Shrek, czy Twój Kotuch juz wie, że będzie miał kumpla?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
shrek2 pisze:witam wszytskich. moj srek bo tak ma na imie moj kotek wie ze bedzie mial kolege i juz nie moze sie doczekac za bedzie mial kompana do zabawy. Shrekus jest caly czarniutki i dlatego chcialam bialego kota. mam nadzieje ze po trudnych probach trafi do mnie bo napewno bedzie kochanym kotem
shrek2 pisze:nikogo nie oceniam, ale sa ludzie ktorzy bez reszty poswiecaja sie stworzenim. troche nie rzumiem jak mozna niedojadac. wiem ze koty sa zdane na ludzki los i jezeli czlowiek im nie pomoze to moga zginac. ale jak bralam shreka to nie bylo takich dziwnych pytan i nadal wzielabym Kajko bo nie zrazilam sie tylko troche moja dume ujelo, bo wydaje mi sie ze ludzie z forum tak samo oceniaja kazdego czlowieka ktory chce adoptowac kota. moim marzeniem bylo miec bialego kota i to mazenie spelnie. mysle ze ludzie maja jeszcze jakies wybory i moze wydawac sie ze mam dziwne podejscie bo chce bialego kota ale jestem zdecydowana i nie zmienie decyzji. licze na to ze gdzies tam jest kicia przeznacczona wlasnie dla mnie. jestem ciekawa jakie Pani miala mieszane uczucia. daje mojemu kotu wszystko co najlepsze a on mi sie za to odwdziecza. radze zmienic swoje podejscie to moze kicie znajda szybciej swoje domy. adoptujac kota nie musze przeprowadzac rozmowy pt. psychologia. bo na psychologii troche sie znam- studiowalam ja wiec czasem te pytania wydaja mi sie ironiczne. pozdrawiam wszystkich bardzo goraca i ich kociaki tez!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 98 gości