do ucha to bym poszła ale akurat gniję w robocie

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:w malborku rudzik powaznie chory, nowi właściciele w kontakcie z nasza wet go leczą, jest mała poprawa.
kinga-kinia pisze:Ja też tu nie wchodziłam bo kociaki uratowane z Moreny miały mega biegunkę już jest o wiele lepiej wet wczoraj zmienił antybiotyk i wymiotują mi też.Martwi mnie Głen ze stena line czuła się dobrze a dziś też wymiotowała.
W sobotę bardzo późnym wieczorem dzieci z mojego osiedla przyniosły mi znalezionego na ulicy malutkiego kociaczka w tragicznym stanie.Koteczka w wieku ok 4-5 tyg niby ale nie umie jeszcze samodzielnie jeść muszę z butelki karmić i też nie jest łatwo bo nie chce ssać.Druga noc nie przespana kicia "Fibi" na rozwolnienie z olbrzymimi robalami oczywiście wet mnie uprzedził że tak będzie,kotka była zapchlona,zarobaczona ,brudna i ledwo żywa z oczu wyleciała jej ogromna ilość ropy.Koteczka dostała antybiotyk,pasę na robale,została posypana proszkiem na pchły bo jest za mała na advoketa.Teraz cały czas do niej jak głupia gadam żeby dała radę ze musi z tego wyjść na razie koteńka walczy.
W sumie na tych moich 30m2 mam 5 tymczasów swoje dwa zwierzaki i przyznaję że czasami mam dosyć to nie są warunki na tyle zwierząt cały czas sprzątam kuwety.
Marlon pisze:Dzwonił do mnie facet z Żukowa, dostał tam od pani weterynarz namiary na mnie że zajmuje sie kotami (a skad ona miala moje namiary to juz jest zagadka), ma 5 kociaków do adopcji, urodziły się u niego na działce, 3 czarno-biale, jeden bury i jeden rudy. Kurde nie mogły się wszystkie rude urodzić? Już bym miała na nie chętnych!
sabina skaza pisze:mam doła bo tak sobie myślę- co będzie na jesień?????
dobre i niesamowite wieści: MYSZKIN Z OLIWY MA DOM![]()
![]()
KOT Z BRZYDKIM OCZKIEM, Z PRZEPUKLINĄ I BEZ PRZEDNICH ZĘBÓW TAK ZAUROCZYŁ SWOJĄ NOWĄ PANIĄ, ŻE O MAŁO NIE PADŁA Z MIŁOŚCI DO NIEGO
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości