jessi74 pisze:o rany, dzwoniłam dzisiaj do lecznicy kilka razyw kilku sprawach i wiedziałam że jeszcze o coś miałam spytaćJaEwka pisze:Jessi pytałaś się może o te tabletki ?mozemy wstrzymać się do piątku ?
Jasne

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jessi74 pisze:o rany, dzwoniłam dzisiaj do lecznicy kilka razyw kilku sprawach i wiedziałam że jeszcze o coś miałam spytaćJaEwka pisze:Jessi pytałaś się może o te tabletki ?mozemy wstrzymać się do piątku ?
pucio79 pisze:Cześć dzielny chłopaku![]()
jessi74 pisze:pucio79 pisze:Cześć dzielny chłopaku![]()
och Pucio, dobrze że Ciebie mam, ta Duża to codziennie za mna biega, na pewno chce mnie zjesc![]()
jessi74 pisze:pucio79 pisze:Cześć dzielny chłopaku![]()
och Pucio, dobrze że Ciebie mam, ta Duża to codziennie za mna biega, na pewno chce mnie zjesc![]()
pucio79 pisze:jessi74 pisze:pucio79 pisze:Cześć dzielny chłopaku![]()
Pućku, a nie ma tam w domku jakiegoś tłuściejszego koteczka?
Agness78 pisze:Gosia, czyżby Pucio tak Cię kochał jak Pedro?![]()
jessi74 pisze:a dzisiaj jeszcze Duża zabiera mnie do weta, będą chciały zjesc mnie razem z wetką![]()
![]()
jessi74 pisze:a dzisiaj jeszcze Duża zabiera mnie do weta, będą chciały zjesc mnie razem z wetką![]()
![]()
krynia08 pisze:jessi74 pisze:a dzisiaj jeszcze Duża zabiera mnie do weta, będą chciały zjesc mnie razem z wetką![]()
![]()
pokaż ząbki puciolku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości