Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ciekawa.swiata pisze:szkoda, że przez telefon nie można dać w gębę na otrzeźwienie
viris pisze:Gibutkowa, dziękujemy za ogłoszeniaTylko brakuje mi tam wzmianki opcji o rozdzieleniu maluchów.
Zauważyłam że Jasiek nie daje się napić wody Małgośce (podbiega, odpycha od miski, prędzej wyleje na podłogę wodę - postawiłam dwie dodatkowe miseczki, ale średnio raz na godzinę muszę wycierać podłogę), ogólnie strasznie ją odgania, nie wiem czy to sikanie np też nie jest takim zachowaniem brata spowodowane? Może z kuwety też ją przeganiał. Nie wiem, nie mam doświadczenia, ale wg mnie to one właśnie powinny zamieszkać osobno - z tym że Jasiek powinien mieć kocie towarzystwo, ale takie - które nie da sobie w kaszę dmuchać.
Gibutkowa pisze:Słuchajcie mamy mega awarię! Marta z poważnych przyczyn zdrowotnych nie może jechać, ja pojadę zawieźć kocurka z urazem kręgosłupa do DT tyle że trzeba pojechać do schronu, zrobić gościowi testy (testy są u mnie, razem z instrukcją obsługi, weci w schronie zrobią) i go prztaszczyć do mnie lub Eweliny (zależnie od tego w jaki dzień ktoś by mógł). Czy ktoś może pomóc![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 25 gości