Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 19:45 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

Czarujcie, czarujcie tak dalej, Dziewczyny :1luvu:

Wspominałam o tych ludziach, którzy pytali o Różę na Dniu Kota w Galerii, tych co obiecali zadzwonić...Nie dzwonili, nie dzwonili i już straciłam nadzieję, że coś z tego będzie, a tu- niespodzianka :D Zadzwoniła dziś Maria. Właśnie się przeprowadzają do nowego mieszkanka i po burzliwej dyskusji zdecydowali, że wezma kota już na "nowe śmieci". Tym kotem ma szansę być Rózga :D W środę wieczorem będzie wizyta zapoznawczo- przedadopcyjno- rezerwująca :ok: :ok:

Czarujcie zatem :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pon lut 28, 2011 20:42 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

To ja potrzymam :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 01, 2011 18:33 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

ja też, trzymam wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro mar 02, 2011 10:16 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

My też trzymamy kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pozdrowienia od nas i Aniołków Charliego (Radek tak mówi na nasze babeczki) :D

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Śro mar 02, 2011 21:24 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

Aniołki Charliego :D A która piecze chińskie ciasteczka bojowe :?: :mrgreen:

Dziś u Marii i Piotra zamieszkała Rozita :1luvu: Nowy kot na nowym mieszkanku :ok: Maria obiecała zajrzeć na forum i pisać, co tam u nich słychać, a Piotr obiecał Rozitę "memlać" ile wlezie :mrgreen:

I tak oto- cała moja tymczasowa ferajna zainstalowała się w deesach.

Choć miałam szansę na kolejnego tymczasika....Poznałam go wczoraj, kiedy leciutko spóźniona biegłam na spotkanie skrótem za budynkiem łódzkiej telewizji. Biało bury kot, najbiedniejszy z biednych, kulawy, zasmarkany, zmierzwiony...
Nie miałam możliwości gonić go wczoraj- na obcasach, w płaszczu, bez kontenera :cry:

Obrazek

Obiecałam, że wrócę po niego. Przyszłam dzis. Z łapką i kontenerkiem.
Nie minęła godzinka i siedział. Z bliska było jeszcze gorzej- urwana noga, krwawy wyciek z nosa, zaślinienie...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zawiozłam go do lecznicy. Diagnoza nie pozostawiała złudzeń. Nowotwór wyżał mu niemal całe podniebienie :cry:
Mogłam zrobić tylko jedno.
Wyraziłam zgodę na jego odejście i byłam przy nim do końca.
Żegnaj Belmondo, brzydalu spod telewizji (*) (*) (*)
Żałuję, że spotkałam cię tak późno, że mogłam dać ci tylko bilet w jedną stronę...
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro mar 02, 2011 22:09 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Żegnaj Belmondo (*) (*) (*)

Wiedział komu stanąć na drodze.
Bardzo mu pomogłaś, pomogłaś mu odejść bez cierpienia.

[']

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 10, 2011 23:09 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Żegnaj Belmondo (*) (*) (*)

Smutna sprawa :( ale wybór jak najbardziej słuszny.

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Pt mar 11, 2011 10:03 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Żegnaj Belmondo (*) (*) (*)

ile ten kocinek się musiał nacierpieć :cry:
śpij śliczny umęczony biedulku [']
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt mar 11, 2011 19:40 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Żegnaj Belmondo (*) (*) (*)

Bez tymczasów jest nudno....

Z braku innych atrakcji, zaproponuję Wam poznanie rezydentów :D

Pojawiła się pierwsza, w sierpniu 2005 roku. Nieco autystyczna, mocno apodyktyczna, mega tchórzliwa. W jej kocim świecie istnieje tylko jeden kot- ona i tylko jeden człowiek- ja :mrgreen:
Oto Wiesia alias Koko Szczanel:
Obrazek

Jako drugi, w grudniu 2005 roku pojawił się czarny jak smoła skazaniec z Marmurowej. Ponad miesiąc trwała heroiczna walka o jego życie. Pan Domu, humorzasty alergik na gluten ze skłonnościami do bulimii. Miłością absolutną darzy TŻa.
Bronek alias Czarnocin alias Kincmistrz:
Obrazek

Zamieszkała z nami w styczniu 2007. W wypadku samochodowym straciła oko, kawałek ogonka i kilka zębów. Jednooki bandyta, którą każdy kocha bezwarunkowo. Niepodzielna władczyni serc. Ma mechanicznie uszkodzoną wątrobę i brk poczucia zagrożenia.
Zula alias Kusianek alias Pani Kicia Tralalicia:
Obrazek

Klątwa Pierwszego Tymczasa. Miała wpaść na chwilę, została na zawsze. Bura, psocąca małpa. Ma cukrzycę i ADHD.
Wyznaje zasadę, że prawdziwa dama chodi wszędzie z torbą :mrgreen:
Tozia vel Maupiatka vel Torbicka:
Obrazek

Z dostawą pod drzwi- brytkopodobny arystokrata podrzucony w kartonowym pudle. Przystojniak, jakich mało. Szczerbaty pacyfista z kardiomiopatią. Spiritus movens wątku o najgłupszych tekstach ludzi zainteresowanych adopcją.
Sir Paździoch vel Michi Beck:
Obrazek

Tymczasy szczęśliwie wyadoptowane, odpoczywamy...i nudno nam trochę :oops:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie mar 13, 2011 23:06 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Bez tymczasów, czyli nuuudno....

No i mam za swoje :evil:

Wracałam z TŻem późnym wieczorkiem do domu, wysiadamy na przystanku, a tam....
mały, wystraszony, chował się pod samochodami i cichutko popiskiwał :cry: :cry: Zawołałam, podbiegł i zaczął się przytulać, schyliłam się- polizał mnie po twarzy. Zmiękłam jak wosk, spojrzałam na TŻa. Pokiwał chłopina głową i powiedział:"To nas przyroda pierdol....ła :!: Bierzemy, no bo co..." :D Kochany :1luvu:

O nowym, tym razem nietypowym tymczasie wiem niewiele. Jest mężczyzną, jest młody, jest przystojny :D
Poznajcie Stefana:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jutro trzeba wstać wcześniej niż zwykle, wyspacerować malucha i popędzić do weta. Na ratunek obiecała przybyć forumowa ciocia malaria, bo my zapsieni w życiu nie byliśmy. HELPUNKU :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie mar 13, 2011 23:56 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

hehe :lol: podczytując i kibicując gratuluję nowego tymczasa :D w domu o tylu kotach to ten psinka nawet nie nauczy się szczekać ;)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon mar 14, 2011 10:15 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

marija, było nie narzekać na brak tymczasów :twisted: :twisted: :twisted:
a tak masz za swoje :ryk: :ryk: :ryk:

piękny Stefanek :1luvu:

a z tymi spacerkami uważajcie, bo chyba szczenię jak po szczepieniach, albo nie szczepione to ma długą kwarantannę i wychodzić na dwór nie powinien.

Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

P.S. Pozachwycałam się rezydentami, piękni wszyscy :1luvu: a co powiedzieli na Stefanka?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon mar 14, 2011 11:10 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

Tia....
To dawaj zdjęcia i info, porobimy ogłoszenia...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon mar 14, 2011 11:50 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

ale słodziak :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon mar 14, 2011 21:46 Re: Spedytorzy&Co w deesach:)Nowy, nietypowy tymczas:)

Ale wtopa :oops: Stefan okazał się Stefcią :mrgreen: vel Bubą :D
Psica ma jakieś 7-8 tygodni, jest już po odrobaczeniu, zaczipowana. Za tydzień szczepimy :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

[poprzednia][następna]