Wro - Mrunia ma DS...niestety FIP [*]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 17:59 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dagmara-olga pisze:ANIOŁECZEK W DT!!!!! dzięki jessi74 za pomoc!!!

Moja Mama dziś zawiozła go i z tego co wiem, zostawiła środki na szczepienie.
Ja zorganizuję bazarek na wsparcie DT - na pewno, mam fajne rzeczy :-)

ale - czeka jeszcze Mrunia - ktorej środka nasennego w tabletce (sedalin np) nie podamy - bo na nią nie działa więc pozostaje odlowienie - podbierak itp - ale - kto pomoże mojej Mamie?
Wczoraj Mama miała ją na rekach ale nie była w stanie wepchnąc do kontenerka - bo Mruńka nogami sie zaparła.
Bardzo prosze o pomoc łapankową....

Fajnie by było, gdyby obydwa były już razem w DT...

ha ha, nogi mi się ugięły jak dostałam telefon od Mamy Dagmary! z radości, ze Aniołek już w transporterku :D cieszę się ogromnie! z ostatniej chwili wiesci z dt- "to wspaniały miziasty zadbany i ułożony kotek" :ok: więc teraz ładne zdjęcia porobię i ogłoszenia na full

p.s. teraz czekamy na Mruńkę

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie wrz 27, 2009 18:28 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

powiem nieskromnie, że to zadbanie - to zasługa Mamy - karmiony sensowną karmą, odrobaczany, odpchlany i "odkleszczany" czy jak to nazwać :-)
Ja się ogromnie ciesze, bo to kochany kociak, zasługuje na cudny dom! Mama mówiła, że wlzał w DT za kanapę i koniec - czyli już wylazł ??? Już się zadomawia? Mama napisała mi sms że trochę jej smutno, ale wie, że to najlepsze dla Aniołka. Jeśli on się juz dobrze czuje w DT - to ja zaraz Mamie to przekażę!
Mruńka też fajna :-)
Mama będzie pewnie kontaktowała sią z Tobą jessi74, żeby może o pomoc poprosić przy Mruńce.

a ja zapraszam na bazarki na DT Aniołka!
Patrz linki w moim podpisie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie wrz 27, 2009 19:09 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

Jupi :D

Czy DT ma szansę stać się DS? Pytam, bo niedługo kończy się Allegro Aniołeczka i zastanawiam się, czy będzie potrzeba ponawiania go :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie wrz 27, 2009 19:30 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

DT - to DT :-) strasznie się ciesze, że jest
Poszukiwania DS aktualne i mam wielką nadzieję, że łatwiejsze będa - bo kotek domowy a nie prosto z działki
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie wrz 27, 2009 20:03 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

Ale fajnie że Aniołeczek już w domu.Kotek ma allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=754450018 więc jak coś to uzupełnię informacje i dodam nowe fotki

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie wrz 27, 2009 20:05 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

moja Mama dzwoniła pytać, czy coś wiem, jak się czuje Aniołek - daj znac jessi74 :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie wrz 27, 2009 23:04 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dagmara-olga pisze:moja Mama dzwoniła pytać, czy coś wiem, jak się czuje Aniołek - daj znac jessi74 :-)

czuje się dobrze, trochę jest zawstydzony i zakłopotany, zresztą wszystko nowe dla niego..... ale to oswojony kotek, więc rokowania na dom stały są duże :ok: niestety dt nie zostanie jego domem stałym :( gdyby nie to że dom tymczasowy powstał dla ratowania bezdomnych i wolnożyjących kociaków i do tego tych najbardziej potrzebujących, to pewnie Angelek by został..... kto nie chciałby ślicznego tygryska
:kotek:
p.s. jak przyszłam odwiedzić Angelka to nie miał dla mnie czasu i schował się za szafę, kazał zajrzeć za kilka dni 8)
Ostatnio edytowano Nie wrz 27, 2009 23:14 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Nie wrz 27, 2009 23:09 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

ogłoszenia dla Angelka potrzebne, niebawem skończy się "sezon" maluchów, to jego szanse na fajny domek się zwiększą, poza tym z domu tymczasowego o wiele łatwiej niż z działki go adoptować
w ogłoszeniach można podawać numer do mnie 514976642, o ile Dagmara nie ma nic przeciwko, albo mój dopisać do tego który jest obecnie:)

jessi74

Post » Nie wrz 27, 2009 23:17 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

aha i jeszcze Daga napisz mi na PW co to za karma w puszkach ta niemiecka i gdzie ją można zamówić, Beatka pytała :)

jessi74

Post » Pon wrz 28, 2009 7:03 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

do ogłoszeń - tam jest numer moje mamy - 504 ....898 - teraz lepiej go zmienić na telefon jessi albo DT, to prawda, bardzo prosze o zmianę.
W ogłoszeniach Mruni, niech zostanie póki co telefon Mamy.
Bardzo proszę o pomoc łapankową....

A ta karma to SMILLA z zooplusa, kupowałam - bo była promocja a karma ma 30 % mięsa, a koty się zabijały o nią, najmniej lubiły wersję z kaczką
http://www.zooplus.pl/ask?query=smilla&form=Szukaj
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon wrz 28, 2009 7:33 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

Trzymam kciuki za Mrunię :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon wrz 28, 2009 8:40 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dagmara-olga pisze:do ogłoszeń - tam jest numer moje mamy - 504 ....898 - teraz lepiej go zmienić na telefon jessi albo DT, to prawda, bardzo prosze o zmianę.
W ogłoszeniach Mruni, niech zostanie póki co telefon Mamy.
Bardzo proszę o pomoc łapankową....

A ta karma to SMILLA z zooplusa, kupowałam - bo była promocja a karma ma 30 % mięsa, a koty się zabijały o nią, najmniej lubiły wersję z kaczką
http://www.zooplus.pl/ask?query=smilla&form=Szukaj

w dt tymczasowym też koty się baaardzo mocno zainteresowały tą karmą :wink: wieczorkiem może zrobię zamówienie dla swoich,

jessi74

Post » Pon wrz 28, 2009 10:30 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

Dagmara mogę pomóc w łapaniu Mruni.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon wrz 28, 2009 15:40 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

mawin pisze:Dagmara mogę pomóc w łapaniu Mruni.

oj to byłoby super, bo miejsce dla Mruni w domu tymczasowym zaklepane, ja natomiast w najbliższych dniach na pewno nie dałabym rady, aha podobno tam działkach jeszcze jakieś małe biega :( :( , gdyby się nawinęło to też zabierzcie w razie czego, żeby nie został sam :( :( :(

jessi74

Post » Wto wrz 29, 2009 7:52 Re: WRO - Mrunia & Aniołeczek - Aniołeczek w DT!

dziś mama pożyczy większy kontenerek - z większymi drzwiami, dzięki uprzejmości Kluska :-)
i jutro może jakaś akcja "Mrunia" nastąpi,mama będzie się kontaktować z mawin, jeśli pomoc będzie potrzebna.
Kciuki potrzebne na pewno!!!
A jak tam Aniołek? Zjadł coś? Bo ostatnie dni na działce nie bardzo jadł, może karmił go ktoś inny ale czy w DT je?
Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]