Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 08, 2009 12:21 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Safii jeżeli potrzebujesz mamki to ja mam. Kotka karmiaca, która juz przyjejeła inny miot u mnie w domu. Tylko sprawa dowozu :(
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto wrz 08, 2009 14:01 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Gdzie mozna zakupic takie hormony? spróbuje wszystkiego. dzisiaj bedę polowac na waleriane bo zauważyłam, że moja kicia kręci sie koło klatki. dziekuje za wskazówki i kciuki, mam takie fazy:1-Szarunia jest gdzies w poblizu u sasiadów a nocami chodzi na spacery, 2-szarunia jest gdzies na osiedlu tylko dobrze sie kamufluje, 3-szarunia jest wszędzie, poszła gdzieś i jej nie znajde, 4-szarunia znalazła sobie domek jak mój Lusinek, Jestem bliska obłakania...
dziekuje z całego serca Saffi gdyby nie ona to już dawno bym wylądowała w kaftanie, ona jak nikt inny zna Szarunie a ja jej ufam i razem ja znajdziemy prawda? i jest wyjątkowo cierpliwa bo tyle esków co ostatnio ode mnie dostaje i cierpliwie je znosi :lol:
Saffi powoli przebąkuje o kocie wtrącam w rozmowy na razie sie nie pokapował, własnie wymysliłam przywieź uszatka może on wytropi Szarunie, szkoda, że nie znam nikogo kto ma psa tropiącego :?

tysia6667

Od: Czw sie 27, 2009 16:31

Post » Wto wrz 08, 2009 14:11 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Czy tym preparatem moge spryskać np furtke, żeby szarunia poczuła jak będzie przechodzic albo ta klatke żeby zwabić ja do niej? może ja tez powinnam zrobic osobny watek

tysia6667

Post » Wto wrz 08, 2009 14:24 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

wlasnie szykuje fanty na bazarek na klatke :) A jak Szarunia?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 08, 2009 17:45 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

sledze ten watek od poczatku
przyznam szczerze ze zaden kot jeszcze mnie tak nie wzruszyl jak Szarka
nie odzywalam sie ale tak sie cieszylam ze ta biedna kicia pojechala do domku i ze spotkala tyle wspanialych ludzi na swojej drodze
to straszna wiadomosc ze zaginela
oczywiscie kotki sie odnajduja wiec trzeba dzialac a tym co sa daleko chyba tylko pomodlic sie za szczesliwe odnalezienie Szaruni

wiecie czego sie boje....ze ona moze poszla szukac swojego okienka, ze probuje wracac
a moze znalazla inna miejscowke z ktorej sie nie rusza bo to w jej stylu
choc kot pzrerazony jest tak nieprzewidywalny , z calego serca trzymam kciuki zeby jednak byla gdzies w poblizu i dala sie zlapac i miala juz do konca kociego zycia ( czyli dlugo) cieply dach nad główka i wszystko inne na co zasluguje i czego nie powinna nigdy stracic:(

dziewczyny 3majcie sie i nie poddawajcie:)
.

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Wto wrz 08, 2009 18:22 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Safii obiecany bazarek: viewtopic.php?f=20&t=99736 zapraszam :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 08, 2009 19:05 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Ide na łowy co mam sama siedziec w domu...

tysia6667

Post » Wto wrz 08, 2009 19:21 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Trzeba mieć nadzieję...anial kotek znalazł się po 3 miesiącach...
Może by Jej kocyk podrzeć i poukładać ścieżkę z kocyka po ogrodzie prowadzącą do domu i okna przez które trzychła?
Gosiara

Post » Wto wrz 08, 2009 19:25 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Czy potrzebny jest transport?
W Niedzielę jadę do Częstochowy, będę też wracać do domu.
Mieszkam w Sosnowcu k. Katowic
...Ratując jednego zwierzaka nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Doda_

Od: Nie kwi 13, 2008 15:59

Post » Wto wrz 08, 2009 20:00 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

tysia6667 pisze:Gdzie mozna zakupic takie hormony?

Tysiu to są takie syntetyczne kocie feromony policzkowe.
Można je kupić np na Animalii lub w innym sklepie internetowym,pewnie na Allegro również.
Jest wersja do kontaktu i w sprayu,ale czy to działa na dworze to nie wiem,można wypróbować w sumie.
Trzymam kciuki cały czas :ok: :ok: :ok:

Kociara82 dziękujemy Ci bardzo,bardzo za bazarek! :king:

P.S. O znalazłam Feliway np tutaj :
http://animalia.pl/szukaj.php?search=fe ... ubmit.y=16 i tak jak podejrzewałam na Allegro również- http://www.allegro.pl/search.php?string ... &price_to=
Obrazek

Maniana*

Od: Śro sie 19, 2009 18:04

Post » Wto wrz 08, 2009 21:27 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Własnie też znalazłam na allegro. sprawdze jeszcze u nas w sklepie zoologicznym może akurat trafie. Musze pamietać żeby kupić jeszcze dzwoniącą zabawke bo saffi mówiła, ze szarunia na nia reagowała i w nd jak zagruchałam tą piłeczka z grochem w środku to przyszła. Przeszukałam dwa osiedla i nigdzie jej nie widać ale dobre, ze ludzie sie pytają zwłaszcza młodzież chociaż dla nagrody będą jej szukać. Kiedys u nas było pełno bezdomnych kotów a dzis spotkałam takiego małego (dałam mu jeśc) i takiego dużego rudego (tez dałam mu jeść), po cichaczu licze, że może te kotki powiedzą szaruni, ze przychodze dać im jeść i szarunia też kiedyś przytaśta sie do smietnika i ją znajdę, myślę też sobie, że znajdę ja tak jak Saffi pewnego dnia na trawniku dlatego codziennie chodzę i szukam. Gdziekolwiek jade patrzę czy gdzies nie idzie. Nie wiem co jeszcze mam zrobic?? jakieś sugestie?? Zostawiam jedzenie, klatka ustawiona, wacik z walerianką też, kocyk szaruni jeden w miejscu gdzie przyszła w nd, podusia pod daszkiem na ogrodzie a jeszcze jeden kocyk w oknie którym wyszła, deseczka do okna tez stoi.

tysia6667

Post » Wto wrz 08, 2009 21:31 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Wiem, ze się znajdzie i że potrzeba czasu, Szarunia warta jest wszystkiego.

tysia6667

Post » Wto wrz 08, 2009 22:13 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

tysia6667 pisze:Wiem, ze się znajdzie i że potrzeba czasu, Szarunia warta jest wszystkiego.

Pewnie, że się znajdzie :ok: nie można myśleć inaczej. Ja cały czas trzymam kciuki :ok:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro wrz 09, 2009 7:08 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

Ja też trzymam kciuki :ok:
Gosiara

Post » Śro wrz 09, 2009 11:16 Re: Częstochowa-Szarka jak Shiba,Uszatek,Smyk-Pilnie DT lub DS.

:crying:

tysia6667

[poprzednia][następna]