Wszystkie czatują, ale Witalis jest w tym najlepszy - najlżejsze naciśnięcie klamki, a on startuje jak sprężyna i jest przy misce.
Biedny Foster zaczyna wreszcie doceniać uroki samotnego spożywania

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:Witalis dzisiaj dużo lepiej, tzn. gdyby nie lewy oddech, to byłoby całkiem w normie - czatuje pod drzwiami do łazienki, bo tam jest Fosterowy conv![]()
Wszystkie czatują, ale Witalis jest w tym najlepszy - najlżejsze naciśnięcie klamki, a on startuje jak sprężyna i jest przy misce.
OKI pisze:Dzieciarnia szaleje![]()
I schowały gdzieś w nocy pilota do tv![]()
![]()
![]()
Wypatroszę, jak nie oddadzą
OKI pisze:Dzieciarnia szaleje![]()
![]()
![]()
Agneska pisze:OKI pisze:Witalis dzisiaj dużo lepiej, tzn. gdyby nie lewy oddech, to byłoby całkiem w normie - czatuje pod drzwiami do łazienki, bo tam jest Fosterowy conv![]()
ha!
Caragh pisze:OKI pisze:Dzieciarnia szaleje![]()
![]()
![]()
Biedne kotecki
![]()
Zgłosić pozostajeI to nie jakimś tam fundacjom, czy TOZ... Zgłosić to MIAU
![]()
![]()
Hania66 pisze:OKI pisze:Dzieciarnia szaleje![]()
![]()
![]()
może w czasie Twojej nieobecności chcą sobie tv pooglądać![]()
Szalony Kot pisze:Ja teraz jako petsitter robię. Były dwa fajne, normalne kotecki, to sprawili sobie tymczasa - tymczas jest wszędzie. Wczoraj otworzyłam deskę sedesową, a tam napis naklejony "zamykaj deskę, bo F. się utopi!". Uśmiechnęłam się pod nosem, siadam... F. już tam był
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości