GDANSK SZEROKA MALE KOTKI 18 ZLAPANYCH! DT PILNIE POTRZEBNY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon sie 18, 2008 20:02

Agnieszka Marczak pisze:Kotika! Z pedzelkiem jest Malwinka :1luvu: Menda to ta szylkretka :twisted:

No to twoje szczęście. A ona jest śliczna, ze nawet z takim imieniem domek znajdzie. :lol:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pon sie 18, 2008 20:34 :)

Domkowi nie powiem,ze Menda hihi Jutro znowu lapanka :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon sie 18, 2008 20:54

kotika mnie się żarty nie trzymają, ja po prostu jestem w szoku na ilość kotków w twoim domu i od razu wyobraziłam sobie, że masz wielką hacjendę, nie pracujesz i do pomocy masz gosposię!!!!!!!! :wink: no i oczywiście te wszystkie odziedziczone miliony................jest to po prostu fakt nie do uwierzenia, jak ty dajesz sobie rade z sąsiadami, ze sprzątaniem, z tą "krechą"u weta i wykupem lekarstw...nie wspomnę już o karmie i żwirku który idzie tonami przy takim stadku.no i na myśl mi też przychodzi, że jesteś szczęśliwą wolną kobietą, bo żaden dziadyga nie zezwoliłby na taka kociarnię :( nie no po prostu kopara spadła mi na dół i trzasnęła o podłogę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agnieszka, myślałam, że spadnę z kanapy jak przeczytałam o tym pięknym i zmysłowym imieniu dla kotka...MENDA :!: to brzmi dumnie!!!!!!!! buhahhahaah...tym razem tez popłakałam się, ale ze śmiechu.
dziewczyny, służę zakupem i rozwieszaniem ulotek póki co!!!!!! kasy przed wypłatą nie mam żeby was wesprzeć ,ale odezwę się po... kociaka na tymczasa tez nie wezmę, bo mój mąż ledwo przeżył wszystkie nasze dotychczasowe tymczasy, i nie mam odwagi po raz kolejny z moim wrednym wężem toczyć wojen. trzymajcie się cieplutko- jesteście wspaniałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon sie 18, 2008 21:19

Zdjęcia kotkow:
Obrazek
Malwinka
Obrazek
Matylda :)
Obrazek
Marcel
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon sie 18, 2008 22:10

Dobra,bede zyc a nawet widziec.Nadaje jej imie Matylda i oczekuje wdziecznosci no i....lawiny zachwytow od forumkowiczow :smiech3:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon sie 18, 2008 22:34

Ja się pozachwycam. :1luvu:

Marcel najbardziej luzacko wygląda, babki spięte aż strach. :D
Piękny marmurek z niego, zakochałam sie w nim jak tylko go zabaczyłam.
Dziewczynki mają bajkowe futerka, tak jakby płomień przesłaniał czarny dym. :love:
Obrazek

kotika

Post » Wto sie 19, 2008 1:07

śliczności, trzymam kciuki za szybkie, dobre adopcje :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Wto sie 19, 2008 7:48

U mnie z tymczasowaniem jest problem (czyt. TŻ) myślałam o przechowaniu kocic po sterylce i wypuszczenie. Tych z czwartku chyba nie będę mogla wziąć bo łazienke mam zajętą przez chudziutkiego i oslabionego kociaka. Mam go od wczoraj i martwię się o niego.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto sie 19, 2008 11:44

no wiesz aga co........mi się bardziej podobało imię MENDA, hehehehehe :wink: no marcel luzak, a laski widać, że w portki mają narobione. wszystkie są śliczne i do zjedzenia :lol:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto sie 19, 2008 13:15 :)

Wrocilysmy z lapanki,wreszcie :roll: Do mojej gromadki dolaczyla panienka(na 90% panienka),siostra mojej trojcy,sliczna i calkowicie pro ludzka.Zero fukania,zero gryzienia,zero drapania,zero agresji.bylysmy u weta i jest zdrowa,zostala odpchlona i odrobaczona i odswierzbiona.Jesli sie potwierdzi plec,to bedzie miec na imie Maja.Jest marmurkowa z bialymi skarpetkami.Matylda,jak to ona,nafukala na nia,ale potem odpuscila i pozwolila jej wejsc do transporterka,w ktorym mieszkaja.O pozostalych zlapanych napisze Kotika :lol:
Sabinko!Mnie tez podoba sie Menda,ale malo jest ludzi z tak dobrym gustem jak nasz hihi
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto sie 19, 2008 14:15

