Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ewa.KM pisze:(...) ale obawiam się, że on w głebi ducha jest przeciwny, bo to stres, ból i cierpienie dla kota. Większośc karmicieli których znam, młodszych i wykształconych ma takie podejście niestety.
tabo10 pisze:Ewa.KM pisze:(...) ale obawiam się, że on w głebi ducha jest przeciwny, bo to stres, ból i cierpienie dla kota. Większośc karmicieli których znam, młodszych i wykształconych ma takie podejście niestety.
m.in.dlatego właśnie wciąż tłumaczę,że nie należy liczyć na to ,że On sam wyłapie.
Pomijając,że nie ma sprawności fizycznej ,refleksu i umiejętności.
Zawsze karmiciel jest najbardziej związany emocjonalnie i nie jest pomocny w łapaniu,oprócz zwabienia stada oczywiście.
Ewa.KM pisze:(...)Optymalnie byłoby tak aby nie odwozic po kastracji nikogo zanim ostatni ni ebedzie odłowiony. wtedy nie trzeba głodzic tych ktre juz sa po. (...)
kinia098 pisze:Jeśli do listopada nikt nic nie zrobi w sprawie tych kotów, odezwijcie się.
Obecnie nic nie jestem w stanie zrobić, bo mam szaleństwo na swoim terenie.
Nie wiem też, czy na pewno uda mi się pomóc w listopadzie, bo to wszystko zależy od sytuacji u nas i cierpliwości mojego TŻno ale...
może chociaż udałoby mi się złapać towarzystwo na sterylki...
No upomnijcie mi się w razie co w wiadomości prywatnej, bo ja na pewno nie zapamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości