kotów jest tak dużo, że mnie też się czasami mylą
tylko potencjalnych domów wciąż zbyt mało
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
ok postaram sie wstawic fotki
a teraz gorsza wiadomosc -wrócil koteczek bialo czarny poniewaz pani dostała strasznej wysypki ,a jest ciezarna wiec odczulanie lub leki nie wchodza w gr [ponoc]
pie... ten, jak mu tam
Znam bardzo dużo alergików (sama mam alergię) żyjących z kotami za pan brat. Najłatwiej z powodu byle wysypki lub głupiego strachu przed toksoplazmozą wyrzucic kota z domu. A jeszcze niedoumione konowały dodatkowo straszą, zamiast wyjaśnić sprawę. Tu tyle dobrze, że go oddała.
No nic, jeszcze zaświeci słońce dla słoneczek w futerkach.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
w nowym roku życzę zdrowia i domków dla futer, zdrowia i pieniędzy dla opiekunów
niestey nie słuchaja wszystkie załzawione i zasmarkane masakra ,łącznie z moimi ale najgożej jest z dzikusami zupełnie sobie nie radze z ich leczeniem chyba mnie to przerasta mam dośc tylko siąsc i płakac
Czasem przychodzą takie dni załamania i to u każdego i związane z różnymi sprawami, ale trzeba się podnieść i kroczyć dalej.
Czasem to trwa dłużej ,czasem krócej, ale nie warto w tym tkwić, bo to niszczy.
Może za dużo na siebie bierzesz, może ktoś mógłby cię wesprzeć, żebyś mogła trochę odpocząć?
Nic innego nie mogę poradzić.
to prawda, przy bezmiarze kociej krzywdy i bezradności każdego czasami dopada zniechęcenie
mnie pomaga długa pachnąca kąpiel i dobra herbata
a potem się przespać z problemem
ranek zwykle jest mądrzejszy od wieczoru
nie poddawaj się - właściciele długich ogonów Cię potrzebują
gdy mi zmarł dziczek to go bardzo opłakałam, niestety nie miał szans z siedmioma kleszczami