Wiecie co ja zupełnie nie pilnuję własnych osobistych watków, zero.
Dżamalek pojechał do domu, chłopak mieszka w Chorzowie i ma brata Filipka i zupełnie zakręconych na jego punkcie dużych. Piszemy ze sobą prawie codziennie więc czuję się jakby Dżamal naszego domu nie opuścił
To byłą miłość od pierwszego wejrzenia. Duzi się zakochali i przyjechali po małego całą rodziną 9 no tylko braciszek Filip został, co mu się wybacza bpo jest kotem;))
Został kawaler Wojtuś, któremu w ramach terapii wstrząsowej obcinamy w przyszłym tygodniu pompony

Bo ma ten, tego, wielkie już bardzo i mimo, ze jeszcze nie pachnie, to ja mam dwie dziewczynki półroczne i co by dramatu potem nie było.
Wojtus jest kotem okropnym! Robi wszystko co kotu jest zakazane, ciągle muszę mówić: "Wojtuś, Wojtuś, zostaw, nie rusz, nie wchodź, złaź, nie ruszaj, uciekaj" i tak w kółko
Była u nas ciocia Sis robić zdjęcia, więc Wojtuś ma zdecydowanie ich największa ilość bo co chwilę wcinał się na plan innym modelom
Czekamy z niecierpliwością na dzieła cioci i ruszamy z akcją ogłoszeniową, bo ukatrupię chłopaka jak nic!