Teraz gania na salonach z Banana, radoche maja niezla, nawet Amisia przestala syczec a zaczyna leiutko powarkiwac.
Piorka na kiju sa cool i szalencze gonitwy uskutecznia za nimi.
Niestety kupki jeszcze nie bylo na co usilnie czekamy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Etka pisze:Bibulcia sobie podjada, oczywiscie idzie wyzerec z miski Bananie ( bo Amisia i Drakul zjedli wszystko). Jej karma lecznicza jest bee i tak dobrze ze Banana dostaje pol na pol, pol kittena a pol dla doroslych.
Teraz gania na salonach z Banana, radoche maja niezla, nawet Amisia przestala syczec a zaczyna leiutko powarkiwac.
Piorka na kiju sa cool i szalencze gonitwy uskutecznia za nimi.
Niestety kupki jeszcze nie bylo na co usilnie czekamy
la gata pisze:cuuudo!!! słodkie!!!!![]()
Etka! wysłałam Ci dwie PILNE!!!! wiadomości na priv, lecz cały czas wyświetla mi komunikat "do wiadomość do wysłania", nie wiem, czy to kwestia mojego internetu, który szwankuje od wczoraj, czy nie opanowałam jeszcze wysyłania wiadomości na pv, sprawdź proszę czy dostałaś...
pozdrawiam
magdaradek pisze:Etka, to będzie jeden z krótszych tymczasów Twoich chyba
ale co się dziwić, maleńka jest prześliczna
Etka pisze:Wystawilam wczoraj ogloszenia Bibi, maile przychodza, telefon dzwoni, mam juz 6 ofert domu OD WCZORAJ!!
W tym chyba tez ten dom...jak zadzwonil czulam od razu a i dom sie stara...
magdaradek pisze:Etka ale jak domek dobry, to warta sprawa przemyślenia.......a z czasem może dadzą się namówić na drugiego kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości