Piękna, delikatna, włochata dama Poziomka szuka domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 01, 2009 17:01

Do góry Poziomeczko!
Obrazek

ewa13

Od: Czw wrz 06, 2007 22:36

Post » Pt sty 02, 2009 16:52

ewa13 pisze:Do góry Poziomeczko!
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Pt sty 02, 2009 19:31

Bardzo, bardzo prosimy o kciuki ponieważ Poziomeczka ma szansę na super domek! :lol:
Oby domek się nie rozmyślił i wszystko poszło ok!
We wtorek panienka idzie na badanie krwi i rtg :ok:
Obrazek

ewa13

Post » Sob sty 03, 2009 16:59

ewa13 pisze:Bardzo, bardzo prosimy o kciuki ponieważ Poziomeczka ma szansę na super domek! :lol:
Oby domek się nie rozmyślił i wszystko poszło ok!
We wtorek panienka idzie na badanie krwi i rtg :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Wto sty 06, 2009 20:58

Czycha3 wieeelkie dzięki za kciuki :lol: :wink:
Pomagają :!: :D
Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku ale nie chcę mówić za dużo by nie zapeszyć, aktualnie szukamy transportu do Warszawy.

Dzisiaj panienka była u weta, dostała kropelki na katarek, miała badaną krew, ogólnie wszystko ok, troszkę obniżone płytki krwi, wet przypuszcza że to krwawienie długie w nosku to powoduje, niestety panienka czasem gluci z krwią :(
Ma też pękniętą skórkę na nosku, smarujemy to maścią witaminową aby się goiło.
Rtg w porządku, płuca, serce i brzucho ok, tylko w tchawicy coś jest, nie pamiętam jak wet to nazwał :oops: co świadczy o przebytej chorobie i zapewne już na zawsze tak zostanie.
Ogólnie panienka ok :wink:
Obrazek

ewa13

Post » Pon sty 19, 2009 17:50

Panienka miała już mieć domek, nie odzywałam się bo nie chciałam zapeszyć, dzisiaj wszystko było ustalone i panieneczka pojechała do Warszawy.
Jeszcze wczoraj rozmawiałam z panią przez telefon, miała odebrać kotkę w lecznicy, dziś kotka wyruszyła a z panią zero kontaktu... :(
Dzwoniłam setki razy a ona nie odbierała, :?

Koteczka już u mnie, biedaczka zestresowana wróciła po całym dniu w podróży, normalnie ręce i nogi opadają...
mam nadzieję że pani ma dobry powód by to wyjasnić bo to co się stało to.. zwykłe chamstwo.....

a domek wydawał się super..... :?

Czyli panieneczka nadal szuka!!
Tylko tym razem domku najlepszego na świecie, muszę jakoś taki jej znaleźć, mój Misio mieszka w dokładnie takim, to znaczy że możliwe jest znalezienie takiego :roll:

Biedna Poziomeczka, tyle przeżyła na darmo panienka.... tak mi głupio że ją na to naraziłam....
Obrazek

ewa13

Post » Pon sty 19, 2009 18:08

Taka Pani
niesolidna
nie zasługuje na KOta :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro sty 21, 2009 1:09

To prawda.... :(
Na szczęście panienka ma się dobrze, odpukac nie kaszle ani nic.
Myślę że będę jej szukała domu bez małych dzieci, bo ona lubi przesiadywać w spokoju z dala od stada kotów obok człowieka, towarzystwo spokojnych ludzi, np starszych byłoby dla niej idealne.

Teraz pytał się w mejlu jakiś facet o nią, ja nie wiem czy Wy też podejrzliwie podchodzicie do facetów? :oops: Ja wiem że to niesprawiedliwy stereotyp ale podświadomie bardziej nie ufam facetom, a już zwłaszcza samotnym.... :oops:
Choć jeden mój tymczas znalazł super domek własnie po tym jak dzwonił pan do mnie, i to on widnieje na umowie. Pan z żoną i dziećmi, a kot sobie pana owinął wokół paluszka :wink: :lol:
Obrazek

ewa13

Post » Śro sty 21, 2009 21:20

Poziomeczka nadal szuka domku!
Obrazek

ewa13

Post » Pt sty 23, 2009 20:58

Chyba można powiedzieć że podróż do Warszawy nie odbiła się niczym złym na zdrowiu panienki. Ufff :roll:
Poziomka ma apetyt, katarek nadal taki sam jak był, zwykle po każdej dawce homeo się lekko powiększa na dzień- dwa a potem zmniejsza.
Za to sierść wreszcie sie porządnie błyszczy :wink:
Obrazek

ewa13

Post » Wto sty 27, 2009 22:57

Piękna, "pluszowa" panienka nadal szuka domku!
Obrazek

ewa13

Post » Nie lut 01, 2009 20:57

No cóż, podrzucę panienkę,
Poziomka ma się dobrze, ogólnie wszytko jest w porządku i chyba zaczniemy się szykować na sterylkę, ona od ponad 4 miesięcy po sterydzie nie ma rui, boję się żeby tam się nic złego w niej nie działo jak jej tak te hormony działają nie tak jak trzeba.
Obrazek

ewa13

Post » Nie lut 08, 2009 21:34

Podrzucam panienkę!
Poziomka jest prześliczna, puchata z delikatnym mięciutkim włosem. Robaczki jakie ma zapewne w sobie to już resztki które dobijamy ciągle.
Żeby tylko najlepszy domek na świecie się znalazł!!
Obrazek

ewa13

Post » Nie lut 08, 2009 22:05

Poziomka :)

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pon lut 09, 2009 19:27

Poziomka już na szczęście nie aż tak bardzo robaczywa 8) :wink:

Jutro zaniosę glutki na posiew, zobaczymy czy może jakaś wstrętna bakteria nie siedzi w nosku i dlatego panienka tak długo kicha.
Inna teoria mówi że to zapalenie zatok i że wtedy już zawsze będzie kichać :(
Obrazek

ewa13

[poprzednia][następna]