Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Nie wiem czy dała bym radę z adopcją stoczniowej Pysi ona jest u nas tak długo jest taka kochana mówimy do niej córcia kochamy ją bardzo biedna tyle co ona przeszła była w stanie tragicznym chuda jak patyk a teraz waży już ponad 3 kg robi jej się ładna sierść pewnie to zasługa dobrej karmy.
Marea pisze:Sin, powiedz to SejiGaga i Hoga niebawem 2 miechy a chodzą za nią i proszą o butlę, ja mówię odstawiać je od butli i do adopcji a Asia nie może od "cyca" odstawić
i aptrzy na te 2 małe mróweczki z rozrzewnieniem
Sin pisze:Marea pisze:Sin, powiedz to SejiGaga i Hoga niebawem 2 miechy a chodzą za nią i proszą o butlę, ja mówię odstawiać je od butli i do adopcji a Asia nie może od "cyca" odstawić
i aptrzy na te 2 małe mróweczki z rozrzewnieniem
Weź nic nie mów - Pelasia to chyba miała z kilka miesięcy jak się nauczyła sama pićtak łaziła i błagała o mleko...nie miała wtedy kłopotów po mleku wiec troszkę dostawała...trzeba to zrobić bo potem będzie taki sam problem...
![]()
Ale oddać butelkowca? Ciężko...zwłaszcza jak jest od dawna bo takie dokarmiane z butli miałam ale tylko tydzień doiły, potem się naumiały same jeść.
seja pisze:Piszecie tak jakby one nic tylko to mliko jadły
One samodzielnie jedzą, potrafią, ale mają ochotę na mleko, już co raz rzadziej,ale jednak lubią...ciężko im czegoś odmawiać... miękka jestem...
Marlon pisze:Dla smakoszy miesa "meet your meat" aby znali 2 stronę medalu http://www.goveg.com/factoryFarming.asp
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości