Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
smarti pisze: Kocie,
dziękuję ci bardzo -to z Twojego ogl.Chmurunia znalazła domek.![]()
Domek wygląda cudownie-Pani przemiła dla Chmureńki,czuła miziająca-Chmurka będzie mała królewną![]()
Jak weszłyśmy to Pani-"wejdz Chmureńko-to wszystko Twoje"![]()
Chmurka najpierw usiadła na wycieraczce,po chwili zaczęła zwiedzac,zwiedziła cały parter i oczywiście bezbłędnie znalazła wielkie lóżko w sypialni i rozłożyła się na środku![]()
![]()
Chyba nie zna schodów bo wcale ja nie zainteresowały.
Pani ją wymiziała,wygłaskała-Chmurka miała po drodze obcięte pazurki,wyczyszczone uszka,została odrobaczona,a więc w sam raz na eleganckie łoże pasowała![]()
Jak wychodziłam to akurat zajęła się jedzonkiem-trochę tak jakby mieszkała tam od zawsze...
Chmurka zawsze jak ją wiozłam autkiem to miauczała-dzisiaj też-w końcu ostatni raz jechała autem 4-go września-więc nie jest przyzwyczajona![]()
Dlatego jak weszłyśmy to Chmurunia wydawała się trochę smutna,chyba szukala Trisi i była zdziwiona i troszkę zasmucona nowym miejscem..
ale ma tam takie luksusy i tyle miłości Pani że jestem przekonana że się w nowym domku świetnie odnajdzie i za kilka dni będzie tam królowała..
zaprosiłam panią na wątek,za kilka dni zadzwonię,ale mam wielką nadzieję że Chmurunia bedzie szczęśliwa w nowym domku
Ogłaszam uroczyste zdjęcie banerka!!
smarti pisze:Trisia dostała rujki![]()
już jej wygaszam-jest 4-ty dzień na prowerze i przechodzi.
I co dalej robić z Trisią?
czy sterylizować ją w koterii a u siebie zrobić morfo(60zł)? bo staram się o darmową sterylkę (razem z morfo) gdzieś na dalekiej Ochocie ale kilkukrotne dojazdy przekroczą na pewno 60zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości