Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 9:09 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Mario, odnowiłam allegro dla psików i mamuśki :ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto gru 07, 2010 10:24 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:echtom elizabetka spi w budce z UM, rumba ją ostatnio wykryła, dojada też z karmika nad budką, cwaniara ;) a tyle czasu jej nie widziałam, bo ona sie tajniaczy. jak jej dupka w kompostniku sąsiadki zmarzła to wiedziała gdzie ma przyjść :ryk:

Dzięki za info :) Tak bardzo się o nią nie martwiłam - wiem, że cwaniara i twarda sztuka, skoro przeżyła zdrowo parę zim na dworze i sterylkę w dwa dni po porodzie 8O

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Wto gru 07, 2010 12:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Marlena! Ta kocica którą masz w domu to na 100% mamuśka tych kotów z chorymi oczami!!!! Wszystko się zgadza: wygląd, charrakter i chore oczko kocicy. Koty wygrały los na loterii że trafiły na Ciebie!!! :ok: :1luvu: :kotek: :piwa:
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Wto gru 07, 2010 12:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Marlon jeśli możesz to zrób fotki twoium nowym podopiecznym kociakom i wstaw tutaj lub prześlij mi to założymy im wątek. I jak znalazłabyś chwilę czasu to bardzo proszę prześlij mi informację którą mam nakleić na budce z UM pod 21. Na budce z UM obok bloku Sabiny też mogę nalepić informację - co Ty na to?
Mój mail: sabcia_mg@o2.pl
Dzięki! x
Ostatnio edytowano Wto gru 07, 2010 14:37 przez BinaDina85, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Wto gru 07, 2010 12:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

A JA INFORMUJĘ ŻE PANI AGATA SAMA ZADZWONIŁA DO AGNIESZKI I ZAPROPONOWAŁA ODSPRZEDANIE 10 LETNIEJ BALIJKI SISI. kotka kosztowała nas kolejne 150 zł, ale warto było, jest już w ciepełku, ma 2 miski karmy do wyboru do koloru. teraz trzeba jej tylko szukać super domku. uffffffffff.........nie spałam dziś do 3.00 ten kot spędzał mi sen z oczu.

oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniu 8O bo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto gru 07, 2010 12:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Sabina masz pw :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Wto gru 07, 2010 15:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:A JA INFORMUJĘ ŻE PANI AGATA SAMA ZADZWONIŁA DO AGNIESZKI I ZAPROPONOWAŁA ODSPRZEDANIE 10 LETNIEJ BALIJKI SISI. kotka kosztowała nas kolejne 150 zł, ale warto było, jest już w ciepełku, ma 2 miski karmy do wyboru do koloru. teraz trzeba jej tylko szukać super domku. uffffffffff.........nie spałam dziś do 3.00 ten kot spędzał mi sen z oczu.

oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniu 8O bo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(

Czemu ta pani Agata nie oddała tej kotki za darmo ? Powinna oddać za darmo i jeszcze was całować po rękach że wziełyście.
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto gru 07, 2010 15:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniu 8O bo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(

Zdaję sobie z tego sprawę, niestety moja tymczaska Kromeczka poważnie choruje :( , na razie walczymy, 2 x dziennie kroplówki, szczegółowe badania krwi, wszystko powinno się rozstrzygnąć do końca tego tygodnia - jak poważny jest jej stan i czy to jest uleczalne, nie wiem jeszcze jakie będą koszta, ale mogą być spore, uzgodnię z Marleną zanim wezmę rachunek od weta na ile i czy w ogóle mogę wziąć, najwyżej na razie wyłożę wetowi ze swoich potem będę myśleć skąd uzbierać kasę, coś czuję że biednie zakończę ten rok.

Maria_kania: p. Joanna Niezgoda ma biżuterię na bazarki tylko trzeba by od niej z Witomina odebrać, ja mogę od niej odebrać ale nie mam jak Tobie podrzucić, nie mam teraz wcale czasu bo 2 x dziennie jestem z Kromeczką u weta, poza tym nawał pracy zawodowej.

