magaaaa pisze:O matko, jaki On piękny... Asiu, jak ja się cieszę, że trafił do Ciebie...
Jaki piękny, taki niedobry Gryzie. Ale tylko domowników. Dla obcych to najsłodszy kotecek. To takie wieczne dziecko, zawsze w ruchu - bawić się, bawić i jeszcze raz bawić. I jeść. Na głaskanie nie ma czasu. Uwielbiamy go. Mieliśmy szczęście, że oddałaś go właśnie nam
takie fajniusie cudaczki...i jak do tej pory tylko zmieniają domki... szkoda, że na razie tak im się wiedzie... malutka Figa też ma swój wątek i jak na razie wydarzenie na Facebooku... ale dopiero od wczoraj... viewtopic.php?f=13&t=129850
dziewczyny, moge prosic o aktualizacje 1 postu? Jakie koty mam i gdzie? Z gory dzieki! Dawno nie aktualizowalam kotow na stronie Kruszewa a zdaje sie ze nalezy sie co nieco zmienic.
Jest tylko jeden kociak do wstawienia na stronę- Speedy.
O ten:
Ma teraz 4 miesiące, jest super, hiper aktywnym kociakiem o przyjaznym charakterze. Dogaduje się z i z psami i z kotami. Imię zawdzięcza niebywałej prędkości w uciekaniu do stada psów na placu
Lara11 a może skoro rudzielec nie chce dać się złapać, to Speediego byś mogła wziąć do siebie?
Podczas ostatniej wizyty w schronisku przekazałyśmy 30 szczepionek p/w dla kotów.
Mysle... a Speedy nie pojdzie w swiat u mnie jak on taki odwazny? Dom otwarty caly czas... No i ja moge byc dt do konca sierpnia, a co potem jakby co, wroci do Kruszewa? Bo ten piwniczny jak dzikus to moze bedzie cykorzyl i bedzie siedzial w domu. Mam stracha, ale jestem bardzo chetna. Przekonac mnie tylko trzeba
Bella i Portek na strone Kruszewa nie? Do dzialu NICZYJE chociaz?
Lara, taki kociaczek pójdzie jak burza, tylko od razu ruszaj z ogłozeniami. Te zdjęcia co są są extra, będziesz miała chętnych, zobaczysz. Przekonałam Cię?