Gdańsk Marcysia pojechała do swojego domu a my tęsknimy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 30, 2008 13:13

A mnie za co?Myślę tylko,że dobre bogi kierowały mnie tam,bo inaczej los tych kotów byłby tragiczny.Waldemar był pierwszym,który coś zaczął robić i będę mu za to dozgonnie wdzięczna.Może to zabrzmiało górnolotnie,ale tak czuję.Bardzo chciałam pomóc tym kotom,nie umiałam,nie mogłam,ale znaleźli się tacy,którzy i potrafili i mogli.Ogromne dzięki Wam wszystkim!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 30, 2008 16:12

Wieści z nowego domku są cudowne, Marcysia czyli w zasadzie już Mizia zwiedziła domek, zjadła, i oswaja się z domownikami, którzy są nią wręcz zachwyceni, jutro lub pojutrze mała jedzie do swojej wetki, która też ją bardzo chce poznać.
Boże! normalnie jak w bajce zle się zaczęło ale dobrze się skończyło.

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto wrz 30, 2008 16:29

ewar pisze:A mnie za co?

Gdyby nie Ty, nikt by o tych kotach w ogóle nie wiedział ;)
A Marcysia... czekałby ją pewnie głód, robactwo, choroby albo nawet śmierć na torach :(
Dzięki temu, że założyłaś pierwszy wątek, teraz Mizia ma zapewnione dostatnie życie w kochającym, cieplutkim domku, gdzie nie musi się o nic martwić, a cała swoją energie może zużywać na zabawy i mruczenie :D
Obrazek

Magomi

Od: Wto maja 06, 2008 11:48

Post » Wto wrz 30, 2008 17:49

Drugi telefon z nowego domu mnie rozczulił, po prostu nie mają słów mówiąc o tej kotce, o jej zaletach: a jak cudnie mruczy, a jak się pięknie układa, a jaka mądra (oni chowają jej myszkę pod kocem a ona do niej dociera), a jaka czysta (wszystkie sprawinki lądują w kuwecie), a jak pięknie prosi o jedzonko, a jak przychodzi na kolanka...itd. powiem wam, że Helena z mężem są szczęśliwi dzięki tej małej, niepozornej, burasi, a ona dzięki nim. Ludzie koty dają szczęście!!! należy je tylko zabrać do domu!

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia]