OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 29, 2011 6:18 Re: OTW3-samotność tymczasa :(( W oczekiwaniu na DOM!

Iwunia dała wczoraj popis lizusostwa. Przeleżała w wyrku cały dzień przytulona do ludzia.Mrucząca,wzdychająca i wielce zadowolona. Ona kocha być obok człowieka. Kiri a leżenia w nogach przeniosła się na podusie.Wywalała brzuszek,mruczała i była zachwycona poświęconą jej uwagą. Bisek i Bianka sa w trakcie demolowania mieszkania.Polubili sie a bardziej jeszcze polubili dzikie gonitwy. Markecik nie nadąża za nimi więc czeka aż tałatajswtwo wróci i można łapą bez namęczenia sie przylać.To jego wkład w zabawę.O dziwo doskonale dogaduja sie z Iwi.Oba lenie ,moze dlatego.

Wczoraj dzikunom zaniosłam jedzenie.Nie wiem czy psy nie włażą tam.Zdemolowane totalnie,miski rozwalone...A moze życzliwy menel wsio przestawił. Coś się dzieje, bo ostatnio wiecej ich przychodzi rano na karmienie i trzyma się z dala od kotłowni.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob sty 29, 2011 19:13 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

Markecik dziś pojechał do DS. Razem z Agneski Justysiem.Więc mocne kciuki za obu chłopaków potrzebne.
Markecik oczywiście napsuł mi nerwów bo zwymiotował i obkupkał sie z nerwów.Albo choroba lokomocyjna go dopadła.Na miejscu obnosił swoje zafajdolone tyły, a nowa Duża próbowała go wraz ze mną domyć.
Justyś był przez cała drogę grzeczny .Zdryfił nieco na nowym miejscu i zameldował sie pod szafa.Całkiem fajna,stylowa i ładną.Ma gust :mrgreen:
Agneska przytulam :1luvu: .Bo po roku ciężko oddac miziaka.
Markecik u nas krótko był,a już zapadł w serce.
Chłopaki mają równy start na swoim. I bardzo prosze o kciuki za nich.
Mają podwójnie ciężkie zadanie.Dogadać się ze sobą i z Duzymi.
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 29, 2011 19:17 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

:ok: :ok: :ok: za obu chłopaczków!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Sob sty 29, 2011 19:48 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob sty 29, 2011 20:25 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

8O :ok: :ok:
:ok: :ok: za chłopaków!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob sty 29, 2011 22:24 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

zaciskam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie sty 30, 2011 2:12 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

Ja też. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Nie sty 30, 2011 6:04 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Kciuki tradycyjnie za Marketa w DS!

z wczorajszych wieści to takie,ze Market podjadł i popił sobie.Gówniarz pcha sie na pokoje.
Justys siedzi pod szafą.Strasznie,strasznie mi go żal.Zawalił mu się swiat. Mam nadzieję,ze w nocy wylazł.
Ale piękne w tym jest to,ze potem zapominają o nas.
Dom jest przesympatyczny i wielce kotami przejęty.

Mocno wierzę w integrację chłopaków :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 30, 2011 10:25 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Agneska dzwoniła.
Justys przemieszcza się :ok: zwiedził spód innej szafy,poleżał na kocyku między kwiatkami,posiedział za monitorem...
Markecik jak u siebie.gada,skorzystał z kuwety,łasi sie...
Kciuki pomagają więc prosze trzymac.
Wiem,wiem.Ja nic innego nie robie tylko prosze o blokowanie rączek.A to obiad trzeba upichcić,pogadac rączkami a czasem nawet uczesać się lub swego kota wygłaskac :mrgreen:

Kiri to łóżkowy,namolny kocureczek. Mruczy ,wywala brzuszek i jest pogodną choć jeszcze niesmiała dziewunią. Jest drobna i lekko zabiedzona.Na posiłki stawia sie ostatnia.Wchodzi nieśmiało,lękliwie. Jak do niej się mówi to rozkwita.Biedna mała troszkę przeszła.

Iwi zaś to pączek w maśle. Wyżebrze,wyprosi i opierdzieli jak nie dostanie.Łóżko jest jej,pani jest jej,pan też i wara sierściuchy od tego.

Bisek ciągle pokasłuje. Dostał pyska.Ale nie w sensie grubości.Niezły awanturnik z niego. My jakoś źle te koty chowamy.Pyskacze nam rosną na własnych okrawkach chowane. Bawi się,dokazuje,tupie nozynkami.Ma tyle zycia w sobie.I pomyśleć co mi proponowano.Nie ciągnie tylko do ludzia.Nie jest nakolankowcem znaczy się. Bo lubi być przytulany,głaskany.

Bianka coraz zcęściej spi w naszym pokoju.I coraz częściej daje się pogłaskać. Barankuje na blacie.Wolę mysleć ,ze z miłości do mnie a nie do krojonej własnie nereczki.Pięknei bawi się z Biskiem.Oba długasne przegubowce.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 30, 2011 10:27 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

8O :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale się dzieje :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 30, 2011 10:32 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Justyś dojdzie do siebie, jak tylko zorientuje się, że go kochają :ok:

Jasne, że nie będziemy nic w domu robić - co tam obiad i sprzatanie 8) skoro chłopakom trza dodac otuchy :wink:

Pamiętam jak mój biedak śp. Rudy przez ROK chodził po scianami i unikał blizszego kontaktu z ludziem. A potem ... aaach, większego pieszczocha trudno bylo znaleźć. I był jak piesek - wszystko w domu robilismy wspólnie... I nie ma go z nami juz 18 miesięcy :( I ciagle tęsknię, chociaz w domu pojawili się Fido i Tobiasz...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Nie sty 30, 2011 12:43 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Bardzo sie ciesze ,ze Market i Justyś dostali razem nowy dom chociaz troche szkoda,że Market nie zawędrował do mnie :). Codziennie opowiadałam Ziucie ,ze będzie miała nowego przyjaciela.
Jednak próbuje dalej sie "dokocić " , bo po wizycie u Pani Asi jestem pewna ,ze tego chcę.

Pani Asiu jak tylko będzie jakaś potrzeba prosze dac znać chętnie pomogę. Głaski dla Iwusi , jest taka kochana.
Obrazek Obrazek Obrazek

anawe

Od: Nie sty 30, 2011 12:19

Post » Nie sty 30, 2011 16:41 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Witam Pani Aniu na forum. :1luvu:
Właśnie usiadłam do kompa by odpisac i napisac na maile.Między innymi i do Ciebie.Tutaj na forum jesteśmy wszyscy na Ty więc dlatego pozwoliłam sobie tak napisać.
A teraz serdecznie witam na watku moich tymczasów. :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 16:57 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 30, 2011 16:51 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

No, nnnooooooo!
Ależ się u Ciebie dzieje Asiu!
I oby tak dalej!!!

A :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: oczywiście są!!!!!!!!
(obiad TŻ robi:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie sty 30, 2011 16:55 Re: OTW3-samotność tymczasa:(Market i Justyś w jednym DS!Kciuki!

Ja też kciuki trzymam. I chodzę głodna... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

[poprzednia][następna]