Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:echtom elizabetka spi w budce z UM, rumba ją ostatnio wykryła, dojada też z karmika nad budką, cwaniaraa tyle czasu jej nie widziałam, bo ona sie tajniaczy. jak jej dupka w kompostniku sąsiadki zmarzła to wiedziała gdzie ma przyjść
sabina skaza pisze:A JA INFORMUJĘ ŻE PANI AGATA SAMA ZADZWONIŁA DO AGNIESZKI I ZAPROPONOWAŁA ODSPRZEDANIE 10 LETNIEJ BALIJKI SISI. kotka kosztowała nas kolejne 150 zł, ale warto było, jest już w ciepełku, ma 2 miski karmy do wyboru do koloru. teraz trzeba jej tylko szukać super domku. uffffffffff.........nie spałam dziś do 3.00 ten kot spędzał mi sen z oczu.
oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniubo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(
sabina skaza pisze:oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniubo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(
maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh
sabina skaza pisze:maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh
to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża
mpacz78 pisze:sabina skaza pisze:oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniubo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(
Zdaję sobie z tego sprawę, niestety moja tymczaska Kromeczka poważnie choruje, na razie walczymy, 2 x dziennie kroplówki, szczegółowe badania krwi, wszystko powinno się rozstrzygnąć do końca tego tygodnia - jak poważny jest jej stan i czy to jest uleczalne, nie wiem jeszcze jakie będą koszta, ale mogą być spore, uzgodnię z Marleną zanim wezmę rachunek od weta na ile i czy w ogóle mogę wziąć, najwyżej na razie wyłożę wetowi ze swoich potem będę myśleć skąd uzbierać kasę, coś czuję że biednie zakończę ten rok.
Maria_kania: p. Joanna Niezgoda ma biżuterię na bazarki tylko trzeba by od niej z Witomina odebrać, ja mogę od niej odebrać ale nie mam jak Tobie podrzucić, nie mam teraz wcale czasu bo 2 x dziennie jestem z Kromeczką u weta, poza tym nawał pracy zawodowej.
Cały czas jest jeszcze obraz od p. Joanny Niezgody, na razie na koncie kotów Skwerowych są jeszcze jakieś pieniądze, może jeśli oczywiście p. Joanna się zgodzi, sprzedam ten obraz na leczenie Kromeczki, myślę, że jak ładnie poproszę to miałabym komu go sprzedaćza 400zł. (komuś w mojej rodzinie)
Jeśli oczywiście nie będzie wyższej oferty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości