edii pisze:Cicho tu u Leosia.Podniosę kocurka.
Na profilu cicho, ale na co dzień u Leosia sporo się dzieje. Udało nam się umówić na UP na zabieg. Wielki dzień już w przyszły czwartek o 8 rano. Zabieg będzie robić Pani Natalia Kościołek. Usunięty zostanie martwy fragment i rana zostanie oczyszczona, nie będzie można jej zaszyć więc wszystko powoli powinno się samo goić. Tak to wygląda w skrócie. Do czwartku musimy zrobić mu też aktualną morfologię i biochemię. Bardzo dziękuję Agnieszce, która pomogła mi umówić wizytę Leosia.
Zamieszczę też aktualizację kosztów leczenia.
93 zł-rachunek za leczenie od początku marca w lecznicy Arka (kroplówki, antybiotyki, leki rozkurczowe)
24 zł- leki osłonowe na wątrobę
50 zł- RTG szczęki
RAZEM: 167zł
324zł (wcześniejsze leczenie) + 167 zł = 491 zł
Dziękuję bardzo Agness78 i JaEwka za ostatnie wpłaty na Leosia

które dają dodatkowe 70 zł
435 zł (poprzednie wpłaty na leczenie) + 70zł = 505 zł W razie wątpliwości proszę pytać.
Na razie wszystkie rachunki w lecznicach Leoś ma uregulowane. Czeka nas teraz pokrycie kosztów badania krwi, no i sam zabieg. Mam nadzieję, że nam pomożecie.

Przydałyby się też duże ilości nowych ogłoszeń, ja niestety nie znajdę na to czasu

(mogę fotki na maila przesłać)
A teraz dwa słowa o samym Leonie. Czuje się dobrze, a przynajmniej takie sprawia wrażenie

Nie wiem co jeszcze dodać, żeby się nie powtarzać, je, śpi, bawi się i od czasu do czasu coś mega głupiego wymyśli....