Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 19:19 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

Stefa klawa dzidzia :1luvu:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro mar 16, 2011 9:03 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

marija pisze:Ale wtopa :oops: Stefan okazał się Stefcią :mrgreen: vel Bubą :D
Psica ma jakieś 7-8 tygodni, jest już po odrobaczeniu, zaczipowana. Za tydzień szczepimy :ok:

oj wtopa!! oj wtopa!! :ryk:
przecie chłopak psi to siusiola ma na środku brzucha :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 16, 2011 20:22 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

Magda, jak brzuś mały to środek zdaje się być wszędzie :wink:
Stefa vel Stella ładnie je, ładnie sika- dzielna dziewczyna :1luvu:

A do mnie zadzwonił zaprzyjaźniony, kociolubny magazynier z wiadomej firmy spedycyjnej, że coś czarnego, kudłatego kręci się po terenie. Pomyślałam, że to pewnie mama Spedytorów, ona taka czarna i kułata. I dzika okrutnie. Kazałam Grzesiowi iść i sprawdzić uszy. Wrócił i mówi, że uszy całe i nie dziki ten kot wcale. No to zaleciłam zagonić do kanciapy, a sama za transporter, w auto i pędzę.
No i mam. Czarne, kudłate, nie dzikie. Jajcate i śmierdzące. Maks półtoraroczne, zdredziałe, z pchłami i tasiemcem w gratisie.

Poznajcie Black Jacka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jutro rano jedziemy na kastrację i do spa. Wytniemy jajka i trochę dredów :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro mar 16, 2011 20:25 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

jaki piękny Black Jack :1luvu:

marija ja się będę do Ciebie po imiona dla tymczasów zgłaszać ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro mar 16, 2011 20:47 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy Spedytor oraz Stefa:)

marija, strasznie długo nie miałaś tych tymczasów :lol:
słodki Kocio :1luvu:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro mar 16, 2011 20:57 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy Spedytor oraz Stefa:)

turkusowa pisze:marija, strasznie długo nie miałaś tych tymczasów :lol:

Taa, odpoczęłam sobie, że ho ho :mrgreen: :mrgreen:

W łikend połażę po okolicznych obejściach i popytam u kogo takie kudłate, bo mama Spedytorów i Black Jack to takie czarne "bracia mroczki", po kimś i Scania musiała kudłatość odziedziczyć. Łazi jakiś i geny rozsiewa :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro mar 16, 2011 23:04 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy Spedytor oraz Stefa:)

Przestojów w tymczasach nie ma :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 18, 2011 19:07 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy Spedytor oraz Stefa:)

Black Jack już lżejszy parę deko :mrgreen:
Fajny ten kot, kurde....Niby się boi, niby stresuje, a pogłaskany zaczyna mruczeć, deptać, ocierać się, barankować :1luvu: trzeba chłopaka ośmielić.

No i dzieciak nieźle zaniedbany :cry: pchły poszły w niepamięć, dostał anipracid, za 10 dni powtórka. Powycinaliśmy dredy, wygoliliśmy brzuś (nie dało się inaczej), na brzusiu odparzenia smarujemy linomagiem. Zaczynam przyzwyczajać go do czesania.

Chcę jutro pojechać na tę wieś, popytać skąd takie kudłate :ok:

Weź na kolana kota...Ale już :!:
Obrazek

Biedne mam jeszcze futerko:
Obrazek

Ale i tak przystojny jestem, a co :mrgreen:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob mar 19, 2011 8:18 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

cudny jest Black Jack :1luvu:
chyba młody?
Obrazek

magdaradek

Post » Sob mar 19, 2011 15:40 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

magdaradek pisze:cudny jest Black Jack :1luvu:
chyba młody?

:)

marija pisze:[...] No i mam. Czarne, kudłate, nie dzikie. Jajcate i śmierdzące. Maks półtoraroczne, zdredziałe, z pchłami i tasiemcem w gratisie. [...]

gosiaa

Post » Nie mar 20, 2011 16:48 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

Gosia dobrze, że jesteś, co ja bym bez Ciebie zrobiła :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon mar 21, 2011 9:57 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

Też tak często mam, że już nie wiem gdzie co czytałam :mrgreen:

gosiaa

Post » Pon mar 21, 2011 22:41 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

Odwiedziliśmy Marię, Piotra i Rozitę :1luvu: Dziewczyna jest kochana, rozpieszczana i poza swoim państwem świata nie widzi...Domuś jej sie trafił, że ho ho ho. Warto było czekać tak długo :1luvu:
Włala:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

nie za bardzo chciała ze mną współpracować, co bardzo mnie cieszy :mrgreen:

Obrazek

No i byłam wczoraj zrobić rekonesans w sprawie czarnych kudłatych kotów snujących się po wsiach w okolicach Strykowa.
Ustaliłam, że: kiedyś, córka jednych gospodarzy miała persa. Tak naprawdę to nie wiadomo, czy persa, bo każdy długowłosy kot to dla ludzi, z którymi rozmawiałam to "pers". No i ta nazwijmy ją persica urodziła 5 kociąt. Cztery czarne i jedno biało- czarne. Wszystkie długowłose. Córka się wyprowadziła do Łodzi, wzięła ze sobą matkę-persicę i czarno-białe kociątko. Cztery czarnuchy zostały na wsi.
Co z nimi?
Aaaa, pani kochana, rozlazły się...Jak to koty
:evil: :evil: :evil:
Czyli tak:
czarnuch długowłosy nr 1 to dzika Mama Spedytorów. Już wysterylizowana, mieszka w magazynie, pracownicy dokarmiają, biedy nie zazna
czarnuch długowłosy nr 2 to Black Jack. Bezpieczny w naszym dt, szuka Domu
czarnuch długowłosy nr 3 nieznany.
czarnuch długowłosy nr 4 nieznany.

Oj, znów nie lada polowanko się szykuje :ok:
O ile- ofkors- miejscowi rolnicy mnie nie wkręcają :roll: bo to przecież atrakcja: głupia z miasta przyjechała i o koty pyta, jakby jej były i jej zależało....nie ukrywam, że patrzyli na mnie jak na głupią :oops:

edit: A Black Jack ma - jak określiła wetka- "rok, maks półtora" :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto mar 22, 2011 20:25 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

Ojoj, mam już Domki zainteresowane Black Jackiem :1luvu:
Domek Pierwszy to dziwna historia- mama, syn, kotka perska trzynastoletnia, syn się wyprowadza, chciał kotke zabrać, mama nie dała. Kazała szukać sobie "swojego" kota. No i szuka mama kota dla syna, syn zadzwonić sam nie może, bo "Tomuś to taki nieśmiały jest" :roll: Chyba odpuszczę, bo historia mnie przerasta...
Domek Drugi to forumowa Helga- nie do końca na Black Jacka zdecydowana. Ale zdecydowana na kota w ogóle :ok: Fajowy Dom się jakiemuś futrzakowi szykuje :mrgreen:
Domek Trzeci to pani, od której dostałam dziś mejla z zapytaniem. Mejl ładnie napisany, brzmi sensownie...
Zobaczymy, co czas przyniesie.
W razie czego- po Strykowie latają jeszcze dwa czarne kudłacze :mrgreen:

A BlacK Jack- coraz śmielszy :ok: Koopy ładne, apetyt dopisuje, dzieciak masy nabiera.No i przyzwyczajam do czesania. Najpierw się bał, potem dawał się szczotkować tylko po grzbiecie, a dziś już boczki podstawiał :ok: i mruczał, i barankował, i deptał, i buziaki dawał :1luvu: :1luvu: Kochany....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto mar 22, 2011 21:56 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)BlackJack po kastracji oraz Stefa:)

a Stefciaaaa? :mrgreen:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]