Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bungo pisze:Fuci dała mi znać, że fotki nie ma. Ponoć jest w albumie BarbAnn, ale nie wiem, w jakim folderze szukać no i jak ja rozpoznam, jeśli nie jest opisana.
mk999 pisze:Marta jest w schronisku przeniesiona na inny magazyn, bo boi się innych kotów i nie je. Jest bardzo chuda , teraz jest w osobnej klatce na dokarmianiu. Badania wykazały że wyniki ma w normie, pilnie potrzebuje domu.
Bungo pisze:mk999 pisze:Marta jest w schronisku przeniesiona na inny magazyn, bo boi się innych kotów i nie je. Jest bardzo chuda , teraz jest w osobnej klatce na dokarmianiu. Badania wykazały że wyniki ma w normie, pilnie potrzebuje domu.
Może powtórzyć jej ogłoszenie w najbliższy poniedziałek - jeśli do tego czasu nikt się nie zgłosi
mk999 pisze:Marta jest w schronisku przeniesiona na inny magazyn, bo boi się innych kotów i nie je. Jest bardzo chuda , teraz jest w osobnej klatce na dokarmianiu. Badania wykazały że wyniki ma w normie, pilnie potrzebuje domu.
mk999 pisze:https://picasaweb.google.com/100720491924764194729/KotySchroniskoKrk20141005#6066798954719291970
Ukraina.
34/05/14
Ukraina to czarna, młoda kotka, wysterylizowana. Gdy trafiła do Schroniska była dzikawa, do obcych osób dalej jest troszkę nieufna i nie pozwala na bezpośredni kontakt. Jednak przy cierpliwym i łagodnym podejściu można ją do siebie przekonać, bardzo ułatwią to smaczne kąski. Są osoby które kicia lubi - im pozwoli się pogłaskać, widać, że wręcz sprawia jej to przyjemność. Ukraina czeka na dom rozumiejący ten koci typ.
Ukraina robi postępy, daje się głaskać ostatnio chłopcu który przychodzi do niej z rodzicami , mają adopcję wirtualną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości