Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
gayae pisze:wiem że mają szczęście,wiem że trafiły do wspaniałego domu,gdzie serca dla nich na pewno nie zabraknie,wiem że mają wspaniałe opiekunki,Hanelka i Zuzzik
![]()
![]()
![]()
o rusałce jeżeli piszę to dlatego że ze względu na jej reakcję na zmiany,zostałaby rezydentem
Mnie też Zoe jakoś uwiera. Zosia, Zojka dużo lepsze.gayae pisze:Zosia(Zojka może?bo mi ta Zoe nie pasuje jakoś tak)
cypisek pisze:hanelka już testowałaś imię na kocie..![]()
Jak dziewczynki?? czy są jakieś postępy?
Zojka. Zojeczkacypisek pisze:hanelka już testowałaś imię na kocie..![]()
Jak dziewczynki?? czy są jakieś postępy?
magdaradek pisze:A może by je w 3 odizolować w 1 pomieszczeniu o ile masz możliwość? Może to by je trochę uspokoiło...
Zastanawiam się nad tym ciągle. Nie wiem czy to dobry pomysł. Jak chcą spokoju, siedzą sobie w małym pokoju i nikt ich tam nie niepokoi. Jak chcą do kotów - droga wolna. Zwłaszcza, że przez wiele godzin nie ma mnie w domu. Muszę o tym pomyśleć jeszcze. Może zamknę je w ciepłej kuchni, jeśli już. Pozastanawiam się jeszcze chwilę, poobserwuję.ASK@ pisze:też tak uważam!Maja za dużo przestrzeni.
Zuzia więcej czasu spędza w domu, to jest bardzo dobre dla koteczki. Być może nawet nie trzeba jej będzie jakoś specjalnie izolować. Wystarczy po prostu być w pobliżu nienachalnie. Koty nie powinny stanowić problemu.gayae pisze:brawo Zojka,ona już się chyba uspokoiła,teraz z górki
Rusałeczka,jak przestanie panikowac na pewno pokaże jakim wspaniałym miziastym kotkiem jest naprawdę
jedynie Karolinkamożna mieć nadzieję że u Zuzzik gdzie będzie sama w jednym pokoiku to wreszcie sie otworzy,ona straszy syczeniem i pazurami ale tak naprawdę jest łagodna,wzięta na ręce sie wtula i chciała by zniknąc,dobrze że ma apetyt,reszta powoli się unormuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości