Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 31, 2011 20:58 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Staramy się ;)
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Wto maja 31, 2011 22:58 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro cze 01, 2011 8:33 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Jak widze takie starsze kotki które znalazły w końcu swój prawdziwy dom to aż się łza w oku kręci :P (oczywiście ze wzruszenia :wink: )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw cze 02, 2011 17:20 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

dase pisze:A właśnie przybywamy z aktualnym, bo wczorajszym zdjęciem :)

Z Lonią wszystko jak najbardizej ok (odpukać). Widać tylko lata po niej. Tak jakby gorzej słyszy, bo czasem jak ją wołam, to ma problem ze zlokalizowaniem czy głos jest z kuchni, czy z pokoju i widać po niej dezorientację. Poza tym nadal całkowicie sprawna i na piec mi wskakuje, który wcale taki niski nie jest ;)
Miała okres, że okropnie liniała, nie mogłam sobie aż poradzić z tym, wydaje mi się, że zmieniała futro. Może ze starego zdjęcia kojarzycie,a na pewno Kruszyna, że oprócz głowy, to resztę futra miała totalnie spłowiałą, aż pod rudy wpadający. Teraz sami możecie ocenić poprawę :)

Obrazek

Lonia, pięknoto Ty, jak miło Cię widzieć :1luvu:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie cze 12, 2011 19:04 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

jak Leoś?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon cze 13, 2011 20:01 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Pragnę wszystkich poinformować, że Leoś od ubiegłej soboty mieszka sobie z moją mamą na stałe już jako rezydent. Jest zachwycony takim obrotem sprawy, bo ma swojego człowieka tylko dla siebie, no i zamienił kawalerkę we Wrocławiu na duży dom z ogrodem na wsi. Szkoda, że nie miałam ze sobą aparatu bo pokazałabym zdjęcia Leosia na ogrodzie jak spaceruje w szelkach, a potem jak śpi w cieniu pod brzoskwinią. :D Może za 2 tyg uda mi się jakieś fotki cyknąć. Dzisiaj dostałam sms-a od mamy o następującej treści: "Właśnie z Leonem narwaliśmy wiaderko truskawek, teraz siedzimy i pijemy kawę 8) " Jeśli chodzi o zdrowie to Leon jest w dobrej kondycji, operowana szczęka ładnie się zarosła, nic tam się nie babrze. Jeśli chodzi o karmę to jest na RC dla alergików po którym i tak od czasu do czasu dostanie na uszach wysypki i czasami zrobi luźną koopę. Później mu się znów poprawia, więc taka chyba już jego uroda. Nie mam już siły cudować u niego z karmami tym bardziej, że on i tak jest złodziej i jak się uda to wykradnie coś z talerza, albo przynajmniej wymyje naczynia w zlewie, albo wyciągnie coś ze śmietnika :evil: To chyba tyle. Ogłoszenia Leosia można zlikwidować. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc finansową, ogłoszeniową i logistyczną. Miał być u mnie tylko 2 tyg. został ponad pół roku na leczeniu i rekonwalescencji, a teraz na stałe trafił do mamy do sanatorium dla seniorów :ryk:
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pon cze 13, 2011 20:14 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Strasznie się cieszę. Powodzenia Leonku :D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon cze 13, 2011 20:35 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

To super, cieszymy się z Lonią z takiego obrotu sprawy :)
I pozdrowienia dla mamy!
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Pon cze 13, 2011 20:39 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Jak my lubimy takie dobre wieści :D
Wszystkiego dobrego dla Leonka i całej rodzinki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon cze 13, 2011 20:56 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Cudownie :1luvu: Uwielbiam takie dobre zakończenia :mrgreen: Oh a na zdjęcia będziemy niecierpliwie czekać :D
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon cze 13, 2011 21:02 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Bardzo się cieszę. Leoś fajny kot - miałam okazję go pogłaskać.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Pon cze 13, 2011 21:40 Re: Lonia wDS, Leoś w DT ->szukamy DS, POTRZEBNA POMOC FINANSOWA

Rudaa pisze:Pragnę wszystkich poinformować, że Leoś od ubiegłej soboty mieszka sobie z moją mamą na stałe już jako rezydent. Jest zachwycony takim obrotem sprawy, bo ma swojego człowieka tylko dla siebie, no i zamienił kawalerkę we Wrocławiu na duży dom z ogrodem na wsi. Szkoda, że nie miałam ze sobą aparatu bo pokazałabym zdjęcia Leosia na ogrodzie jak spaceruje w szelkach, a potem jak śpi w cieniu pod brzoskwinią. :D Może za 2 tyg uda mi się jakieś fotki cyknąć. Dzisiaj dostałam sms-a od mamy o następującej treści: "Właśnie z Leonem narwaliśmy wiaderko truskawek, teraz siedzimy i pijemy kawę 8) " Jeśli chodzi o zdrowie to Leon jest w dobrej kondycji, operowana szczęka ładnie się zarosła, nic tam się nie babrze. Jeśli chodzi o karmę to jest na RC dla alergików po którym i tak od czasu do czasu dostanie na uszach wysypki i czasami zrobi luźną koopę. Później mu się znów poprawia, więc taka chyba już jego uroda. Nie mam już siły cudować u niego z karmami tym bardziej, że on i tak jest złodziej i jak się uda to wykradnie coś z talerza, albo przynajmniej wymyje naczynia w zlewie, albo wyciągnie coś ze śmietnika :evil: To chyba tyle. Ogłoszenia Leosia można zlikwidować. Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc finansową, ogłoszeniową i logistyczną. Miał być u mnie tylko 2 tyg. został ponad pół roku na leczeniu i rekonwalescencji, a teraz na stałe trafił do mamy do sanatorium dla seniorów :ryk:

Rudaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: jesteś wielka :king:
Dziękujemy że uratowałaś kolejną kocią bidę :ok:
Uwielbiam takie zakończenia :kotek:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]