Cały czas jest jeszcze obraz od p. Joanny Niezgody, na razie na koncie kotów Skwerowych są jeszcze jakieś pieniądze, może jeśli oczywiście p. Joanna się zgodzi, sprzedam ten obraz na leczenie Kromeczki, myślę, że jak ładnie poproszę to miałabym komu go sprzedać :oops: za 400zł. (komuś w mojej rodzinie)
Jeśli oczywiście nie będzie wyższej oferty.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto gru 07, 2010 17:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Informuję, że Franek jest u Michała w Rumii, ja mam w Oliwie koteczkę Lilkę (czarną od Agi).
:)

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Wto gru 07, 2010 18:22 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Asia to super dziewczyna i Lilka- przechrzczona na Oliwkę ma u niej jak w raju :wink: :1luvu:
Pozatym koteczka jest kocim aniołkiem :)

-----------------------------------------------------------

Czarno, dymno biały Bruno na tymczasie u Agnieszki z Przymorza...jeszcze kilka dni leczenia i będzie do adopcji, słodki, tulący, mruczący 3.5 m-cy kocurek :wink:
Agnieszka także zainteresowała się losem kotów pod swoim blokiem (przypadkiem wychodząc od niej natknełam się na karmicielkę i wymieniłam nr telefonów :wink: ) na wiosnę pomoze w sterylkach i pomaga też w dokarmianiu kotów :wink: Złowiłyśmy kolejną kociarę na spotkaniu Wege :wink:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Wto gru 07, 2010 18:26 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Dziewczynom z Gda chcialam powiedzieć że w InterMarche (ETC Zaspa) jest promocja puszek Felix...3 sztuki za 5.99zł chyba bardzo okazyjnie prawda?
Obrazek

Marea

Post » Wto gru 07, 2010 18:33 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Powiem więcej - od 09.12 w Realu-felix 3 x 400 gr. za 5.49 zł. :wink:
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Wto gru 07, 2010 19:11 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh

to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża :D

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Wto gru 07, 2010 19:14 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

sabina skaza pisze:
maria_kania pisze:Informuje, że w miesiącu XII/10r. jest kiepski ruch na bazarku,
spróbujcie poszukać moze jeszcze jakis fajnych fantów...
ehh

to ja bym chciała wystawić na licytację mojego męża :D

O matko! ale czy wykastrowany? :ryk: aby nie chcieli rozmnożyć, bo wiesz urodny itd. :piwa:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 07, 2010 19:15 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

mpacz78 pisze:
sabina skaza pisze:oraz informuję ze wydatki z tego miesiąca to był koszt ok. 8 tys!!!!!!!!!!! konto ogólne po zapłaceniu za faktury praktycznie się wyzeruje. więc apeluję o rozwagę w grudniu 8O bo może być to kiepski miesiąc dla nas w kwestii finansów:(

Zdaję sobie z tego sprawę, niestety moja tymczaska Kromeczka poważnie choruje :( , na razie walczymy, 2 x dziennie kroplówki, szczegółowe badania krwi, wszystko powinno się rozstrzygnąć do końca tego tygodnia - jak poważny jest jej stan i czy to jest uleczalne, nie wiem jeszcze jakie będą koszta, ale mogą być spore, uzgodnię z Marleną zanim wezmę rachunek od weta na ile i czy w ogóle mogę wziąć, najwyżej na razie wyłożę wetowi ze swoich potem będę myśleć skąd uzbierać kasę, coś czuję że biednie zakończę ten rok.

Maria_kania: p. Joanna Niezgoda ma biżuterię na bazarki tylko trzeba by od niej z Witomina odebrać, ja mogę od niej odebrać ale nie mam jak Tobie podrzucić, nie mam teraz wcale czasu bo 2 x dziennie jestem z Kromeczką u weta, poza tym nawał pracy zawodowej.

Cały czas jest jeszcze obraz od p. Joanny Niezgody, na razie na koncie kotów Skwerowych są jeszcze jakieś pieniądze, może jeśli oczywiście p. Joanna się zgodzi, sprzedam ten obraz na leczenie Kromeczki, myślę, że jak ładnie poproszę to miałabym komu go sprzedać :oops: za 400zł. (komuś w mojej rodzinie)
Jeśli oczywiście nie będzie wyższej oferty.

ja jestem za tym żebyś obraz sprzedała na rzecz kotki, nie ma potrzeby żebyś wykładała ze swoich, wszystkie musimy się zebrac do kupy. ja proponuję zebranie i moze na dzień dzisiejszy już nie zwożenie nowych kotów do wetów, bo nam na tymczasy nie starczy. monika jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, popracujemy na kromkę....kota :wink:

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

[poprzednia][następna]