Koty i psy - znalezione, podrzucone, bezdomne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2011 22:21 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

grzes78b pisze:No może być ciężko.Oni maja dwójkę małych dzieci(4 i 2 latka).Porozmawiam z nimi i wytłumaczę w czym rzecz.A jak będzie ,czas pokaże :ok:

Tym bardziej :!: To niesprawiedliwe, dwoje dzieci i tylko jeden kot? Dzieciaki będą się kłócić :twisted:
Poza tym, jeśli mają tyle na głowie, to zdecydowanie jest im potrzebny drugi kot, żeby ten pierwszy za bardzo nie rozrabiał :mrgreen:

Halbina ciesz się maluchami, bo jak wstawię im ogłoszenia to nawet się nie obejrzysz jak znikną ;)

Nie wierzę że nikt nie ma burej dziewczynki :)
Ewunia zajrzyj do linku w moim podpisie (na czerwono) tam są małe bure kotki, strasznie biedniutkie, jeszcze w trakcie leczenia ale domków już szukamy!
To samo miejsce z którego są kociaki Halbiny.

Wkleję tu fotki, będzie prościej ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Nie paź 23, 2011 22:29 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Acha, przypomniało mi się że Sylwia (ta co ma staruszki pieski) ma kotkę burą, malutką - jej znajoma uratowała w szkole w której uczy.
Napisałam do niej, czy aktualne, kotka ponoć jest cudowna, dzieciaki ją maltretowały a ta im mruczała :roll:

sisay

Post » Pon paź 24, 2011 12:04 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

sisay pisze:Acha, przypomniało mi się że Sylwia (ta co ma staruszki pieski) ma kotkę burą, malutką - jej znajoma uratowała w szkole w której uczy.
Napisałam do niej, czy aktualne, kotka ponoć jest cudowna, dzieciaki ją maltretowały a ta im mruczała :roll:

Dzięki sisay za maila.Wysłałam Korespondentce zdjęcia i kontakt.Pół godziny próbowałam się zalogować, zapomniałam hasła :oops: Koteczka, która jest u p. Olimpii jest cudna i bardzo grzeczna.Oby znalazł się dla niej fajny domek, bo p. Olimpia ma kocura, który nie toleruje Kici.Nagminnie i złośliwie wszędzie sika i sryka.Przy dwójce małych dzieci nie jest to przyjemne.Trzymam kciuki za Kićkę.Pozdrawiam serdecznie.

Syla65

Od: Pt sie 12, 2011 13:59

Post » Pon paź 24, 2011 20:59 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Koteczka jest cudna, ale Pani Kasia chce małą kotkę. Taką jak Mańka, albo Oskar.
A z Mańki to artystka, pozuje najlepiej z wszystkich.
Obrazek
Obrazek
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

Post » Pon paź 24, 2011 21:53 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Urodzona modelka :ok: :1luvu:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon paź 24, 2011 23:34 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

:roll: ja nie wiem, co ludzie mają z tymi małymi kotami. Tylko więcej roboty z nimi jest, a za chwilę i tak urosną :roll:

A pani ma już jednego kota, że chce takiego malucha?
Też sobie wymagania wymyślila :evil:

sisay

Post » Sob paź 29, 2011 19:21 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Hej.Dowiedziałem sie właśnie że Mania wędruje do moich przyjaciół razem z....OSKAREM :ryk: :ok:
Gratuluje perswazji :D Ale że to Mariusz vel"Maniek"(stąd imię Mania)zapragnął dwóch to jestem w szoku.Jeszcze tydzień temu zarzekał sie że jeden i koniec.Nawet załącznik do naszej rozmowy w postaci 0,7 rakiji nie pomógł.A tu proszę-jedna wizyta i po sprawie.Super.bardzo się cieszę.Marta i Mateusz będą mieli sprawiedliwie po kotku :?: :ok:
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Sob paź 29, 2011 19:54 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

grzes78b pisze:Hej.Dowiedziałem sie właśnie że Mania wędruje do moich przyjaciół razem z....OSKAREM :ryk: :ok:
Gratuluje perswazji :D Ale że to Mariusz vel"Maniek"(stąd imię Mania)zapragnął dwóch to jestem w szoku.Jeszcze tydzień temu zarzekał sie że jeden i koniec.Nawet załącznik do naszej rozmowy w postaci 0,7 rakiji nie pomógł.A tu proszę-jedna wizyta i po sprawie.Super.bardzo się cieszę.Marta i Mateusz będą mieli sprawiedliwie po kotku :?: :ok:

Siedziałam cicho, urok kotów sprawił, że serce Mańka zabiło mocniej. :mrgreen: Basia ze 3 razy pytała czy na pewno wie co mówi :D , bo ona chętna.
Jeszcze dzisiaj wstawię wspólne zdjęcia maluchów, robię zdjęcia do ogłoszeń dla wszystkich kociaków, również tych ze schroniska, bo prawdopodobnie jest ich bardzo dużo, a z tych moich tymczasików modele znakomite.
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
www.poomoc.pl

Korespondentka

Post » Sob paź 29, 2011 19:57 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

No to nie źle :P Będzie fajnie i wesoło. :D
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Sob paź 29, 2011 20:10 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Witam to ja ten od Mani....i Oskarka bo się jeszcze rozmyśle do piątku :D :D :D

maniutek

Od: Sob paź 29, 2011 20:06

Post » Sob paź 29, 2011 20:17 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

grzes78b pisze:Hej.Dowiedziałem sie właśnie że Mania wędruje do moich przyjaciół razem z....OSKAREM :ryk: :ok:

Grzesiu tam nie tylko rakija się polała....ale jak widać urok kociąt robi swoje :kotek:

maniutek

Od: Sob paź 29, 2011 20:06

Post » Sob paź 29, 2011 20:25 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

No nick to masz orginalny :D Maniutek :ryk: :ryk:
Obrazek

grzes78b

Post » Sob paź 29, 2011 20:59 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

maniutek pisze:Witam to ja ten od Mani....i Oskarka bo się jeszcze rozmyśle do piątku :D :D :D

:mrgreen:
Witam maniutka :ok: od Mańki i Oskarka.

maniutek pisze:

Grzesiu tam nie tylko rakija się polała....ale jak widać urok kociąt robi swoje :kotek:

Mówiłam, że urok kociąt. Na ciasto nie był łasy :wink: , a od rana piekłam.
www.poomoc.pl

Korespondentka

Post » Sob paź 29, 2011 21:41 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

Mańka i Oskar :wink: dla maniutka.
Obrazek

ObrazekObrazek
www.poomoc.pl

Korespondentka

Post » Sob paź 29, 2011 21:42 Re: Koty ze schroniska: duże i małe szukają domów :-)

sliczne :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[poprzednia][następna]