No poległąm jak obejrzałam love story!
Klemens to jest jednak najkochańszy kotek na świecie. A mała Tymka wymiata jak nic!
Inguś, czy ona ma już ogłoszenia?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Georg-inia pisze:Anda, ale to potwór wielki ten Jaśa Ziuleńka taka malutka...
u nas to tylko wybrane zdjęcia były i ułożone w taką opowiastkę![]()
Klemens jest super wujkiem i uwielbia myć podopiecznych, więc Tymkę po prostu usiłował wykąpaćz początku to się poddawała z przyjemnością, ale już chwilę potem zaczęła Klemensa podgryzać, ona jak nie śpi, to chce się bawić cały czas
więc erotyki w tym nie było za grosz, po prostu Duża niedopieszczona chyba i sobie wymyśliła
![]()
Georg-inia pisze:zamorduję tę pchłę![]()
Mało, że lata za chłopakami jak idą tam, gdzie król piechotą chodzi...
Mało, że wyżera im z misek, nawet Klemciowi, a tego nie wolno, bo Klemens na nerkowej...
Mało, że spycha mnie z poduszki, przez co Klemcik się obraził i śpi w budce, to była jego rola zawsze...
Mało, że skacze ukrytemu pod kołdrą Georgowi na głowę - btw skąd wie, że on tam jest?
Mało, że lata po stole jak widzę ...
dziś byłam w domu stosunkowo krótko, musiałam wyjść jeszcze po pracy, a Tymka w tym czasie:
1. ukradła patyczka do uszu i zrobiła z niego rozdziamdziane niewiemco
2. wykąpała się we własnej miseczce z wodą
3. wskoczyła na blat w kuchni i wygryzła dziurę w pozostawionym tam na chwilkę żółtym serze
4. dała się niemal przeciąć na pół drzwiami od kibelka
5. nadgryzła mi dwa papierosy
Georg-inia pisze:zamorduję tę pchłę![]()
Mało, że lata za chłopakami jak idą tam, gdzie król piechotą chodzi...
Mało, że wyżera im z misek, nawet Klemciowi, a tego nie wolno, bo Klemens na nerkowej...
Mało, że spycha mnie z poduszki, przez co Klemcik się obraził i śpi w budce, to była jego rola zawsze...
Mało, że skacze ukrytemu pod kołdrą Georgowi na głowę - btw skąd wie, że on tam jest?
Mało, że lata po stole jak widzę ...
dziś byłam w domu stosunkowo krótko, musiałam wyjść jeszcze po pracy, a Tymka w tym czasie:
1. ukradła patyczka do uszu i zrobiła z niego rozdziamdziane niewiemco
2. wykąpała się we własnej miseczce z wodą
3. wskoczyła na blat w kuchni i wygryzła dziurę w pozostawionym tam na chwilkę żółtym serze
4. dała się niemal przeciąć na pół drzwiami od kibelka
5. nadgryzła mi dwa papierosy
chyba się starzejęnastolatki to już chyba nie dla mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości