Wawa- Kleks & Branka - JUZ W NOWYM DOMU:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro mar 26, 2008 10:49

Agalenora pisze:
annskr pisze:Kciuki za sprawę
I gratulacje za dzierganie :wink:

Dziś chłopak i dziewczyna od rana głodują.
Solidarnie głoduje z nimi Kicia i Pyzia.

Niebawem ruszamy na Bialobrzeską, zwierzaczki czeka zbiorowa kastracja. Dobrze, że jadą razem - będzie im łatwiej...

Prosimy zatem gremialnie o kciuki. :idea:

Domek też już wie, trzyma kciuki, kompletuje wyprawkę, przegląda strony o zabezpieczeniach balkonów. 8)

ojej tu też wielkie cięcie

dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i DOMEK jest? parkę bierze?
ale fajnie :D

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Śro mar 26, 2008 14:35

kciuki za wszystko :ok:

za sterylkę i kastrację
a domek z bezpiecznym balkonem
za dzierganie :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro mar 26, 2008 22:33

kciuki som :ok: :ok: :ok:
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Czw mar 27, 2008 2:34

Agalenora pisze:Domek też już wie, trzyma kciuki, kompletuje wyprawkę, przegląda strony o zabezpieczeniach balkonów. 8)

ooooooo:):)

a domek nie chce Tośki do kompletu?:)

kciuki!

tośka będzie cięta pewnie w przyszłym tygodniu, wczoraj mi trochę zaropiała :wink:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 28, 2008 12:39

Ślicznie dziękujemy za pamięć o nas i kciuki.
Donoszę, że rekonwalescenci czują się nieźle. Kleks chyba nie zauważył braku przyrodzenia. Lamentował strasznie w samochodzie w drodze powrotnej z lecznicy (chyba nie jest fanem motoryzacji) - ale gdy wróciliśmy do domu, ucieszył się, że jest już u siebie. Wyszedl z podniesionym ogonkiem, łasił się, zaczepiał obolałą Brankę, w ogóle nic po nim nie widać...

Dziewczynka natomiast wydawała się bardziej osowiała i nieszczęśliwa, postanowiliśmy ją odizolować na noc w łazience - głownie dlatego, żeby Kleks dał jej spokój. Nastąpiło kilka przymusowych przymiarek kaftanika, drobnej koteczce dwa razy udało się jakoś wyplątać się z odzieży ochronnej. na szczęscie za trzecim razem zawiązałam kaftanik tak, że Branka dała za wygraną i podskakuje na sztywnych łapkach. O depresji kaftanikowej chyba nie ma mowy - dziewczyna ma wzorowy apetyt, korzysta z kuwety.

A tu krajobraz z kaftanikiem

Obrazek

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Pt mar 28, 2008 18:40

w górę podomeczek :) kociku:)

alodona

Od: Sob mar 15, 2008 17:52

Post » Pt mar 28, 2008 19:30

to ja dodam, że tośka też już po. jednak czuła się dobrze:) i teraz też czuje sie dobrze, udało jej sie juz nawet zmusić mnie do wlezienia pod łóżko Babci... zwiała mi tam gdy tylko otworzyłam transporter:)
Obrazek

jopop

Post » Pon mar 31, 2008 9:32

Nie takie te sterylki straszne :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw kwi 03, 2008 7:26

Dawno nie było wiadomości :?:

kalewala

Post » Sob kwi 05, 2008 10:46

To ja donoszę, że Kleks i Branka pojechali przed chwilą do nowego domu...:D

Bardzo się przywiązałam do tych łobuzików... Branka to niezwykle subtelna i delikatną koteczka. Kleks utalentowany bystrzak - pięknie aportował ośmiorniczkę...

Trochę tu pusto i smutno się zrobiło... - ale jest to chwilowe, bowiem lada moment przyjedzie do nas Burasia z Łodzi. Burasia jest teraz u mojej mamy.

Zaprosiłam Nowy Domek Kleksa i Branki na forum - mam nadzieję, że będą relacje z pierwszej ręki.

Kochane łobuzy, powodzenia w nowym domku!

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Sob kwi 05, 2008 19:42

cieszę się:)

Agata - DZIĘKUJĘ!
Obrazek

jopop

Post » Nie kwi 06, 2008 17:10 NOWY Domek melduje się:)

Udało się - to moje pierwsze kroki na forum - ale jakoś idziemy do przodu..
Na początek niesamowita sprawa - strasznie podobało nam się imię Bruno i nawet chcieliśmy Kleksa tak przemianować - a tu się okazuje, że on właśnie takie imię posiadał! no więc wielki powrót do Bruno!
Branka i Bruno są na etapie badawczym - po kilku godzinach za pralką, szafą i pod łóżkiem zaczęły zwiedzać teren - a wczorajszy wieczór - istne szaleństwo - bawiliśmy się do półocy - takzę do godz 10 rano kotków jakby nie było. Po historiach opisanych powyżej stwoerdzam, że są BARDZO grzeczne:) poki co za drzwiami wyladowaly juki - bo strasznie im smakują. poza tym w naszym mieszkanku jest duuuzo miejsca do skakania biegania i latania na myszami na patykach - poza tym jestesmy bardzo zadowoleniu bo kociaki od razu zaczely uzywac drapaka i szczeglnie Branka dzielnie sie na nim rozciaga:) No i coz - malenka chodzi jak cień za "braciszkiem" i jak tylko znika jej z pola widzenia - czuje się zaniepokojona.. poki co trudno je zlapac do zdjęcia - zreszta moj aparat robi strasznie "ciężkie" zdjęcia i nie wiem czy uda się je tutaj dołączyc.
P.S, rozwalanie papieru bardzo mnie rozbawilo - zobaczymy kiedy u nas pojdzie w strzępy:)

Pozdrawiamy!! :D

carolajna

Od: Nie kwi 06, 2008 16:54

Post » Pon kwi 07, 2008 11:29

gratulacje dla nowo zakoconych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i witamy na forum :D

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon kwi 07, 2008 12:44

Witajcie na forum - i dużo piszcie o maluchach :D
Gratuluję nowych domowników :wink:

kalewala

Post » Pon kwi 07, 2008 17:33

Ach dzisiejsza noc do najlatwiejszych nie nalazala:) przez nasz dom niemal cała noc szalalo tornato B&B:) ale coz znaczy sie ze sie kociaki zadomowily:)
przytulaja sie, turlaja, szaleja:) a my nie mozemy sie napatrzec ile energii w takim malym cialku. W kazdym razie mamy sie niezle:)
Pozdrawiamy i dziekujemy za zyczena powodzenia:)

carolajna

Od: Nie kwi 06, 2008 16:54

[poprzednia][następna]