Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Na piwnice mam już plana ,jednak wole zabrać tam coś najciężej chorego ze schroniska by przetrwało.
horacy 7 pisze:Marto zajrzałam na wątki piesków ,Misia jest bardzo podobna do psa którego w ubiegłym roku w kwietniu umierającego znalazłam przy trasie na wystawę psów w Nowym Dworze Mazowieckim.Leżał w rowie i się nie ruszał był jasnym psim szkieletem z ogromnymi ranami na szyi i setką kleszczy.Dzięki opiece Achy 13 i wetów przeżył i dzisiaj ma się dobrze,pozostał w dt na stałe.Czyli rzeczywiscie podobne jesteśmy z tym zbieraniem.Moge spytać jakie masz psy?
horacy 7 pisze:Mieszkam niestety w dwu pokojowym mieszkaniu i wiecej sie chyba nie zmieści.
Marzenia11 pisze:Może warto ogłaszać zwierzaki na terenie całego kraju a nie tylko warmińsko-mazurskiego? Bedzie większa szansa na domki.![]()
![]()
meksykanka pisze:A piwniczni rekonwalescenci muszą się szykować do wyjazdu.
Czy już pakują plecaczki?
marta-po pisze:U mnie wszystko gotowe na ich przyjazd.
Dziś u nas smutno. Straciłyśmy działkową koteczkę. Z Basią - właścicielką działki, na której zamieszkały koty, na zmianę dojeźdzamy, dokarmiamy, sterylizujemy po kolei grupkę pięciu kotów na jej działce. Dziś znalazłyśmy martwą koteczkę. Nie wiemy co się mogło stać. Po prostu leżała martwa pod drzewem. Zastanawiamy się czy nie doszło np. do pęknięcia śledziony po upadku z drzewa, gdyż miała takie dziwne opuchnięte wybrzuszenie na boku. Nic innego nie przychodzi nam do głowy. Kotki te są zadbane, mają ciepłe budki, stały dostęp do karmy, dlatego to był taki mały szok dla nas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości