Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:Bardzo go lubię,nie mogę go zatrzymać,ale Tobie trudno się zdecydować.Wyobraź sobie,że Cię rozumiem.Opis,zdjęcia to nie zawsze wystarczy.Tak jak napisałam,Tadzio jest do adopcji,ale nie chcę,abyś się rozczarowała.Wiele osób przed podjęciem decyzji przychodzi obejrzeć kota,tak to funkcjonuje.Będziecie z narzeczonym, Gizmo i nowym kotem przez wiele lat,to musi być przemyślane.Są zwroty z adopcji,koty nie mogą się dogadać,na zdjęciach kociak wygląda rewelacyjnie,w rzeczywistości nie jest taki ładny i odwrotnie.Uważam,ze Tadzio jest ładniejszy w realu i ma cudowny charakter,ale tu już masz tylko moje słowa.Wiesz,cenię Magdziak,bo ona szczerze napisała,że niewiele wie o charakterze Meli,ma z nią mały kontakt.To bardzo uczciwe,a przecież chce ją wyadoptować,bo kotów ma bardzo dużo.Sama piszesz,że trudno Ci podjąć decyzję,źle interpretujesz moje posty.We wtorek napiszę,co wetka powiedziała,kupię kartę i zrobię nowe zdjęcia.A który kot podoba się narzeczonemu?
ajszus pisze:Kinga - Kociara pisze:Lepiej wolniej, spokojniej, niż na szybko i nie dokładnie
Oczywiscie, ale ja juz bym chciala miec wymarzonego kotka - drugiego wymarzonego - pierwszy jest Gizmo, i mimo, ze nie jest nakolankowy to i tak przekochany
ewar pisze:Aha,a więc on też nie pomoże Ci podjąć decyzji.Jedna ze szkół mówi,że najtrafniejszy jest zawsze pierwszy wybór.Tak jak wcześniej napisałam,Tadzio może być Twój.Z pewnością są ładniejsze koty,to kwestia gustu,ale ten ma cudowny charakter,to jego największy atut.Boisz się,że półroczny kot może robić krzywdę Gizmo?Tadzio nie jest agresywny,ale energiczny i chce się bawić,ale nie atakuje moich kotek,bawi się sam.
wercia pisze:Przepraszam a potem co sie stanie z tym kotkiem ze śląska ??Ile on ma ? Szkoda ze nie ma zdjec:P
justyna8585 pisze:wercia pisze:Przepraszam a potem co sie stanie z tym kotkiem ze śląska ??Ile on ma ? Szkoda ze nie ma zdjec:P
Kotka już nie ma, szukałam gosąsiad wypuścił go z suszarni i wygonił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości