Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 10, 2008 16:18

Obrazek

Obrazek

ilijen

Od: Nie wrz 14, 2008 20:02

Post » Pon lis 10, 2008 18:38 Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

ilijen wysłałam Ci kolejne zdjęcia.Dzięki za ich umieszczenie :wink: Pomyślałam że zamiast pisać (mały kociak,dorosły kot/kotka)nazwijmy je jakoś...Możecie dawać propozycje.Zaczynam tracić nadzieję że kotki znajdą dom.Dobrze by było gdyby chociaż znalazł się tymczas...Chyba poproszę moją panią od przyrody by poprowadziła lekcję na temat bezdomności zwierząt(szczególnie o sterylizacji i kastracji).By wytłumaczyła naszej klasie że da się temu zapobiec. :cry: ilijen sory że Ci tak zaśmiecam pocztę :oops:

_Aga_

Od: Śro sie 27, 2008 13:02

Post » Pon lis 10, 2008 20:01

z lekcją bardzo dobry pomysł :) a kastrację dla dorosłej, jeszcze bezimiennej kici moge ufundować, jeśli nie znajdzie się darmowy zabieg :)
a jeśli w zamian za to któraś z panienek dostanie imię Wega (taką mam ksywkę na scenie), to już więcej mi nie trzeba ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 10, 2008 22:51 Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

Dziękuję za chęć pomocy :wink: Bardzo ładne imię zaproponowałaś :) Chciałabym jeszcze przypomnieć że jest tylko jedna kotka,bo ten mały to samczyk. :lol:

_Aga_

Post » Wto lis 11, 2008 0:26 Re: Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

_Aga_ pisze:Dziękuję za chęć pomocy :wink: Bardzo ładne imię zaproponowałaś :) Chciałabym jeszcze przypomnieć że jest tylko jedna kotka,bo ten mały to samczyk. :lol:

to może być ta za-jakiś-czas-kastratka do nazwania :) jeśli chodzi o lekcję, też służę pomocą, materiałami itp. - zastanawiam się, czy nie warto wykorzystać filmiku z mojego podpisu, o ile nie uznacie go za zbyt drastyczny. Tak czy inaczej- powodzenia :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto lis 11, 2008 11:02 Re: Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

_Aga_ pisze:ilijen wysłałam Ci kolejne zdjęcia.Dzięki za ich umieszczenie :wink:

cieszę się, że mogłam pomóc :)
Jeśli chodzi o lekcje o bezdomnych kotach-świetny pomysł, zdaj nam potem relacje:)
XAgaX-myślę, że nie ma co czekać tylko skorzystać z Twojej oferty i wysterylizować Wegę, w Gdańsku darmowe sterylki są już wykorzystane (z tego co zdążyłam się zorientować), a czekanie do przyszłego roku stwarza ryzyko nowej ciąży.
No i jeszcze zaintrygowałaś mnie tą sceną - czym się zajmujesz?

ilijen

Post » Wto lis 11, 2008 20:08 Re: Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

ilijen pisze:cieszę się, że mogłam pomóc :)
Jeśli chodzi o lekcje o bezdomnych kotach-świetny pomysł, zdaj nam potem relacje:)
XAgaX-myślę, że nie ma co czekać tylko skorzystać z Twojej oferty i wysterylizować Wegę, w Gdańsku darmowe sterylki są już wykorzystane (z tego co zdążyłam się zorientować), a czekanie do przyszłego roku stwarza ryzyko nowej ciąży.

Relacje zdam na pewno jeśli pani pozwoli w ogóle na taką lekcję bo teraz mamy na przyrodzie takie nudne rzeczy jak siatka geograficzna itp. :roll: XAgaX niestety nie skorzystam z tego materiału ponieważ u nas w sali nie ma komputera tylko DVD :( Za to będę mieć materiał z innej strony http://www.wybierzmiska.pl/ - tam jest materiał do pobrania :D ilijen jeśli mogę Cię ostatni raz poprosić,to czy byś mogła jeszcze umieścić te zdjęcia które ostatnio Ci wysłałam :?:

_Aga_

Post » Wto lis 11, 2008 23:56 Re: Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

ilijen pisze:XAgaX-myślę, że nie ma co czekać tylko skorzystać z Twojej oferty i wysterylizować Wegę, w Gdańsku darmowe sterylki są już wykorzystane (z tego co zdążyłam się zorientować), a czekanie do przyszłego roku stwarza ryzyko nowej ciąży.

w ciąży też można kastrować, ale czy uda się ją złapać na czas? też myślę, że warto ciachać już teraz, jeśli można :) podajcie mi na pw nr konta i kwotę, to przeleję Wam pieniądze na zabieg :)

zajmuję się (co widać po nicku) uczestnictwem w scenie Hard Core/Straight Edge, marzę o własnej kapeli, ale nie mam czasu/ludzi/ etc.

kotkę xwegax trochę trudno nazwać ;)

Aga, możesz podsyłać znajomym nie widzącym nic złego w rozmnażaniu kundelków/dachowców link do tego filmu, który mam w podpisie :idea: powinno dać do myślenia...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lis 12, 2008 15:14

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ilijen

Post » Śro lis 12, 2008 15:23

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
pozostałe wkleję w późniejszym terminie:)

ilijen

Post » Śro lis 12, 2008 21:23

zostało już tylko jedno
Obrazek

ilijen

Post » Śro lis 12, 2008 21:26

_Aga_, czy na wszystkich zdjęciach w piwnicy jest kocurek? Wega ( :D ) i Maluszek nie wchodzą tam?

ilijen

Post » Śro lis 12, 2008 23:43

kocurek jest cudny :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lis 13, 2008 14:45 Potrzebna pilna pomoc z Gdańska !!!

ilijen na wszystkich zdjęciach(tych z piwnicy)jest kot.Oprócz jednego(tego na którym widać trawę)jest tam jak to określiłaś Maluszek.Wega i Maluszek nie wchodzą do piwnicy(przynajmniej w moim bloku).Pani od przyrody się zgodziła :D Najwcześniej ta lekcja będzie przeprowadzona 27listopada :D Pani powiedziała,że temat ten jest zawsze na czasie i nie ma sprawy. :wink: A co do sterylki to która z nas ma podać nr. konta bo obie jesteśmy z Gdańska(ja i ilijen ) :?:

_Aga_

Post » Czw lis 13, 2008 18:59

-Aga_ myślę, że na Twoje konto, masz kotkę "pod nosem"... Gdzie najbliżej Złotej jest weterynarz? Trzeba by się zorientować ile tam kosztuje zabieg, no i może w tej piwnicy trzeba by ją kilka dni zatrzymać, żeby się upwenic że wszystko dobrze się goi. Jakby były problemy ze złapaniem kotki, to Betbet deklarowała pomoc w złapaniu:)

ilijen

[poprzednia][następna]