Tylko część z jednej lecznicy

wyniki

oraz wypowiedzenie z pracy

http://wstaw.org/m/2013/04/05/DSCN3270.JPG
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Goyka pisze:Brak mi slowtylko nie FIP
dlaczego w XXI wieku diagnoza musi byc wyrokiem
skad się bierze to cholerstwo i dlaczego zaatakowalo Lolusia
czy lekarze nie daja zadnej nadziei? To na pewno FIP? Przepraszam ze dopytuje ale wyniki nic mi nie mowia nie wiem ktore wskazuja na ta chorobe
przykro mi tez bardzo z powodu Twojego wypowiedzenia Aniu, same nieszczescia na Ciebie spadaja. Napisz mi na PW numer konta przeleje Ci 50zl wiecej nie mogę przepraszam
Anna61 pisze:Miał badania krwi które wskazują na fip czyli poziom albumin do globulin.
rysiowaasia pisze:Anna61 pisze:Miał badania krwi które wskazują na fip czyli poziom albumin do globulin.
Jestem przerażona! Loluś ma 0,478, a moja kotka 0,482 ! Czy to na pewno wskazuje na FIP? W moim ( mojej kotki) badaniu podano normę 0,35 - 1,50 . Co laboratorium to inne normy? Czy płyn w otrzewnej stwierdza się tylko badaniem USG ? Czy kotek z FIPem cierpi?![]()
Biedny Loluś...
Edit: Własnie doczytałam,ze FIP może przebiegać też bezwysiękowo...
Goyka pisze:Apropo jak dziś Lolus?az się boje pytac...a tak wogole FIP latwo się przenosi na inne koty? Pytam bo nazywa się to niby zakazne zapalenie otrzewnej i zastanawiam się czy rodzenstwo Lolusia jest bezpieczne
![]()
Goyka pisze:Qrcze a moze to nie jest FIP, moze jest jeszcze jakas nadzieja?co wet powiedzial? Jest szansa ze to cos innego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 284 gości