A no nie zagląda, bo mi moje Krokodyle "zafundowały" pare dni "urlopu od netu" Jakby sie ktoś pytał o patent na urlop to już zdradzam: wystarczy przegryźć jeden malutki kabelek
Straaasznie dużo dzieci w przedszkolu przybyło Już zrobiły sie dwa oddziały: maluchy i starszaki, nie licząc żłobka. A wszystkie cudne, miziaste i tak spragnione pieszczot Marmurki wprawdzie nie ma, ale tylko popatrzcie na to Cudo:
Zdjęcia nie oddają całej jej piękności: śliczna ciemna szylkretka. Nazwaliśmy ją Bajaderka Trafiła do schronu z guzem na łebku i podbitym oczkiem- pewnie od kopniaka Ale wszystko dobrze sie goi.
A tu współtowarzyszki niedoli: pieknie ocelotowato centkowana z refleksami rudości Iskierka the Second i przesłodka pieszczoszka Antosia, bardzo zabiedzona
Halo ...... No co jest ......
Mamoooooo..........
Zabieeeeerzcie mnie stąd
A tu dwie czarne siostrzyczki Jagódka i Boróweczka. Obie mają prześliczne rurawe uszka . Być może jest to efektem braku tauryny w organiźmie, tak jak to było u Czekoladki, ale wygląda to niezwykle
Ostatnio edytowano Śro paź 25, 2006 23:43 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
A to Megaprzytulaczek Frodo, który był dzisiaj Gwiazdą Telewizji, wprawdzie lokalnej, no ale tak się zaczyna karierę światową. Ma ok. 5-6 miesięcy.
I Megaprzytulaczka Michasia. Ta to jest nadzwyczajnie miziasta Mam nadzieję, że mnie Ciocia Gunia nie zabije jak jej kawałek pokazę. Zobaczcie tylko jak sie ta kokietka przytula Jak daje buziaczki