Mała BiBi w DS, jej siostrzyczka DiDi odeszla :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 09, 2008 14:06

Bibulcia sobie podjada, oczywiscie idzie wyzerec z miski Bananie ( bo Amisia i Drakul zjedli wszystko). Jej karma lecznicza jest bee i tak dobrze ze Banana dostaje pol na pol, pol kittena a pol dla doroslych.

Teraz gania na salonach z Banana, radoche maja niezla, nawet Amisia przestala syczec a zaczyna leiutko powarkiwac.
Piorka na kiju sa cool i szalencze gonitwy uskutecznia za nimi.
Niestety kupki jeszcze nie bylo na co usilnie czekamy 8)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto gru 09, 2008 20:02

Etka pisze:Bibulcia sobie podjada, oczywiscie idzie wyzerec z miski Bananie ( bo Amisia i Drakul zjedli wszystko). Jej karma lecznicza jest bee i tak dobrze ze Banana dostaje pol na pol, pol kittena a pol dla doroslych.

Teraz gania na salonach z Banana, radoche maja niezla, nawet Amisia przestala syczec a zaczyna leiutko powarkiwac.
Piorka na kiju sa cool i szalencze gonitwy uskutecznia za nimi.
Niestety kupki jeszcze nie bylo na co usilnie czekamy 8)
:lol: :D
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Śro gru 10, 2008 1:17

cuuudo!!! słodkie!!!! :D
Etka! wysłałam Ci dwie PILNE!!!! wiadomości na priv, lecz cały czas wyświetla mi komunikat "do wiadomość do wysłania", nie wiem, czy to kwestia mojego internetu, który szwankuje od wczoraj, czy nie opanowałam jeszcze wysyłania wiadomości na pv, sprawdź proszę czy dostałaś...
pozdrawiam :lol:

la gata

Od: Nie gru 07, 2008 23:12

Post » Śro gru 10, 2008 7:46

la gata pisze:cuuudo!!! słodkie!!!! :D
Etka! wysłałam Ci dwie PILNE!!!! wiadomości na priv, lecz cały czas wyświetla mi komunikat "do wiadomość do wysłania", nie wiem, czy to kwestia mojego internetu, który szwankuje od wczoraj, czy nie opanowałam jeszcze wysyłania wiadomości na pv, sprawdź proszę czy dostałaś...
pozdrawiam :lol:

dostalam pw i odpowiedzialm :)

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 7:51

Cioteczki, co do samej panienki.
Wczoraj byla ladna kuu ;) ku mojej uciesze, pojechalismy do niedobrego Pana ktory znow sklul mala mysze, jutro niestety musimy byc znow, bo mimo iz Bibi wariuje szaleje to brzuszek u Panan weta byl wzdety.

Dzis juz od rana jest szalenstwo biegania z Bananka, sniadanko bylo smakowite i wogole jestem szczesliwa mała Bibi. Brzuszek przestaje pobolewac.

Wystawilam wczoraj ogloszenia Bibi, maile przychodza, telefon dzwoni, mam juz 6 ofert domu OD WCZORAJ!!
W tym chyba tez ten dom...jak zadzwonil czulam od razu a i dom sie stara...

no ale la gata zburzyla cala moja koncepcje ;)
I mysle teraz nad Wrocławiem ;)

Mam wrazenie jakbym oglaszala rudego kota, kazdy ja chce ;)
Mam trzy dobre domki i nie wiem ktory wybrac buuuu...

A Bibi bedzie u nas jeszcze 1,5 tyodnia, bo sie doleczymy z robali i zaszczepimy.

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 8:05

Wczoraj wieczorem, po 6 godzinach oglaszania byly juz 2 chetne domki :D A teraz 6 8O Bravo BiBi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To sie nazywa skradanie serc :D :D :D
Ciesze sie, ze sniadanko juz w brzuszku :wink:
Caluski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro gru 10, 2008 8:30

Etka, to będzie jeden z krótszych tymczasów Twoich chyba :)
ale co się dziwić, maleńka jest prześliczna :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 10, 2008 8:42

magdaradek pisze:Etka, to będzie jeden z krótszych tymczasów Twoich chyba :)
ale co się dziwić, maleńka jest prześliczna :)

jeszcze rudzielec Amigo byl u mnie 3 tygodnie, ale to dlatego tak dlugo ze nie oglaszalismy od razu, tez mialam tyle miali i telefonow. Niektore domy byly baardzo niedobre i musialam byc wstretnie wredna ;)

Jak go wydalam moj maz mial zalobe i sie na mnie obrazil. Ale Amigo, teraz Leon jest szczesliwy w swoim domku.

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 9:05

Etka pisze:Wystawilam wczoraj ogloszenia Bibi, maile przychodza, telefon dzwoni, mam juz 6 ofert domu OD WCZORAJ!!
W tym chyba tez ten dom...jak zadzwonil czulam od razu a i dom sie stara...

Łał, super :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro gru 10, 2008 9:14

mi za to glowa huczy...bo nie wiem co zrobic i co wybrac, ja wiem ze od przybytku glowa nie boli, ale musze podjac te wlasciwa decyzje.
Mam super dom i jedzenie i weterynarz, odpowiedzialni, poprzednia kotka zyla 12 lat i umarla po dlugim leczeniu na cukrzyce.
Dom taki jak chce dla Bibi z jednym ale...bedzie jedynaczka, tzn ja znam wiele szczesliwych jedynakow, a chyba nie da sie przekonac do dwojki buuu.

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 10:53

ale masz problemy, Etka. moich kotów nikt nie chce - to jest problem!

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Śro gru 10, 2008 10:55

Etka ale jak domek dobry, to warta sprawa przemyślenia.......a z czasem może dadzą się namówić na drugiego kota ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 10, 2008 12:27

magdaradek pisze:Etka ale jak domek dobry, to warta sprawa przemyślenia.......a z czasem może dadzą się namówić na drugiego kota ;)

chyba nie dadza sie namowic, ale chce sie spotkac z domkiem bo prawie jestem przekonana.

a siostrzyczka Bibi jedzie do wrocławia :)

Etka

Post » Śro gru 10, 2008 12:49

Super! :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro gru 10, 2008 13:19

Wielka radosc z adopcji siostrzyczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]