Cioteczki!
Maluch zostal ochrzczony jako Bandzior-Jagger a raczej Jagger Bandzior,Bandyta,Bandytulec,maly Debil,maly Kretynek.Platfus i takie tam
Przyklejam wpis z oddzielnego watku Bandty
''Bandzior Jagger zostal dzisiaj wypuszczony na pokoje,po konsultacji z Panem doktorem,ale oczka leczymy nadal.Dzisiaj zostaly zmienione jedne kropelki a i rokowania sa baardzo dobre,byc moze odzyska wzrok calkowicie Razz .
Mysle,ze na dzien dzisiejszy Maly widzi i to calkiem niezle,bo nie sadze,zeby po 10 minutach,kierowany wlasna intuicja poruszal sie po mieszkaniu jak stary tubylec Laughing .
Koty maja radoche,nowy Scur do zabawy a,ze Scur nie da sobie w kasze dmuchac,jest wesolo!
Teraz spi w lazience po meczacym zapoznaniu w terenie i zatargami z rezydentami.
Wklejam swoj cytat z postu Marcysi...
aaaaa....no i ze przez tego malego Potfora puknelam pana na swiatlach,na szczescie nic sie nie stalo.Siedzacy na tylnym siedzeniu jegomosc tak sie wydzieral w czasie jazdy,ze musialam sie do niego odwracac.
Wykorzystalam moment postoju...ale chyba za mocno sie wczulam w rozmowe z malym Gadem...cholera.ktos mnie chyba puknal......tak mi sie tylko wydawalo,to ja sie zatrzymalam na czyims zderzaku :Laughing:
Wysiedlismy,mowie,matko przepraaaszam,zagadalam sie z kotem,bo tak sie wydzieral,facet spojrzal i mowi...aaaaa z kotem?ee to spokojnie i tak nic nie widac :Laughing:''