Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
lutra pisze:No to jeszcze Pillow musi do domu i te XXXXX kotów, co nie?
lutra pisze:No to jeszcze Pillow musi do domu i te XXXXX kotów, co nie?
mk999 pisze:lutra pisze:No to jeszcze Pillow musi do domu i te XXXXX kotów, co nie?
Nie chcę zapeszać. Było małżeństwo co im się podobała Pillow
ale także szylkretki.
Mają się zastanowić i przyjść w tygodniu, Mają dom z ogrodem i podusia mogłaby schudnąc.
Tunisia pisze:Kotka Kicia z czarnymi plamkami pod nosem to ta która tak długo była na piątce ale na stronie chyba jest mylnie wstawiona pod imieniem Wróżki (Wróżka ma dużą czarną plamę na pyszczku)
BarbAnn pisze: ...
masz rację
ale nie wiem kto wrzuca tam zdjęcia
Ja robię i można brac z picassy ale żeby ktoś z tamtej strony chciał z tego skorzystac.
Tunisia pisze:aa to pani europosłanka zawaliła![]()
ten mały persik, którego zdjęcie wstawiłam kilka stron wcześniej już nie żyje ale roczny z chorymi oczkami nadalpotrzebuje dt
Tunisia pisze:aa to pani europosłanka zawaliła :roll:
ten mały persik, którego zdjęcie wstawiłam kilka stron wcześniej już nie żyje ale roczny z chorymi oczkami nadalpotrzebuje dt
Mruczeek pisze:Tunisia pisze:aa to pani europosłanka zawaliła![]()
z tego co wiem to wolontariusz ją zaprosił i nagłaśniał że będzie.
A przecież schronisko jest czynne 365 dni w roku, przez 7 dni w tygodniu i to w sumie jest nie fer tylko nagłaśniać dni otwarte. A tak poza tym to wtedy jest największy kocioł,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości