kropkaXL pisze:"4 lata-zapomnieć chcę!"-czy los da jej szansę?
Trzeba mieć nadzieję, że los da jej szansę na lepsze życie.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kropkaXL pisze:"4 lata-zapomnieć chcę!"-czy los da jej szansę?
kropkaXL pisze:Niestety-millarca nie odzywa się!
tillibulek pisze:kropkaXL pisze:Niestety-millarca nie odzywa się!
o nie, czyzby byl ktos chętny do zaadoptowania Gracji, a tu zero kontaktu z Millarcą?![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:tillibulek pisze:kropkaXL pisze:Niestety-millarca nie odzywa się!
o nie, czyzby byl ktos chętny do zaadoptowania Gracji, a tu zero kontaktu z Millarcą?![]()
![]()
![]()
Nic mi nie wiadomo na temat zainteresowania Gracja-kogoś z ogłoszeń-chodzi nam o zmiane tytułu watku-na bardziej alarmujący-tu mało osób zagląda-zreszta ciągle te same-jedynie Millarca może tytuł zmienić i dopisać jakieś nowe wiadomości!
tillibulek pisze:kropkaXL pisze:tillibulek pisze:kropkaXL pisze:Niestety-millarca nie odzywa się!
![]()
![]()
Nic mi nie wiadomo na temat zainteresowania Gracja-kogoś z ogłoszeń-chodzi nam o zmiane tytułu watku-na bardziej alarmujący-tu mało osób zagląda-zreszta ciągle te same-jedynie Millarca może tytuł zmienić i dopisać jakieś nowe wiadomości!
.. szkoda .. juz myslalam, ze cos konkretnego sie świeci.. ale bez głownej zalozycielki wątku, to rzeczywiscie ciezko o zainteresowanie ludzi - tylko ona moze cos jeszcze dodac, opisac, wkleic fotki... oby sie odezwala.. a moze Gracja juz w domciu... (ale by bylo cudownie)
HOP
honda11 pisze:tillibulek pisze:kropkaXL pisze:tillibulek pisze:kropkaXL pisze:Niestety-millarca nie odzywa się!
![]()
![]()
.. szkoda .. juz myslalam, ze cos konkretnego sie świeci.. ale bez głownej zalozycielki wątku, to rzeczywiscie ciezko o zainteresowanie ludzi - tylko ona moze cos jeszcze dodac, opisac, wkleic fotki... oby sie odezwala.. a moze Gracja juz w domciu... (ale by bylo cudownie)
HOP
Niedawno tak zakończył sie jeden wątek-kilku miaukowiczów podnosiło go (ja też), a kotka juz mieszkała w nowym domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 395 gości