Po złapaniu Agnieszkowego malucha i nieudanych łowach na inne kociaki z Szerokiej, postanowiłyśmy odważnie, że spróbujemy szczęścia na podwórzu, gdzie zostały jeszcze dwa kociaki. Dziś były 3 kociaki, chociaż sądzę, że ten jeden z innego miotu, bo większy (u weta okazało sie, że o całe pół kg.) i kolorystycznie inny.
Jest czarny, ma białe skarpeteczki, śliniak, białe majteczki i białe wąsy i białe włoski w uszkach. Ślicznota. Ogólnie w lepszym stanie niż pozostałe, ale ropa z oczek też cieknie. To chłopak i dostał imię Blacky, może nie jest oryginalne, ale było to na gorąco u weta. Drugi jest biały w szare łatki, prawdziwy debeściak. Mordeczka opuchnięta i zaczerwieniona. KK , ropa z oczu i pchły wielkości owiec. Brudny jak i poprzednie kociaki. Udało nam się je złapać, bo nie było "właściciela stada", był za to jego brat i gołymi rękami łapał dla nas kociaki, bo chciał nam pomóc, mówiąc, ze brat to wariat. Na podwórzu został jeszcze jeden debeściak, zbyt przestraszony, by dało się go dziś złapać. Możliwe też, Ze mamy jeden dom chętny na kociaka. :D
Drugi też chłopak i dostał na imię Lamik.Chłopaki zostały odrobaczone, a wieczorem zostaną odpchlone, jak nadejdzie dostawa strongholdu, bo cały wykupiłyśmy. :lol:
Debeściak u mnie od razu poznał braci i siostry, pozwiedzał wszystko i rzucił się spać na ławę. Blacky był bardziej ostrożny, przysiadł w kąciku.
A teraz muszę iść zakroplić im oczka.
Obrazek

kotika

Post » Wto sie 19, 2008 20:22

Byłam u weta z Pestką i Becky. Wszystko ładnie, ale to kichanie ciągłe i wieloseryjne Pesteczki zaniepokoiło panią doktor i mała dostała antybiotyk.
Koteczkę z 1 zdjęcia, nazwałam Gwiazdeczką. Jest prześliczna i polubiła głaski, a odwdzięcza się pięknym mruczeniem. W odróżnieniu od Pestki, Gwiazdeczka, to cicha, delikatna koteczka. Lubi leżeć na parapecie i wyglądać za okno.
Obrazek

kotika

Post » Śro sie 20, 2008 10:43

No i tytuł znów nieaktualny. Złapanych w sumie 15 kociąt.
Pestka od dzisiaj będzie dostawać antybiotyk, ale jeszcze jedno kocię mnie niepokoi, więc dziś pójdziemy do weta. Reszta wieczorem szaleje, bawi się i morduje myszki, topiąc je w misce z wodą. :D
Dziś wieczorem zrobię kilka fotek, kociaki są coraz fajniejsze.
Dzisiejszy nabytek, chłopak, brat gwiazdeczki, dostał imię Marsik, chociaż agresyny nie jest. Ale choć agresywny nie jest, uchapał mnie ostro w palec, bo nieopatrznie zbliżyłam do niego rękę.
Jutro postaramy się złapać ostatniego kociaka z miotu , który jest u Agnieszki i jego mamę. Pojechałaby też na sterylkę razem z dwiema małymi koteczkami.
Na tym koniec, chociaż to nie koniec kociaków do złapania. :D
Obrazek

kotika

Post » Śro sie 20, 2008 10:48

serce rośnie :D , oby kotki jak najszybciej znalazły domki :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Śro sie 20, 2008 11:35

A moje diablice Matylda i Malwinka oraz aniolki Marcelek i Maja szaleja po lazience,slicznie sie bawia,duzo jedza i przecudnie spia :lol: Czekamy na ostatnie cudo :roll: mam nadzieje,ze dolaczy do nas jutro,no i ze tez bedzie aniolkiem :!: Jesli macie ciekawe imie dla niej(niego) to czekam na propozycje.Oczywiscie na "M" :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

[poprzednia][następna]