** czarna kotka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 22:36 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Ale Czarna ma zaklepany DT u iwonac!!!Niech tam idzie zanim nie wyjasni sie sytuacja z DS!
Iwonac podtrzymuje przeciez propozycje i jest gotowa z toba jechac po Czarna! Wiec nie bardzo wiem w czym problem!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 27, 2009 19:34 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

:?:
Obrazek

ASK@

Post » Pon wrz 28, 2009 6:58 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

podniosę Czarną
żeby nie została zapomniana :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto wrz 29, 2009 14:03 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Ja wszystko podtrzymuję obie kotki zagospodaruje się (Bura i Czarna)i powiem tak dla przyjaciól z tego wątku to co poniżej jest bardzo ważne
BARDZO pilnie szukamy tymczasów / chętnie DS, dla podwórkowych psiaków lubiących koty (szczegóły na PW)

i jednego tymczasu dla kociaka, który lubi psy ...

i jednego dla trzytygodniowej larwy...

DS dla kotów duzych malych i malusieńkich, nawet syjamka sie znajdzie błekitnooka.
Ostatnio edytowano Wto wrz 29, 2009 14:12 przez iwonac, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto wrz 29, 2009 14:07 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

I jeszcze raz
BARDZO pilnie szukamy tymczasów / chętnie DS, dla podwórkowych psiaków lubiących koty (szczegóły na PW)

i jednego tymczasu dla kociaka, który lubi psy ...

i jednego dla trzytygodniowej larwy...

DS dla kotów duzych malych i malusieńkich, nawet syjamka sie znajdzie błekitnooka i jeszcze mogę dodać perska kotka kilkuletnia czarna z biała krawatką pozostawiona przez właścicieli w starej kamienicy niby wszystkich i niczyja :(

iwonac

Post » Wto wrz 29, 2009 14:09 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Tylko w sprawie larwy to mam obawy o co proszę bo pojęcia nie mam co ma z tego wyrosnąć-motyl czy coś to niech florida wyjaśni 8O

iwonac

Post » Wto wrz 29, 2009 14:12 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

moge niestety tylko podrzucić!
I przypomniec o czarnej!
floria gdzie jesteś?
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 30, 2009 13:43 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

:?: :?: :?:
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 01, 2009 11:44 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

i co? nic? :(

lucjab

Od: Śro wrz 02, 2009 9:33

Post » Czw paź 01, 2009 12:48 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

iwonac pisze:Tylko w sprawie larwy to mam obawy o co proszę bo pojęcia nie mam co ma z tego wyrosnąć-motyl czy coś to niech florida wyjaśni 8O

z larwy wyrosnie kociak ;) nawet dwie miały do nas trafić...
jedna larwa okazała się 4 tyg rudą kotką - jest u mnie, druga - nie wiem, w koncu jej nie przywiexli do nas - moze sobie sami poradzili :roll:
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Czw paź 01, 2009 18:08 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Przeczytałam całość jednym tchem z wielką nadzieją na szczęśliwe zakończenie no i co florida nawet nie raczy odpowiedzieć co z koteczką się dzieje - jestem delikatnie mówiąc oburzona, po co ta cała akcja!!! Czy to biedactwo jeszcze żyje, przecież już schron był lepszym rozwiązaniem w tej sytuacji na kilka dni przynajmniej byłoby coś wiadomo.
Florida jest chyba - przepraszam - mało dopowiedzialna, czytałam też jej wątek o Rudej, urwała go nagle w lipcu i żadnych wiadomości, a miałabym dla koteczki wspaniały DS.Pisałam do niej na PW może odpowie jeszcze. Tak się moja droga nie robi!!!
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw paź 01, 2009 19:28 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

ewan pisze:Przeczytałam całość jednym tchem z wielką nadzieją na szczęśliwe zakończenie no i co florida nawet nie raczy odpowiedzieć co z koteczką się dzieje - jestem delikatnie mówiąc oburzona, po co ta cała akcja!!! Czy to biedactwo jeszcze żyje, przecież już schron był lepszym rozwiązaniem w tej sytuacji na kilka dni przynajmniej byłoby coś wiadomo.
Florida jest chyba - przepraszam - mało dopowiedzialna, czytałam też jej wątek o Rudej, urwała go nagle w lipcu i żadnych wiadomości, a miałabym dla koteczki wspaniały DS.Pisałam do niej na PW może odpowie jeszcze. Tak się moja droga nie robi!!!

Ruda jest kotką , która po prostu jest - taką lekko półdziką , z charakteru bardzo podobne jest jeszcze Cizia z mojego podpisu. z wyglądu podobną mamy też kotkę u oleczki koło Częstochowy. Ma być własnie Ruda ? W sprawie adopcji : tel. 0 507 093 905 lub 0 507 094 328

co do zaniedbywania wątków - uwierz ze mam naprawde duuuzo wiecej rzeczy na głowie niż pisanie na forum ... A niestety nie mam pracy gdzie mogłabym siedzieć przed kompem i coś tam od czasu do czasu skrobnąć z nudów. I jestem tutaj tyle na ile czas mi pozwala ...
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Czw paź 01, 2009 20:31 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Przepraszam, nie gniewaj się ale tak się wszyscy martwimy o kocinę, może byłam troszkę niegrzeczna - sorki. Sontaktuję się z domkiem bo dwa tygodnie temu mówili mi o trikolorce, dom super, ludzie kociarze na maxa w wieku ok.60 lat, mają trzy koty w tym jednego biedaka po amputacji tylnej nóżki, jeżeli nie mają już nowego kotka tri to zaraz dam znać. Dziękuję za odpowiedź.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw paź 01, 2009 21:33 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

Piszesz Kmila:
"A niestety nie mam pracy gdzie mogłabym siedzieć przed kompem i coś tam od czasu do czasu skrobnąć z nudów."

:?: :?: :?:
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 04, 2009 19:31 Re: ** Moze być dom z psem - PILNE!!!!!!!!!

oby sie udalo.... :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]