Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mamamariana pisze:Państwo b. chcieli pozbyć się Mruczusia, a zostawić Tolka, dlatego Mruczusiowi przypisywano wszelkie wady. U pani Ani to Toluś wiódł prym, obżerał Mruczusia itd. Również podczas wizyty u państwa K. nie zauważyłam żadnych napaści Mruczusia na Tolusia. Ciesze się,ze chłopaki są razem!
Duszek686 pisze:Dziś dyżur pod hasłem Irenki w kuwecie
Wchodziła, siusiała po kropelce, wychodziła, znów wchodziła... biedna
Dostała Convenię i 1/2 no-spy ( kupiłam tabletki, są w szufladzie biurka ) a do jedzenie zylkene
Miała apetyt i humor, ale jeśli jutro nadal będzie tak siusiać po troszeczku to nie wiem, czy nie trzeba jej będzie pokazać w lecznicy![]()
Na ogólnym nalane w 3-ch miejscach - 2 siki przy kanapie pomarańczowej i 1 na biurku
Wszyscy dostali leki i zylkene, wszyscy też dostali dziś gotowanego kurczaka - a Misiek, Kami, Irenka i Misza - również surowego
Resztka gotowanego i surowego kurczaka jest w ldówce
Gaj faktycznie bardzo dużo pijeTrzeba mu krew zbadać
Kasia - mogłabyś mu w niedzielę zabrać jedzenie z klatki? Może Dorotka by go w poniedziałek zgarnęła na ta krew...
W kuwetach wszedzie komplety, u Zuzi dośc suche, u Kami - nienajgorsze, u Miśka tradycyjnie przed kuwetą.
Kami wsypałam Fibre, Gajowi również, Zuzi - intestinala
Dosypałam do karmników na ogólnym Aplawsa - jest już resztka - na jutro wystaczy, ale potem trzeba zacząć dawać coś innego.
Może Royala tym razem? - jest cały worek 10 czy 12 kg w składziku.
mgska pisze:Ola, u lekarza dostałaby to samo.
Aga, o której dzisiaj będziesz w kociarni? dawaj znać sms/tel jak ona i czy dalej ją ciśnie.
będziemy myśleć co dalej.
Pietraszka pisze:mgska pisze:Ola, u lekarza dostałaby to samo.
Aga, o której dzisiaj będziesz w kociarni? dawaj znać sms/tel jak ona i czy dalej ją ciśnie.
będziemy myśleć co dalej.
Będę od 9, to dam znać, jak tylko coś zaobserwuję. Dziś na pewno nie, ale może jutro udało by mi się podjechać, jeśli dziewczyny są w Seidlu albo w niedzielę, nie wiem jeszcze jak się wyrobię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 493 gości