Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gem pisze:Skoro AFN pokryje koszty leczenia, a kotka czuje się lepiej, to tytuł można już chyba zmienić?
Anda pisze:Na forum jest wiele osób, które potrzebują pieniędzy na leczenie chorych kotów. Dlatego pytam. Jeżeli kotka była leczona na Stefczyka, to faktura powinna być.
Nie chodzi o te kilkadziesiąt złotych, ale o uczciwość. Jeżeli ktoś ma obiecane , że fundacja pokryje leczenie, to nie powinien zbierac jeszcze pieniędzy, bo przeciez w tym samym czasie te pieniądze moga uratować innego kota.
Gem pisze:Anda pisze:Na forum jest wiele osób, które potrzebują pieniędzy na leczenie chorych kotów. Dlatego pytam. Jeżeli kotka była leczona na Stefczyka, to faktura powinna być.
Nie chodzi o te kilkadziesiąt złotych, ale o uczciwość. Jeżeli ktoś ma obiecane , że fundacja pokryje leczenie, to nie powinien zbierac jeszcze pieniędzy, bo przeciez w tym samym czasie te pieniądze moga uratować innego kota.
Przepraszam Cię, ale ja nie zbierałem żadnych pieniędzy.
A lady chyba zaczęła je zbierać zanim zostało ustalone, że AFN zapłaci za leczenie. Nie wiem dokładnie, co i jak się działo, bo trudno mi monitorować działania DT w Lublinie z Kielc.
Gem pisze:Anda pisze:Na forum jest wiele osób, które potrzebują pieniędzy na leczenie chorych kotów. Dlatego pytam. Jeżeli kotka była leczona na Stefczyka, to faktura powinna być.
Przepraszam Cię, ale ja nie zbierałem żadnych pieniędzy.
A lady chyba zaczęła je zbierać zanim zostało ustalone, że AFN zapłaci za leczenie. Nie wiem dokładnie, co i jak się działo, bo trudno mi monitorować działania DT w Lublinie z Kielc.
Myślę, że lady_swallow sama wyjaśni tę sytuację, a ewentualną nadwyżkę zwróci właścicielom. Nie chciałbym jednak wypowiadać się za nią.
Ze swej strony mogę tylko powiedzieć, że jesteśmy jej wdzięczni za DT dla kotki, bo znalazłaby się w naprawdę dramatycznej sytuacji.
Gem pisze:Dziewczyny, krytykę przyjmuję, ale apeluję o spokój. Poczekajmy na wyjaśnienia lady_swallow.
A co do kotki, to gdyby nie lady_swallow, Erania wróciłaby pod blok. Nie mieliśmy żadnej innej możliwości, by tego uniknąć.
pixie65 pisze:Ja jestem zupełnie spokojna i nie jest moim zamiarem krytykowanie.
Wiem trochę jak wygląda sytuacja z DT, chodzi mi tylko o to, że przecież można takich sytuacji uniknąć - po to między innymi jest forum.
Można z jednej strony "monitorować" DT a z drugiej - służyć mu wsparciem w sytuacji awaryjnej. Zwłaszcza jeśli jest to niedoświadczony DT...
Gem pisze:A co do DT i poszukiwania go na forum, to istniał i istnieje wątek o kotach ze wsi, które nie mają się gdzie podziać.Na apele o DT odpowiedziała tylko lady_swallow. Początkowo miała jechać do niej Mojra, ale (nieoczekiwanie dla nas) w tragicznej sytuacji znalazła się Erania i to ona pojechała do Lublina.
Szczerze mówiąc nie rozumiem więc, o co Ci chodzi.
fiona.22 pisze:Prosimy o fakture na fundacje ale nie wiemy czy uda się pokryć leczenie kici.
lady_swallow pisze:A teraz... głupio mi to mówić... Nie stać mnie na takie leczenieMam do piątku jedynie 80 zł na jedzenie...
a jak bedzie dalsze leczenie, antybiotyki, noce w hotelu...
Błagam o pomoc
lady_swallow pisze:Witam
Czy licytacja jeszcze trwa? Miałabym propozycję...70 zł za oba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 11 gości