[WAW]Kocięta z Nowolipia.POMOCY! Szukamy DS! foto s 93

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 21:13 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Witalis dzisiaj dużo lepiej, tzn. gdyby nie lewy oddech, to byłoby całkiem w normie - czatuje pod drzwiami do łazienki, bo tam jest Fosterowy conv :roll:
Wszystkie czatują, ale Witalis jest w tym najlepszy - najlżejsze naciśnięcie klamki, a on startuje jak sprężyna i jest przy misce.
Biedny Foster zaczyna wreszcie doceniać uroki samotnego spożywania :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sie 09, 2012 7:37 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Dzieciarnia szaleje :lol:
I schowały gdzieś w nocy pilota do tv :crying: :crying: :crying:
Wypatroszę, jak nie oddadzą :evil:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 8:13 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

OKI pisze:Witalis dzisiaj dużo lepiej, tzn. gdyby nie lewy oddech, to byłoby całkiem w normie - czatuje pod drzwiami do łazienki, bo tam jest Fosterowy conv :roll:
Wszystkie czatują, ale Witalis jest w tym najlepszy - najlżejsze naciśnięcie klamki, a on startuje jak sprężyna i jest przy misce.

ha! :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw sie 09, 2012 8:13 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

OKI pisze:Dzieciarnia szaleje :lol:

8O Biedne kotecki :roll:
Zgłosić pozostaje :twisted: I to nie jakimś tam fundacjom, czy TOZ... Zgłosić to MIAU :twisted: :twisted: :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 09, 2012 8:16 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

może w czasie Twojej nieobecności chcą sobie tv pooglądać :ryk: :mrgreen:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sie 09, 2012 9:36 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Agneska pisze:
OKI pisze:Witalis dzisiaj dużo lepiej, tzn. gdyby nie lewy oddech, to byłoby całkiem w normie - czatuje pod drzwiami do łazienki, bo tam jest Fosterowy conv :roll:

ha! :ok:

Bierz go byle szybko :x
Ja to już chyba wolę dzikuny :roll: Najlepiej takie, co to przerażone siedzą cały dzień pod szafą i ich nie widać :roll:
Mało że upierdliwiec jakich mało, to łobuz nie z tej ziemi. W dodatku ze zdolnościami pedagogicznymi, a Awantura zdolnym uczniem jest :evil:
Mam ich obojga serdecznie dosyć - skutecznie we dwójkę udają, że jest ich ze 3x więcej. Aaaaa... Miron też im dzielnie sekunduje :evil:
Sprzątanie kuwet obecnie jest nie do zniesienia - wszystkie natychmiast atakują łazienkę i kradną, co im w pyski wpadnie :twisted: Można się też wdrapywać po zasłonce prysznicowej na suszące się pranie :roll: Sprawdzać, czy woda się dobrze spuszcza (któreś się wreszcie utopi mimo wiecznego ściągania ich z muszli). Włazić i lać do właśnie sprzątanej kuwety - kompletnie nie przeszkadza, że w niej aktualnie gmeram łopatką :evil:
Ja się czuję jakbym sprzątała w mrowisku :placz:
Wywalam jedno, a drugie już tam jest :placz:

Caragh pisze:

8O Biedne kotecki :roll:
Zgłosić pozostaje :twisted: I to nie jakimś tam fundacjom, czy TOZ... Zgłosić to MIAU :twisted: :twisted: :mrgreen:

Zgłaszaj, byle szybko :1luvu:
Poproszę o wizytę weryfikacyjną :1luvu:
Podam gulasz z kota :evil: Byle je wreszcie ktoś zabrał :evil:

Hania66 pisze:

może w czasie Twojej nieobecności chcą sobie tv pooglądać :ryk: :mrgreen:

Znalazłam przed samym wyjściem :roll: Był w bucie, razem z korkiem od wanny :roll:
One są nie-nor-mal-ne!!! :x :x :x

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 10:46 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Ja teraz jako petsitter robię. Były dwa fajne, normalne kotecki, to sprawili sobie tymczasa - tymczas jest wszędzie. Wczoraj otworzyłam deskę sedesową, a tam napis naklejony "zamykaj deskę, bo F. się utopi!". Uśmiechnęłam się pod nosem, siadam... F. już tam był :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw sie 09, 2012 10:48 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

No to wyobraź sobie taką trójcę :roll:
Wygląda to tak: siadasz, zdejmujesz F., wywalasz z kibla, siadasz, a tam już jest X, zdejmujesz, wywalasz łapiąc po drodze wracającego F, a na kiblu już siedzi Y :roll:

OKI

Post » Czw sie 09, 2012 10:49 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Szalony Kot pisze:Ja teraz jako petsitter robię. Były dwa fajne, normalne kotecki, to sprawili sobie tymczasa - tymczas jest wszędzie. Wczoraj otworzyłam deskę sedesową, a tam napis naklejony "zamykaj deskę, bo F. się utopi!". Uśmiechnęłam się pod nosem, siadam... F. już tam był :roll:

znaczy się w środku sedesu 8O :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 10, 2012 18:03 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Witalisa też już dzisiaj wyjmowałam z kibla :roll:
Wczepił się w dziurki pod obrzeżem :roll:
Chyba je będę wiązać pęczek i do kaloryfera przed otwarciem drzwi do łazienki :evil:
Czuje się już fantastycznie i co wieczór ma minę "po co mi te leki wciskasz?! nie widzisz, że jestem zdrowy!" :roll:

Miron właśnie się uwalił na kolanach - sam z siebie ;)
Czarne się tłuką o myszkę.
Awantura morduje inną.
Jeż leży obok i udaje, że kontempluje sufit :roll:

OKI

Post » Pt sie 10, 2012 18:09 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Ja rozważałam związanie za ogonki w pęczek, gumką-recepturka, i wieszanie na barierce balkonu :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt sie 10, 2012 18:10 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Nie mam balkonu :twisted:

OKI

Post » Pt sie 10, 2012 18:19 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Ale masz klamki, może jakiś drążek ... ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt sie 10, 2012 18:20 Re: [WAW]Chłopcy z Nowolipia ;) szukamy DS! Foto s.26,30,31

Kaloryfery mam. Z rzeczy solidnie przymocowanych do ściany :twisted:

OKI

[poprzednia][następna]