MŁODA KOTKA SPARALIŻOWANA POTRZEBUJE TYMCZASU TEZ Z MEDORA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 16, 2008 16:59

niezastapiona Amyszka :D
prosze , kto ma miejsce w podpisie, wklejcie kod z ramki, trzeba, aby koteczka zaistaniał na forum i czekamy na osobę , która założyła wątek-jakie sa wieści obecnie?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw gru 18, 2008 16:46

Piękna ale bardzo biedna kiciunia szuka domku! Zauważ ją!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Pt gru 19, 2008 10:03

alessandra pisze:niezastapiona Amyszka :D
prosze , kto ma miejsce w podpisie, wklejcie kod z ramki, trzeba, aby koteczka zaistaniał na forum i czekamy na osobę , która założyła wątek-jakie sa wieści obecnie?

alessandra

Post » Pt gru 19, 2008 14:16

alessandra pisze:jak wyglada sprawa tej koteczki?
jak zdrowie-czy była zdiagnozowana i jak ma przebiegac leczenie, co z jej oczkiem, czy jest gotowan do adopcj-czy robić jej ogłoszenia?
zgłosze na wątku bannerekowym, aby ktos zrobił bannerek, ale proszę odezwij sie , twis-mozemy Ci pomóc

czy koteczka ma chociaz dt?

twins26 potrzebne sa info!
Podrzucanie wątku bez rzetelnych informacji nic nie da.
Tym bardziej, że kotka stresuje sie w towarzystwie innych zwierząt. A może jest to spowodowane ogólnymi warunkami? Duzo zwierzaków, hałas, niesnaski, może rywalizacja o jedzenie i zaintersowanie?
Co z kuwetkowaniem przy tym paraliżu?
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt gru 19, 2008 14:21

koteczka nie ma dt, a znając Medor, to jest też możliwe, że jej tam nie ma już :?

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pt gru 19, 2008 14:32

puss pisze:koteczka nie ma dt, a znając Medor, to jest też możliwe, że jej tam nie ma już :?

Co masz na myśli?
:conf:
Obrazek

marcjannakape

Post » Pt gru 19, 2008 14:34

Nie osądzajce Medora źle - to porządna i naprawdę dbająca o zwierzaki fundacja.
A nieszczęśliwe wypadki zdarzają się wszędzie :(
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt gru 19, 2008 14:34

puss pisze:koteczka nie ma dt, a znając Medor, to jest też możliwe, że jej tam nie ma już :?

:strach: :( ale moze chociaż jakieś słowo?... abyśmy wiedzieli, nie tak w zawieszeniu.. :(
Ostatnio edytowano Pt gru 19, 2008 14:36 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Pt gru 19, 2008 14:35

np. w moim podpisie jest link do wątku białaczkowej Koko z Medoru, która miała trafić do mnie na tymczas, ale niestety "uciekła" i już jej nie znaleźli. możesz poczytać jak chcesz.
i to nie jest pierwszy raz jak zginął im kot, bo kiedyś znalazłam dom dla kota, który okazało się, że uciekł ze schroniska.

puss

Post » Pt gru 19, 2008 14:47

Puss, takie przypadki zdarzają się wszędzie, forumowe koty też uciekają i giną, domowe też.
Myślę, że ze wszystkich schronisk giną zwierzaki, tylko pewnie jakoś się to maskuje - np mówi, że wyadoptowany i nie ma sprawy.

A ile razy słysze o Medorze, słyszę dobre rzeczy, rozmowy z ich szefostwem też są konkretne i owocne.
Działają skutecznie, nie wydają zwierzaków nie sterylizowanych, zawsze można liczyć na ich pomoc, dotrzymują słowa.
To naprawdę dużo.

Natomiast masz rację, rozpoczęte wątki należy prowadzić - nie tylko podnosić, jakieś informacje powinny być, zakończenia też.
Rzucenie na forum hasla - pomoc potrzeba - i zostawienie tematu mnie też wnerwia.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt gru 19, 2008 14:50

no dobra, odszczekuję negatywne wypowiedzi, ale mam do nich duży żal. jeśli kitka jest w Medorze i ktoś chce ją zabrać na DT, to jest forum na ich stronie i tam można pisać:
forum

puss

Post » Pt gru 19, 2008 23:06

kotka jest w medorze w budynku załatwia sie do kuwety niestety musi zamieszkac w domu sama bo ona ze stresu ze sa inne koty psy dostaje własnie paraliżu dostałam informacje na priv nr tel że byc moze bedzie dt tymczasowy dla kici

jutro bede dzwonic

samej żal mi koko i to nie jest tak ze o niej nie mysle ........
majac jeszcze swiadomosc ze był dla niej tymczas
ona uciekła wolontariuszowiu przy myciu klatki było ciepło
potem przychodziła cały czas do azylu ale bron boze nie chciała siedziec w klatce ........

a wszystkie koty teraz w klatkach siedza czesc z nich rozchorowała sie na koci katar i chlamydie musimy izolowac zdrowe od chorych sama w bloku mam 5 kociakow na tymczasie bo kotke zabił samochod iałam 7 maluchow 2 szczesliwie znalazły dom uwierzcie mi czasem mojej mamie brak juz sił mamy 120 psow zero chetnych do pomocy jest ciezko wczoraj tez wieczorem dziewczyny przywiozly do nas sunie łapały ja na sedalin lekliwa
przeskoczyła w nocy boks rozwaliła siatke i uciekła my w nocy nie mamy portiera mielismy ale pił wiec trzeba było go pozednac naprawde momentami brak sił

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Pon gru 22, 2008 17:20

trzymam kciuki za dt! Mikołaju, zrób coś, pokaż że naprawdę istniejesz...
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Pon gru 22, 2008 17:48

oj biedna kocina
z niezakoconym domem bedzie kłopot
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Wto gru 23, 2008 14:30

twins26 pisze:kotka jest w medorze w budynku załatwia sie do kuwety niestety musi zamieszkac w domu sama bo ona ze stresu ze sa inne koty psy dostaje własnie paraliżu

Dla mnie to nadal sa ogólniki.
W takim razie mam nadzieję, ze ten dt wypali.
Obrazek

marcjannakape

[poprzednia][następna]