A zaczepiony ponoć jest, tylko, że ja nie mam książeczki ani nic
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Lilly277 pisze:Dziewczyny, strasznie Wam dziękuje nawet nie spodziewałam się, że można spotkać tu tak dobrych ludzi !
pisiokot pisze:Dziewczyny, czy kocio ma tylko propozycję DT czy też kroi mu się jakiś dom stały - bo już się doczytać nie mogę ? Młoda para, o której pisałam przed południem jest baaardzo zainteresowana adopcją rudaska, takiego kota sobie wymarzyli. Są skłonni przyjechać po niego do Warszawy. Dziewczyna sama chce do Lilly napisać, ale na razie ma problem z zalogowaniem się na miau, więc piszę w jej imieniu.
To młodzi ludzie, mają swoje mieszkanie, rudasek będzie ich pierwszym kotem, dziewczyna jest bardzo otwarta na rady, podpowiedzi, bardzo przejęta. Myślę, że byliby dobrym domem dla kocia, troskliwym, adopcja to przemyślania decyzja. Wiedzą m.in., że powinni zabezpieczyć okna, szykują się do tego. Ja mam dwóch bardzo dobrych wetów, do których ich skieruję, żeby zrobili kiciowi dokładny "przegląd techniczny". Myślę, że można ich brać pod uwagę jako poważnych, odpowiedzialnych chętnych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości