[WRO]Szylkrecia, znalazła DS i uciekla :( Jak ją znaleźć? :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 07, 2009 14:01

porozwieszałam w takich miejscach, zeby bylo widać, też przy kubłach, ale ludzie jacy bywaja to wiadomo, mogą pozrywać, no i nie wiem czy ten deszcz zlego nie narobił :( spotkałam taką dziewczynę, która mówiła ze koty chodzą po terenie hotelu, a jedna z pan że dokarmiają ludzie też między blokami, ale tak raczej po środku Oporowskiej. Ogloszeń starczyło mi tylko na tyle, żeby podrzucić do lecznicy na Grabiszynskiej, więc ta na Grochoej jest jesczze do załatwienia :( generalnie mam doła :( pani Ela chce się dołączyć do poszukiwań...
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Wto lip 07, 2009 14:17

To niech szuka, na co czeka grrr Przepraszam ale ta cała pani Ela działa mi na nerwy przecież to jakaś totalnie nieodpowiedzialna osoba, mówiłyscie jej o ryzyku związanym z oknami- a ona co -lepiej wiedziała :/
Szylcia byłaby bezpieczniejsza w schronisku niż u tej osoby niestety..
Cały czas chodzi mi po głowie puytanie- które to było piętro??

dzonss

Od: Wto lis 18, 2008 23:02

Post » Wto lip 07, 2009 14:35

ach... przejmuje się dopiero po fakcie :( poprostu jakas masakra :( to było piętro bodajże drugie, ale nie pamiętam dokladnie :( caly czas sobie pluję w brodę za to ze stwierdziłam ze można jej zaufać :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lip 07, 2009 14:41

nie obwiniaj się Isollde, to nie Twoja wina i to niczego nie zmieni..

dzonss

Post » Wto lip 07, 2009 14:53

ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lip 07, 2009 15:11

drugie piętro? 8O No to pięknie...
jeszcze może się połamała i w szoku gdzieś pobiegła :cry:

isollde - nie wiń się bo z zaufaniem do domku to zawsze jest loteria :(
ja tez niedawno odbierałam z nieudanej adopcji sunię 7 m-czną prawdopodobnie bitą :( miałam straszne wyrzuty że babie zaufałam :cry: nic mi nie wskazywało że tak będzie :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto lip 07, 2009 15:32

A ja myślę, żeby pani Eli nie brać pod uwagę, jako pomocnika przy poszukiwaniach, bo prawdę mówiąc, to nie chcę, żeby ona znalazła Szylkretkę. Jak ją znajdziemy i ona się o tym dowie, to na bank będzie chciała ją wziąć z powrotem. Myślę, że Szylcia będzie bezpieczniejsza w schronie niż u niej.

Też pluję sobie w brodę, że nie zawróciłam w połowie drogi z powrotem do schronu tylko ją zawiozłam z Szylcią do domu :( Nie podobało mi się, w jaki sposób "rozmawiała" z kotką i to, że zamierzała ją wozić w TORBIE (!!!), a na słowo "transporter" się wzdrygnęła :evil:

Tylko najgorsze jest to, że nawet jakbym zawróciła do schronu, to pewnie nic by to nie dało, bo miała już podpisaną umowę adopcyjną...

Teraz jednak najważniejsze jest odnalezienie Szylkreci i bezpieczne zawiezienie jej do schroniska.
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lip 07, 2009 15:52

Dziewczyny nie ma się co winić, kolejne doświadczenie za nami, szkoda, że takie przykre, ale wiemy, że nie wszystkim kotom należy szukać domów.
Gdybyśmy wiedziały to na bank nikt by tergo nie zrobił.
teraz najważniejszy jest czas!!!
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto lip 07, 2009 16:09

i tak uważam że wszystkim kotom należy szukać domów.
Szylcia jest zwykłym kotem, wcale nie jakimś okropnym dzikusem. Każdy kot po takim stresie jak przeprowadzka i zmiana właściciela by zwiał gdyby miał okazję. A że głupia baba jej taką okazję dała..
Trudniejsze adopcje kończą się powodzeniem, przecież nie można szukać domu tylko miśkom- miziakom :roll:
Och mam nadzieję, że ona się znajdzie.
Czy ktoś informował o całej sytuacji Mruczeńkę? ona patronowała adopcji ale chyba nie ma teraz dostępu do internetu

dzonss

Post » Wto lip 07, 2009 16:30

dzwoniła do mnie przed chwilą pani Bialoszewska, powiedziala że też bedzie szukac kici, mieszka w okolicy :(
Ostatnio edytowano Wto lip 07, 2009 16:55 przez isollde, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Wto lip 07, 2009 16:34

Chciałam porozmawiać z mru, dając jej strzałkę, bo ja nie mam komórki, ale niestety nie udało mi się. Usłyszałam wrzask, ze jak coś chcę to sama mogę zadzwonić. A u mnie ostatnio b. krucho...
No nic, trudno, jestem ok. 20 na Pl. Srebrnym z ogłoszeniami.
Mam nadzieję, że wrócę od weta do tej godziny.
Teraz czekam jeszcze na karmę dla kotów.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto lip 07, 2009 16:48

No to ładnie, właśnie rozmawiałam z Mruczeńką i wiem, że cała adopcja była załatwiona z wiedza i aprobatą pani B, i pani ta wiedziała dokładnie do kogo kotka ma trafić. Pięknie po prostu :evil:
Nie będę nawet tego komentować, najważniejsze żeby kicia się znalazła

dzonss

Post » Wto lip 07, 2009 17:14

Zastanawiamy się z Kruszyną nad akcją poszukiwawczą i wstępnie umówiłyśmy się na noc z środy na czwartek, a raczej czwartek rano- okolice 4 gdy zaczyna się robić szarawo, żeby była szansa cokolwiek dojrzeć
Kazda pomoc mile widziana. Kruszynka dysponuje autem więc najwazniejsze mamy zapewnione :)

dzonss

Post » Wto lip 07, 2009 18:37

Podrzucę, może ktoś się przyłączy :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Wto lip 07, 2009 18:59

jesliby ktos mógł o tym świcie po mnie podjechac to się zglaszam
ObrazekObrazekObrazek

isollde