Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Granula pisze:podrzucę
fiona.22 pisze:Igraszka bardzo przezywa...zamknęła się w sobie i niestety posłanko co chwile mokre
Nie mozna jej trzymać w klatce bo mam wrazenie, ze to w tym momencie jej szkodzi a nie pomaga...
Nadstawia się do głaskania ale kicia ciagle jest spieta.
kasia86 pisze:fiona.22 pisze:Igraszka bardzo przezywa...zamknęła się w sobie i niestety posłanko co chwile mokre
Nie mozna jej trzymać w klatce bo mam wrazenie, ze to w tym momencie jej szkodzi a nie pomaga...
Nadstawia się do głaskania ale kicia ciagle jest spieta.
Kto może pomóc Igraszce?
Granula pisze:Poddasze pisze:biedna Niunia
czemu nikt jej nie widzi...
Może to wyda się głupie, ale może zamknąć ten wątek, który ma 30 stron i założyć nowy z historią kotki opisaną w skrócie![]()
Tak sobie myślę, że jeżeli ktoś z nowych osób wejdzie na ten wątek i zobaczy 30 stron, to troszkę poczuje się zagubiony i pewnie nie będzie chciał czytać całego wątku, żeby dojść do tego o co chodzi. Po prostu może się zniechęcić.
Osoby, które śledzą wątek na bieżąco wiedzą o co chodzi. Ja wpadam tu co jakiś czas i pomimo tego, że mniej więcej wiem jaka jest sytuacja kici, to i tak trochę mi zajmuje cofnięcie tylko kilka stron do tyłu, nadrobienie mojej nieobecność i zorientowanie się w sytuacji Igraszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości