Spedytorzy&Co.Dziwne wyniki Kapiszona...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 17, 2011 23:51 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-nic nie jest proste.....:(

Jestem, jestem...
W temacie wiadomym wszystko już chyba zostało powiedziane i nie chcę się powtarzać. W razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości- proszę o kontakt bezpośredni.

Co do Spedytorów i Spółki- u miki zamieszkała dzis Scania. Avia i Phoebe w roli gospodyń się nie spisały :oops: wiem, że wszystko pójdzie ok, bo wszystkie trzy dziewuchy są niezwykle kontaktowe i przyjazne. Dajmy im tylko nieco czasu :D

W sobotę wizytę kurtuazyjno-zapoznawczą ma Daf. Potrzebne kciuki :ok:

Simply Red wrócił ze szpitala- wybudzony, nakroplówkowany, elegancki. Wszystko poszło okej. Ufffff......

Myszeńko- jeśli to ta kawa, o której ja myślę, a Ty wiesz, że ja o niej myślę, to jak najbardziej tak-tak-tak :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw lut 17, 2011 23:55 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, szansa dla Dafa

wielkie jak Pałac Kultury i Nauki ;) kciuki za Scanię i Dafa :ok: :ok:
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Pt lut 18, 2011 9:06 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, szansa dla Dafa

:ok: :ok: :ok:

Jakbyś miała nadmiar chętnych na Dafa, to na ul.Popiela bytuje roczny czarny przyjazny kocurek Maciuś, karmi go mocno starsza pani...

Uwiera mnie ten mały od lata, ciągle nie mam go gdzie zabrać, dwie kotki z tego miejsca udalo się wyadoptować, kolejna zastała u karmicielki, jest jeszcze jedna chora na prośbę karmicielki leczona u sąsiadów ale też ją trzeba zabrać, bo to bardzo licha opieka...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob lut 19, 2011 17:17 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, szansa dla Dafa

Daf zarezerwowany :mrgreen: w ciągu tygodnia się chłopak przeprowadzi. Oliwia- nowa pani Dafa- musi przygotować apartamenty na przybycie pana Spedytora :ryk:
Najfajniejsze zaś jest to, że Daf to ostatni ze Spedytorów urodzonych w bazie transportowej, a Oliwia pracuje w Inspekcji Transportu Drogowego :mrgreen: Właściwy kot dla właściwej osoby :ok:
Oliwia zwana Olą i Jej Mama kotem zachwycone, w ogóle na punkcie zwierzaków zafiksowane...

ależ się cieszę :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Sob lut 19, 2011 17:20 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, szansa dla Dafa

Scania nie chce jeść :( :( :( żeby miała spokój i się nie stresowała to ja specjalnie odseparowałam i dostała osobno jedzonko i picie oraz kuwetkę żeby się nie denerwować fuczącymi towarzyszkami... no i nic :( jest u mnie od czwartku i nic. Kupkę zrobiła dopiero wczoraj wieczorem. A jeść ani pić nawet nie próbuje... ;( ;( ;(

mikamika

Od: Wto lis 16, 2010 18:28

Post » Sob lut 19, 2011 18:15 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, Daf zaklepany:))

dlaczego nie jestem zdziwiona twoim problemem :?: ja mam Dzidka dwa tygodnie i nadal ucieka ,chowa się przed nami nie pozwala się pogłaskać :!: :!: :!:
Mam nadzieję że u Ciebie jakoś szybciej się Scania za klimatyzuje :)

sziba

Od: Czw gru 30, 2010 22:09

Post » Sob lut 19, 2011 21:00 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, Daf zaklepany:))

Cieszę się z domku Daf'a.
Scania zestresowana przeprowadzką, długo mieszkała u mariji :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 20, 2011 8:30 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, Daf zaklepany:))

oby szybko zrozumiała malutka, że nic jej nie grozi.
koty są takie wrażliwe...

kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lut 21, 2011 20:39 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Scania u miki, Daf zaklepany:))

Już jest lepiej- dziewczyny razem jedzą, trochę razem się bawią. Rezydentki fukną od czasu do czasu- i na Scanie i na mikę 8O od miki dostałam dziś mmsem fotkę- trzy szczurki przy michach, od najgrubszej (Scanii) do najchudszej (Phoebe). Niestety zrzucić nie umiem :oops:

Dziś do nowego Domku przeprowadził się Simply Red :D Będzie mieszkał u Bartka- technika z lecznicy, w której był operowany. W czasie hospitalizacji przed i po zabiegu chłopaki się zaprzyjaźnili, Bartkowa dziewczyna też zaakceptowała nowego członka Rodziny. Mieszka Simply teraz na Radogoszczu i jest jedynakiem. Na razie :mrgreen:

Daf zaklepany przez Oliwię, o Różę pytali wczoraj na Dniu Kota mili młodzi ludzie. Może coś z tego wyjdzie, bo dziewczyna zasiedziała się u nas okrutnie :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pon lut 21, 2011 20:50 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Daf zaklepany, Simply Red w DS

no to rudzielec szybciutko doszedł do siebie, w zeszły wtorek operacja, a teraz już przeprowadzka :lol:

karolina w-n

Od: Wto gru 21, 2010 23:10

Post » Pon lut 21, 2011 21:11 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Daf zaklepany, Simply Red w DS

Zdradzę teraz tajemnicę korespondencji :D Dostałam przed chwilą sms od mikimiki:"Rewelacja po prostu:)dziewuchy bawią się, skaczą i wariują....aż serce rośnie:) DS został zaakceptowany!"

No.

A na Simply Redzie zgoiło się jak na kocie :mrgreen: Sam Pańcio Bartek zdjął mu dzis szwy w lecznicy, a wieczorkiem przyjechał ciepłą karetą i zabrał kawalera do deesu :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto lut 22, 2011 10:59 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Daf zaklepany, Simply Red w DS

no to się ruszyło i oby tak dalej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 27, 2011 17:11 Re: Spedytorzy,Róża i Simply Red-Daf zaklepany, Simply Red w DS

Dziś u Oliwii zamieszkał Daf :D
W nowym Domku pozostanie Dafem, bo przecież wszystko w kręgach spedycyjno-transportowych się kręci :wink:

Zatem: wszyscy Spedytorzy zainstalowali się już w deesach :ok:

Na Domek czeka jeszcze Róża Luksemburg. Czeka już prawie rok. Nikt jej nie chce :cry: Nie jest ruda, nie jest młoda, nie jest puchata. Jest za to przyjazna, proludzka, prokocia, ułożona. Nadaje się do domu z dziećmi.
Ma około roku, jest zaszczepiona, wysterylizowana, zaczipowana. Korzysta z kuwety i drapaka.
Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Nie lut 27, 2011 17:20 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

Taka fajna Rozyczka ... i ją ktoś pokocha :1luvu: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Nie lut 27, 2011 21:14 Re: Spedytorzy i Simply Red w deesach:)Rózga nadal czeka....

magdaradek pisze:Taka fajna Rozyczka ... i ją ktoś pokocha :1luvu: :ok:

Pewnie że tak :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]