19 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

jutro ostatni zastrzyk .u weta bardzo dzielny ,po zastrzykach ugniatał kocyk i tak głośno mruczał..
Brzuszek super się normuje .
oczywiście napstrykałam zdjęć ,może coś się nada wstawić ..niestety zdjęcia dupowate :oops:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 07, 2009 8:54 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 07, 2009 9:57 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

No nie wierze, ze patrze na 'mojego' Maciejka!! Alez piekne kocisko sie robi z dnia na dzien.. Jak te malce szybko rosna.. Tosia i Jedrek to samo.. Ehh..Zycie ;)

Dobra nie ma co sie szczypać- chocby sie paliło i waliło nie oddam ani synka ani córci ;)
Tosia i Jędrek zostają na stałe u mnie :mrgreen:

Angel_

Post » Pon gru 07, 2009 10:25 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Dorcia....fotki superowe :1luvu:
Angel.......widze ,ze nie lubisz dylematów :ryk:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Keetee

Od: Czw maja 21, 2009 9:31

Post » Pon gru 07, 2009 10:59 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Ah widzisz.. siegam po najprostsze rozwiazania :twisted: :lol:

Angel_

Post » Pon gru 07, 2009 11:27 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

trudno oddać wychowane na własnej piersi :lol:
mały nauczył się włazić na regał ,przyprawia mnie o palpitacje serca :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 07, 2009 12:29 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki - od 2 tyg zycia bez matki..

Angel_ pisze:Dobra nie ma co sie szczypać- chocby sie paliło i waliło nie oddam ani synka ani córci ;)
Tosia i Jędrek zostają na stałe u mnie :mrgreen:

Bardzo słuszna decyzja :!: :D
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 07, 2009 20:09 Re: TRÓJMIEJSKIE pomponiki-od 2 tyg zycia bez matki..MAJĄ DOMY!!

Co poradze- mam kota na ich punkcie!!

P.S

Moja siostra nie poznala Macka :lol: Nie wierzyla, ze ten olbrzYm to nasz maly tygrysek :1luvu:

Angel_

[poprzednia][następna]