Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Magija pisze:Inga, jakie przerażająceTo cudowne! Gdyby ludzkie dzieci tak szybko stawały się samodzielne, o kto wie, może bym sobie takie strzeliła
Georg-inia pisze:a małe już rozpoznają domowników - na mnie i TŻ-ta prychną już tylko sporadycznie, ale wczoraj był szwagier. TŻ oczywiście chciał się pochwalić "rodzinką", Krzychu pochylił się nad klatką i przywitało go potężne "phyyyy" na cztery głosy
Georg-inia pisze:która Ciocia podała mój telefon do dzisiejszej gazety? z adnotacją o 4-tyg. kociętach do wydania? bo właśnie jakiś Pan dzwonił...
Magija pisze:Georg-inia pisze:która Ciocia podała mój telefon do dzisiejszej gazety? z adnotacją o 4-tyg. kociętach do wydania? bo właśnie jakiś Pan dzwonił...
ciocia z Medoru podała
Georg-inia pisze:Magija pisze:Georg-inia pisze:która Ciocia podała mój telefon do dzisiejszej gazety? z adnotacją o 4-tyg. kociętach do wydania? bo właśnie jakiś Pan dzwonił...
ciocia z Medoru podała
no to niech teraz Ciocia z Medoru odbiera telefony od kretynów, którzy chcą nakarmić małymi swojego węża
EDIT: przepraszam, już mi złość przeszła, ale jak mnie facet spytał, czy kocięta potrafią już chodzić, bo jak nie, to jego jaszczur sie nie zainteresuje, to mnie szlag trafił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 659 gości