50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw kwi 14, 2011 13:44 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Kominiarz chyba zostanie w DT na stałe :mrgreen: Od początku myślałam, że tak będzie :p Albo pójdzie do przyjaciółki DT, która też się w nim zakochała ;) Jeszcze wojna z tego wyjdzie :ryk:

Ja jeszcze dziś spróbuję odświeżyć ogłoszenia Czarnego. Muszę jakiś lepszy tekścik też napisać ;)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Czw kwi 14, 2011 13:48 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Hanka zwariowała :ryk: :ryk: ale decyzja dobra :ok: będzie kocio miał jak w raju :1luvu: :1luvu: :1luvu: i ma nowych znajomych Buli i Bulinke których posłałam tam na DT :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 13:52 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

CatAngel pisze:Hanka zwariowała :ryk: :ryk: ale decyzja dobra :ok: będzie kocio miał jak w raju :1luvu: :1luvu: :1luvu: i ma nowych znajomych Buli i Bulinke których posłałam tam na DT :)

Pisała, że jest największym miziochem ze wszystkich, które ma i już chyba nie odda :mrgreen: Dom będzie miał świetny; ogród, kocich towarzyszy, miskę pełną przysmaków :1luvu:
Obrazek

kinia098

Post » Czw kwi 14, 2011 13:58 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

kinia098 pisze:
CatAngel pisze:Hanka zwariowała :ryk: :ryk: ale decyzja dobra :ok: będzie kocio miał jak w raju :1luvu: :1luvu: :1luvu: i ma nowych znajomych Buli i Bulinke których posłałam tam na DT :)

Pisała, że jest największym miziochem ze wszystkich, które ma i już chyba nie odda :mrgreen: Dom będzie miał świetny; ogród, kocich towarzyszy, miskę pełną przysmaków :1luvu:

Kinia przecież czarne to magiczne nie 8) to nie ma się co dziwić Hani :ryk: I fakt
kinia098 pisze:Dom będzie miał świetny; ogród, kocich towarzyszy, miskę pełną przysmaków :1luvu:
:ok: :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw kwi 14, 2011 15:27 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

A ciekawe jak tam Pucholek się czuje w nowym domku :) :kotek:
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Czw kwi 14, 2011 18:03 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

commeta pisze:A ciekawe jak tam Pucholek się czuje w nowym domku :) :kotek:

Wszystko dobrze ! :)
Pusiol to sobie o mnie już chyba zapomniał :twisted: Mruczy, wywala brzusio, całą michę mięcha zjadła :) Uff.. kamień z serca :) Od razu mniej stresu :mrgreen: Lepiej trafić nie mogła ! :)
Obrazek

kinia098

Post » Pt kwi 15, 2011 16:13 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

A ja chciałabym przypomnieć o głosowaniu na Kingę w ankiecie Krakvetu :ok: :kotek:
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=126100

zachęcam do głosowania :mrgreen:
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Pt kwi 15, 2011 18:49 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

commeta pisze:A ja chciałabym przypomnieć o głosowaniu na Kingę w ankiecie Krakvetu :ok: :kotek:
:arrow: viewtopic.php?f=1&t=126100

zachęcam do głosowania :mrgreen:

Już chyba i tak nie wygram :P

Zapomniałam napisać, że 40zł poszło dla commety za transport Pusiaka do Koszalina :kotek:

carmenco, karma już do nas doszła :D :1luvu: I te gratisiki naprawdę są rewelacyjne 8O Piti jak oszalała chodziła za mną i mrauczała, żeby jej jeszcze dać :mrgreen: Chyba zostawię to na polowania :) ( są jeszcze jakieś 2 malutkie paczuszki karmy, nie wiem skąd się tam wzięły :P )

edit: aburacze, po Plamkę nikt się nie zgłasza :(
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 16, 2011 10:49 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Cieszę się, że karma już doszła i smakuje! Może próbki jakieś dołożyli :ok:

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Sob kwi 16, 2011 14:59 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Koniecznie zobaczcie na wątek Plami :P Nowe fociee :mrgreen:

Panienka z okienka :P
Obrazek

Kocurro. Pobity kocurro :| Wydaje mi się, że ma trochę dłuższy włos. Może to jego zasługa te wszystkie długowłosiaki ? ;)
Obrazek

Jak widać karma smakuje i jest prawidłowo rozporządzana :mrgreen:
Obrazek

Koleżankom też smakuje :D
Obrazek

Taki biedny był i chudy :( Uszka z tyłu łyse, futerko całe w kurzu :( Oswojony jest biedaczek :(
Obrazek

Głodne były jak nigdy 8O
Obrazek

Zagadka :P Kto pamięta tą ślicznotę ? :1luvu: :1luvu: :1luvu: Cudooooooowna ! :1luvu: Właśnie takie są najśliczniejsze :!:
Obrazek

Synuś :) Trzeba mu w końcu jajka wyciąć, bo też kiepsko wygląda :|
Obrazek

Młodzicz :)
Obrazek

Czas na drzemkę :)
Obrazek

Eeeee, no i po co Ty mnie budzisz ?!
Obrazek

W kolejnym poście następne zdjęcia :P Bo tu już sporo :P
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 16, 2011 16:21 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Żeby 'pięknie' rozpocząć nowy post, patrzcie na to..... Proszę, niech ona wytrzyma do poniedziałku :!: :placz:
Obrazek

Obrazek

Tą biedaczkę chyba będę musiała zabrać do weta :cry: Strasznie wygląda :( Jakby jakiegoś grzyba miała, nie mogła jeść normalnie karmy; wszystko wypluwała, nie dawała rady tego pogryźć :(
Obrazek

Bulwa.... dlaczego nikt jej nie chce ?! :( Zobaczcie już na jej oczka :( Taka kochana jest. Chciała się miziać, ale coby tego dobrego nie było to i tak wszędzie nie pozwalała :mrgreen: A mrukała jak gołąbek :ryk:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Z Glutem znowu makabra :( Mogłam go dziś głaskać ile tylko chciałam ! Ale wiecie co !!!!!
Pokazuję mamie zdjęcia z dziś i mówię, że Glucik taki biedny, że makabra. Znowu harczy, oczy zaropiałe, chudy jak patyk.. a ona na to po jakimś czasie: " Chyba będziesz musiała wziąć tego Gluta do nas do szopki i wyleczyć go.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

Obrazek

I UWAGA ! Zdjęcie Ufika dla jego fanów :ryk: :ryk:
Obrazek

Mam foty jeszcze dwóch panienek, ale to za chwilę, bo nie będę klepać postu za postem :P
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 16, 2011 19:15 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

Hej!

Dopiero teraz zdjęcia obejrzałem do końca. Są super :piwa:
Koty też są fajne oczywiście :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 16, 2011 20:09 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

No pewnie, że fajne :mrgreen: :mrgreen:
Niedługo tydzień wolnego :D Mam nadzieję, że coś w tym czasie schwytam ;)

No i jeszcze obiecane fotki koteczek ;) Będę im szukać domków, tylko muszę się u karmiciela upewnić, czy aby na pewno mam je zabierać.. żeby potem nie było cyrków :|

Młoda jest fantastyczna. To wulkan energii, straaaaaaaszny pieszczoch i zaczepiacz :P Grubaska jest starsza i jak to na starszego kota przystało, bardziej spokojna ;) Nie rzuca się z miziankami jak młoda :P Taka fajna miła klucha z niej :)

Młoda ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Upsss :mrgreen:
Obrazek

Grubaska ;) :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I razem :)
Obrazek

A o Czarnego nikt nie dzwoni mimo że porobiłam mu nowe ogłoszenia, z nowymi fotkami :(
O Bulwę też ani jednego pytania :(
Ludzie chyba czekają na maluchy :evil:
Obrazek

kinia098

Post » Sob kwi 16, 2011 20:51 Re: 40kotów Darłowo- wiosna... musimy zdążyć przed maluchami !

kinia098 pisze:No i jeszcze obiecane fotki koteczek ;) Będę im szukać domków, tylko muszę się u karmiciela upewnić, czy aby na pewno mam je zabierać.. żeby potem nie było cyrków :|

Kotki śliczne. Wszystkie zdjęcia powychodziły Ci świetnie. Jakby poumieszczać je w ogłoszeniach to na pewno ktoś by się szybko zjawił ;) Uważam, że ten kalendarz z kotami z Darłowa, o którym pisałem na wątku Plamki, wyszedłby świetnie :mrgreen:

kinia098 pisze:A o Czarnego nikt nie dzwoni mimo że porobiłam mu nowe ogłoszenia, z nowymi fotkami :(
O Bulwę też ani jednego pytania :(
Ludzie chyba czekają na maluchy :evil:

Jak obserwuję na Allegro, to nie jest źle: Plamka i Bulwa dochodzą do 400 odsłon po 10 dniach, Czarny ma niecałe 340, jest całkiem popularny.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 17, 2011 14:59 Re: 40kotów Darłowo- pierwsza kotka z wielkim brzuchem :/

O kalendarzu możemy pomyśleć na następny rok :P Bo teraz to już trochę za późno :|
Oglądalność duża, ale szkoda, że nikt nie dzwoni :cry:

Trzymajcie kciuki, żebym jutro złapała ciężarną ! :placz: Już widzę jak cieszy się mój wet :mrgreen:

:(
Obrazek
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]