Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 19, 2013 21:11 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Szkoda, bo byś jutro mogła zacząć pisać tę historię z mchu i paproci...na forum!
Zrobimy w niedzielę.
Ty zaczynasz, bo początek jest Twój.
Zresztą wcześniej wstajesz...

Muszę w niedzielę opróżnić kuchnię:(

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 19, 2013 21:32 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Sie musimy zastanowić czy i jak zacząć........ale to się dogadamy
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 19, 2013 21:55 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Gadałam z ...i ona dała nam zgodę.
Muszę Ci opowiedzieć tę rozmowę.
Jeśli zaczynasz kurs po 9 to ja będę w drodze...

kotkins

Post » Pt kwi 19, 2013 22:26 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Przesłałam Ci wiadomość Kotkinsie w sprawie persów.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt kwi 19, 2013 22:28 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

ale tu się odbywają " cichociemne " rozmowy :roll:
jo.anna

Post » Pt kwi 19, 2013 22:34 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Ale zawsze "w sprawie persów"!
Kręcimy ten bizbes od kilku tygodni, jutro ukręcimy chyba.
Wszystkie elementy nagrane....

Wiecie- persy też rozmawiają. Z przerwami...
A jak Dalia zobaczy, to powie ,że nie.

Bo wiecie - Dalia ma takie persy znorwegowane i zmejnkunione.
One by się rozwinęły jakby były np.pod moją opieką.
A tak myślą jak tamte...bidulki! :mrgreen:

kotkins

Post » Pt kwi 19, 2013 23:20 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Jadę na 10. 15, zadzwonię z drogi to synchronizujemy zegarki. I ustalimy o czym Sztyrlic by pomyślał;-). Jak nam ta akcja wyjdzie..........to zaśpiewam Wam piosenkę Jadą wozy kooooooooolorowe taaaaaaaaborami.........

Dziś dostałam b. miłego maila od mojego byłego profesora od polskiego z liceum. Szok nie? Pamięta o moich imieninach. Wiecie dlaczego?

Facet był po byku - zadawał na klasówkach pytania typu: który numer rękawiczek nosiła izabela Łęcka, albo na które oko był slepy pies Rzeckiego. Mnie to powalało......

I razu pewnego był sprawdzian i tamże padło takie pytanie czy wizja Żeromskiego była mozliwa do realizacji ( jakoś tak.....) I Agusia sobie pozwolila na krótką i zwięzłą odpowiedz NIE:-)
Jak się zadaje pytania zamknięte to się tak ma:-). I co? I gość mi postawił 5 i uznał za gwiazdę:). Za to go ceniłam - umiał się przyznać do błędu.

Ale pokochaliśmy się od momentu kiedy mi zabrał czynione na lekcji zapiski a tam stało jak wół
"po ulicy jedzie drynda w niej się facet pindyrynda" - a ze tematem lekcji były wiersze w stylu dada.......noo to się zrozumieliśmy bez słow. Miłośc widac była wielka, skoro po dziś dzień dostaję zyczenia na imieniny:-). Świat jest pełen kiepskich nauczycieli, ale na szczęście zdarzają się i ci fajni.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt kwi 19, 2013 23:40 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Izabela Łęcka to dobra pani czy zła była, no przecież zła, bo perfidnie wykorzystała tego Wokulskiego, a on dla niej się franczyzny ;) naumiał i w ogóle tak ją ukochał i umiłował :) wspaniały stereotyp i narzut myślenia dla uczniów tudzież studentów ;) no to lecim na szczecin, znaczy na maturze i...i drążymy tę ścieżkę, bo przecież...

a może..a może Iza była z biedniejącej arystokracji a taki bufon, dorobkiewicz jak Wokulski wmówił sobie, że może posiąść tę dostojną Damę, a może matka jej kazała, bo długi pospłaca ten niegdyś plebs obecnie bogacz, a ona młoda, miłość prawdziwą przeżyć chciała ;)
jo.anna

Post » Sob kwi 20, 2013 5:42 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

kotkins pisze:Wiecie- persy też rozmawiają. Z przerwami...
A jak Dalia zobaczy, to powie ,że nie.

Bo wiecie - Dalia ma takie persy znorwegowane i zmejnkunione.
One by się rozwinęły jakby były np.pod moją opieką.
A tak myślą jak tamte...bidulki! :mrgreen:

mam 1000% persa w persie :twisted:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob kwi 20, 2013 9:11 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Oj, będziemy czekać na niedzielną historię, już się doczekać nie możemy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob kwi 20, 2013 18:12 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

No nie wiem, ja co prawda miałam do czynienia tylko z kilkoma kotkami, więc to żadna liczba mogąca być jakimś wyznacznikiem, ale żadnej mocz nie śmierdział jakoś inaczej przed i po sterylizacji. No bo niby czemu by miał? Kocur owszem, bo znaczy, ale kotka?
Macie znowu akcję "pers"? Czekam z niecierpliwością na relację, jak się udało do niej doprowadzić i jak poszło.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Sob kwi 20, 2013 18:46 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Udało się.
Musicie poczekać na Neigh- ona zaczyna...

kotkins

Post » Sob kwi 20, 2013 19:08 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Czekamy, czekamy, czekamy... :evil:
I informujemy, że trzymacze kciuków już się pogubili totalnie w persach, norwegach i całej reszcie.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob kwi 20, 2013 19:15 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Mamy dwa persy.
W opłakanym stanie.
Resztą - jutro.
Kotkins musi odreagować.
Neigh na kursie.

Zacząć musi Neigh.
Ja skończę...

Do jutra dziewczyny.

kotkins

Post » Sob kwi 20, 2013 21:17 Re: Cuda , cuda w typie ras norweskiej i perskiej tylko u na

Obrazek

No to do jutra mamy przesr*ne...
Ćwiczymy cnotę cierpliwości...

"Pan tu, panie Pogorzelski, wino pijesz - a ja gorę!" :mrgreen:

PS
No i rzecz ważna, a teraz zaskoczyłam ...
"Czy tutaj mieszka pani Agnieszka" ?
:D Tak ?
No to wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
:ok:
Ostatnio edytowano Sob kwi 20, 2013 21:30 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

[poprzednia][następna]